| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi
İNDİRİP DİNLEMEK İSTERİM DİSSLER FAZLA DEGİL BU SAYIDA ARTIRMANIZ ÇOK İYİ OLUR BİDE YENİ ALBÜMLERE DAHA ÇOK YER VERİLİRSE GÜZEL OLUR
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| işte baba diss..
neymiş kimmiş ''rapin ustasi''/ve arkasindada bi ton yalakası/toplayınca hepsi rap in yüz karasi/tek gecede *****in 5 postası/usta diye derler keci *****e/götümle gülerim her sözüne/bas git sen kendi cöplgüne/tuttugunu sikerler bizim yörede/adim revoltsa kalemim celikten/duymussundur belki böyle bilir alem/sizin hepinizi üst üste koyar bi sikerem/taa mezardan duyar asliyla kerem/hadi yikin beni durmayın calısın/o kas kafaları biraz zorlayın/bi kac satirda olsa cıkarın/yada oturun bi köseye cocuk misali aglayin/bende kelime cok anlayın/her kelimede p.hilton gibi ziplayin/savunmasız kalmayın/sıkısırsanız sagodan örnek alın/sago güclü kalem üstad bilirim/ceza picine özenenleri *******/kasinan varsa gelsin disslerim/''revolt'' kırılmaz kalemim.....
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Linklerde Sorun Yok Download Edebilirsiniz...
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
yaw İ ÇOk GÜSEl De ÖNCE DİNLEYİP SONRA İNİDRSEk ÖLE BİŞEY YaAPSAnIZ çOK OLMAA S DiMi!!!!! SONUÇTA ---EMEK EMEĞE SAYGI------
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
buraya koymuyortum ama sansar ve pit10nun bir birlerine dissini mutlaka dinleyn yoksa vllaha yarım kalıs sayılırsınz
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi Valla ellerine sağlık | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
e gaya diss süper yaa ![]() | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
dostlar eyw sarkılar saglam elinize saglık
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi RAP DİSS ARŞİV Şehinşah & Patron - Şahmeran Knock Out & Dumanyak - Gardınızla Bekleyin Knock Out & Facia - Haddini Bil 1 Sitem Depresif & Mozole Mirach % Karaçalı - Pisikodelici Orontez - Tombala Canka & Kurşun - Ciğerini Kasma Casus - Kim Daha İyi? Efeflow & Rakiep & Toprak - Turşun Efeflow - Gaypio Fieber - Freestyle Fuat - Keksin KMK & Pit10 - Geberecek Bu Toy Kurşun - Kenefeflow Pit10 - Çeneni Yorma Sansar & Rahdan - Kalk Ayağa Sansar & Pusat - Gelin Ordularla Salt Empoze - Ulaştı Mı? SirMC ft Ako - Ses Yok Download : RapidShare: 1-Click Webhosting Buyrun Arkadaşlar En Yeniler..Dahası Gelicek İnş.. Keyifli Dinlemeler.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arşivi, cnnt, diss, rap veya hiphop, türkçe |
Türkçe Rap/HipHop - CnnT Diss Arşivi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 2009 Kolleksiyonu (Hiphop Shop) | Ghostlover | Erkek Modası | 11 | 15-01-2009 21:05 |
| Turxkish - Hiphop Show | Turxkish | Haberler - Tanıtım | 8 | 10-08-2008 00:08 |
| HipHop Dans Show | KENCISii | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 03-02-2008 22:09 |
| Turkish HipHop (from İzmir) | Turxkish | Haberler - Tanıtım | 7 | 18-01-2008 20:36 |
| HipHop Live (Parti) | CooLSemPatiX | Haberler - Tanıtım | 0 | 15-07-2007 14:16 |