Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-05-2006   #51 (mesaj-linki)
zeynoo02
Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı

ısrarla istiyorum lütfen adını bilmediğim bir şarkı arıyorum yardım ediinn
ağlarım her bir günüme ağlarım isyanım kadere sorarım günüm günümü tutmaz yanarım her bir günüme ağlarım isyanım kadere sorarım günüm günümü tutmaz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-05-2006   #52 (mesaj-linki)
kanmevsimi

sansar la giyotinin tutamadım verdigim sözleri diye bi parcası var.sitenin içinde sansarla ilgili olan kısımda bu sarkı var ama problem var linkte.bu sarkıyı temın edebilirsen cok güzel olur.şimdiden saol
Eski 16-05-2006   #53 (mesaj-linki)
Bia

Sago'dan .. bebegim öLdü.. buLursaniz coooook makbuLe gecer...

..
Eski 19-05-2006   #54 (mesaj-linki)
ottoman_1299

Hedef12-Sen Bir Salaksın Parçasını Eklerseniz Sevinirim...
Eski 19-05-2006   #55 (mesaj-linki)
YaVuZaGa

slm millet..sagopa feat derin darbe'nin 3 sefil şair adlı parçası lazım..yardımcı olana şimdiden sevgiler..eyvallah
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
rap istek sarkıları, tutamadim verdiğim sözlerimi, yanarim her bir gunum aglarim, yanarım herbir günüme,
Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Türkçe - Türkiye Türkçesi ThinkerBeLL Türkçe Dil Bilgisi 2 03-06-2008 22:06
Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 1060 22-02-2008 14:50
Canka - Karışık (Track'ler) PskolojiK MaynaĞ Haberler - Tanıtım 3 03-01-2008 02:43
Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] NoRanynn Arşive Kaldırılan Konular 1549 15-04-2007 11:05
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:06Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12151289 saniyede (61.71% PHP - 38.29% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR