| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı
ısrarla istiyorum lütfen adını bilmediğim bir şarkı arıyorum yardım ediinn ağlarım her bir günüme ağlarım isyanım kadere sorarım günüm günümü tutmaz yanarım her bir günüme ağlarım isyanım kadere sorarım günüm günümü tutmaz | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
sansar la giyotinin tutamadım verdigim sözleri diye bi parcası var.sitenin içinde sansarla ilgili olan kısımda bu sarkı var ama problem var linkte.bu sarkıyı temın edebilirsen cok güzel olur.şimdiden saol
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Sago'dan .. bebegim öLdü.. buLursaniz coooook makbuLe gecer... .. | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Hedef12-Sen Bir Salaksın Parçasını Eklerseniz Sevinirim...
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
slm millet..sagopa feat derin darbe'nin 3 sefil şair adlı parçası lazım..yardımcı olana şimdiden sevgiler..eyvallah
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| rap istek sarkıları, tutamadim verdiğim sözlerimi, yanarim her bir gunum aglarim, yanarım herbir günüme, |
Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türkçe Dil Bilgisi | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 14:50 |
| Canka - Karışık (Track'ler) | PskolojiK MaynaĞ | Haberler - Tanıtım | 3 | 03-01-2008 02:43 |
| Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1549 | 15-04-2007 11:05 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||