| | #101 (mesaj-linki) | |
| Knock Out - Saklı Kalmış Sırlar Knock Out - Saklı Kalmış Sırlar albümü yada parcalari varmi kimsede bana bulabilirmisiniz foruma konulmus ama link silinmis o yüzden indiremiyorum eger yardimci olursaniz cok sevinirim tsk | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek HattıDj_murad-ft.Enis_-_Hatirlarsin(Ask_sehidi) sarkinin adi.. suikastten indirebilirsin verebilecegim direk bir link yok | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı
ya Kurşun a.p.o_***sun u bulamadım...bide mt....sansar salvo....kurşun...a.p.o...resimlerini arıorum uzun zamandır....birer resim olsada yeter bulan hayır dualarımı alıcak emin olsun | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
ban sagopa kajmer-bebeğim öldü nün klip i lazım dı bi de wr sa al 1 de buran yak
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
''ya sanane lan bu benim hayatım ölürmüyüm kalır mıyım sana mı soracam'' diye devam eden bi parça vardı ismini yazarsınız sevinirim şimdiden teşekkürler | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
kilic ce saiani indiremiyorum elinde olupda linki veren olursa sevinirim sagolun
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
islamic force - my melody (under albüm?) bunu yükleyen olursa 40 yıl duacısı olurum. teşekkürler | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Beat yapabilen var mı?
Selamın aleyküm. Kendi şarkılarıımı yazıyorum ve elimdeki bir programla beatler yapmaya çalışıyorum,belki güzel oluyorlar ama ben kendime beğendiremiyorum.Beat yapabilen veya bana bir şekilde yardımcı olabilecek biri?... Tush a.k.a Asir Mbs 'of SNK | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, hattı, rap, türkçe, İstek |
Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boru Hattı - Boru Hattı Nedir - Boru Hattı Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 22-09-2008 16:32 |
| Gripin - Bir Anlık İstek | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 16:03 |
| Edip Akbayram - İstek | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 00:16 |
| B34 - Fay Hattı E.P (Albüm) | incel | Underground Albümler | 0 | 11-02-2008 20:28 |
| Destek - Destek Nedir - Destek Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 12-12-2007 20:57 |