Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-01-2006   #1 (mesaj-linki)
Dehset Crew (Full Albüm + Klip)

Dehset’in profesyonel anlamda tanitim amaciyla yaptigi ilk Albümü. Albümde 14 parca bulunmakta.Beatlerin büyük bölümünde Nasihat grubundan Biit-Kolik imzasi varken, diger beatler Dehset Crew tarafindan hazirlandi.

Biit-Kolik Beat shop : biitkolik@hotmail.com

Albüm 2005 yilinin kasim ayinda tamamlandi. Cover’i DJ Soultan yapti. Albüm kayitlari 1 sarki haric Dehset Crew stüdyosunda yapilmistir. R.M.U.K. sarkisinin kayitlari Halfmoon stüdyosunda yapildi. Albümde bir de DJ Hüseyin tarafindan yapilan remix bulunmakta.

Ikinci Albüm icin calismalar kisa süre icinde baslayacaktir. Ayrica Nasihat ve Halfmoon gruplari da kendi albüm calismalarina baslamistir.

irtibat icin : info@dehset.de
Dehset-online: http://www.dehset.de

Tracklist
1 - Intro
2 - herkes’e ****
3 - yarinin yildizlari bugün kaydi
4 - Cartel’e saygi
5 - reklam olsun (remix)
6 - agladim feat. Nasihat
7 - dogruyu temsil etmek
8 - R.M.U.K. (Halfmoon feat. Nasihat)
9 - kendi cizdigim resimlerin arasinda
10 - nah bulursun feat. Nasihat, Halfmoon
11 - reklam olsun
12 - kontrol disi kayit
13 - türkce rapde adam gibi 1 rapci yok (dj hüseyin remix)
14 - outro

Son Düzenleyen NoRanynn; 17-04-2007 @ 09:59.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-12-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Dehset Crew ( Full Albüm + Klip )

dehset crewin en sağlam parcası ceza fuat ve sagoya yazdığı diss olan cartele saygı parçasıdır mutlaka dinlemelisiniz kimilerine göre doğru kimilerine göre yanlıs ama bir diss bu kadar kafiyeli olur diyorum bence yorum yapılmalı çok sağlam parçaları da var ve dj soultan katıldı gruplarına eminim beatler artık daha güzel olacak...
Eski 23-12-2006   #3 (mesaj-linki)
bygoxel

ess-*a.
aga
benim dinlediğim kalitesiz rap gruplarından ne diyim ama inşAllah ileride başarı yakalarlar.
bide "meger bir o.."sarkısı çok komik mi diyim ne diyim de ama garip.
neyse album için saolun
Eski 24-12-2006   #4 (mesaj-linki)
ReberamiN

çok işimize yarayanları bizlere suıbdugunuz ıcın tşk ederım herkese
Eski 21-05-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Dehset Crew (Full Albüm + Klip)

evet
CARTELE SAYGI
harika bazıları ceza sago dan vazgeçemiyo ama (:
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
albüm dışı parçalar, crew, dehset crew, dehset crew full album, dehşet crew, dehşet crew albümleri, dehşet crew mp3, dj dehset, dj dehşet, nah bulursun şarkısı,
Dehset Crew (Full Albüm + Klip) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MiraLay - Sitemkar (Yeni Full Albüm + Elveda Klip) sessizgecce Haberler - Tanıtım 5 24-05-2008 12:44
Zerrin Özer (Zerrin Özer Kimdir? - Zerrin Özer Hakkında) Mystic@L Müzik tr 7 18-04-2008 01:07
Grup Tünel - Neden Herkes Susuyor? (Full Albüm) gurbetcirapci Underground Albümler 2 09-11-2007 18:03
Karakol Crew - Nükleer Saldırı (Full Albüm) Misafir Arşive Kaldırılan Konular 1 21-11-2006 00:10
FidanGor Crew ~ Pardon Moruk (Full Albüm) BrookLyn Arşive Kaldırılan Konular 0 22-03-2006 18:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13551688 saniyede (67.54% PHP - 32.46% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR