| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı BAna yasinin hadi s.ktir adlı şarkısını bulabilirsen çok sevinirim şimdiden tşk. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı
Ya bi şarkı istiyom ama sözlerini tek biliom şarkının adını da kimin sölediini de bilmiom Ağlarım her bir günüme Ağlarım isyanım kadere Sorarım ooooofff günüm günümü tutmaz | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
ceza neyim var ki sagopa kajmer mp3 bulabilirmisiniz tesekurler simdiden
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
bana kerim[mic rap]frekans&yunus emreden soğuk savaşı bulabilirmisin | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |||||
Kerim&Frekans&Yunus&Emre-Soguk_Savas Buradan İndirebilirsiniz<<< Full Albüm için Tıklayın... | |||||
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||
Bilginize.! | |||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
| Yasin - Hadi *****r
| |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
ywwfff mesken bulabilirmisiniizzz ?? (:
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı bana Knock Out & Jbx - Gelincik bulabilirmisiniz | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Ben Davuthan tüm raplerini istiyorum aradim bulamadim ya .eger eklerseniz sevinirim.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, hattı, rap, türkçe, İstek |
Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boru Hattı - Boru Hattı Nedir - Boru Hattı Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 22-09-2008 16:32 |
| Gripin - Bir Anlık İstek | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 16:03 |
| Edip Akbayram - İstek | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 00:16 |
| B34 - Fay Hattı E.P (Albüm) | incel | Underground Albümler | 0 | 11-02-2008 20:28 |
| Destek - Destek Nedir - Destek Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 12-12-2007 20:57 |