| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi "RAP'E BAKSAN MİZAH BANA BAKSAN SİLAH SANA BAKSAN KİN ONA BAKSAN NEFRET İÇİNDE BİR PARÇA KALMAMIS YASAMA DAİR SAYGI RAPİME DRAM ORTAMA AFF YANLISA HAŞAAAA YALANA VURDUMDUYMAZ ETTİN KENDİNİ YEDİREMEDİN BOYNUNUN BORCUYDU BURAYA KADAR GELDİN ARTIK O İP KOPTU YAMASI OLMAZ KADERE YAN BAKAMAZ KEDERE DİŞİNİ SIKAMAZSA O İNSAN BENCE BİTMİSTİR İNAN VAKTİ DOLMUŞSA YENİ KİMLİK NEYİNE 3 GÜNLÜK VAKTİN VAR ACININ BİRAZINI BURDA ÇEKKİ YÜKÜN OLMASIN İSYAN ETMEKİ BU SONUN OLMASIN BU TOPRAKTAYSAN VATANA SAYGI DUY VATANSA ARKASINDA DURAN RAP BUDUR TÜRK RAPİNİ TÜRKÇE RAPİ HERSEYİN VATAN İÇİN OLDUĞUNU DÖKÜLEN BU KANLARIN ŞEHİTLERİN OLDUĞUNU ARDINDAN PİŞMAN OLUPTA KAFANI VURDUĞUN Bİ YAŞAMA GÖZ DİKTİN YALANA YARDIM CEBİNDE PARAYSA ELİNDE NE VAR SÖYLE BU NEREYE KADAR SÜRECEK BÖYLE BIRAK ARTIK BİTSİN BİYERLERDE ŞÖYLE KAYBOL ULAN NEREYE KADAR SONUN BÖYLE" ____JOHN SHAFT____ | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Cvp: Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi Alıntı: | ||
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi
DİSS ARŞİVLERİ BENİM..NYSE BEĞENDİYSENİZ SEVİNDİM...GUNİAPSE NERDEN ALDIĞINI BİLİYORUM... ![]() nyse keyifli dinelmeler..
Son Düzenleyen Hi-LaL; 06-01-2007 @ 05:48. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| hiphop.net, hiphop.net (türkçe), hiphop.net turkce, rap diss arsivi, türk rap hiphop.net, türkçe rap vatan mp3, vatan rap, vatani rap, vatani rap mp3, |
Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 28 | 1 Gün Önce 14:09 |
| Türkçe Rap Şarkı Sözleri | GusinapsE | Lirikler - Şarkı Sözleri | 269 | 3 Gün Önce 17:31 |
| MC Bozi Diss Arşivi | mcbozi | Haberler - Tanıtım | 1 | 15-11-2007 15:38 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||