| | #1 (mesaj-linki) |
Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı Önceki Konumuzda 25 Sayfa Klip ve Mp3 İstekleri Cevaplandı ve İstekler Temin Edildi.! Konu Temiz Bir Şekilde Tekrar Sizlerin İsteklerini Karşılayak Şekilde Açılmıştır...!
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı
parçaları koymuş olabilirsin ama sitenin kaldırıldığı zamana denk geldi benim girmem heralde..linkleri tekrar eklersen sevinirim dostum.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Sihir - BuyrunAlıntı:
Diğer İstekler Temin Edilememektedir... Yasal Hakkı Olan Mp3'leri Vermiyoruz... Diğer Şarkıda Arşivimde Yok. | ||
|
| | #4 (mesaj-linki) |
hakan mc - intikam varmı sende kardeş? site kapalı olduğundan beri istekler birikti valla | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
selam millet.ben Nefret'ten ŞAhi adlı parçayı arıyorum. içinizde elinde bulunan varsa paaylaşırsa çok sevinirim.
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| cevap & fieber - yanlizligimla lyrics, cevap&fieber - yanlızlığımla, cevap&fieber yanlızlıgımla, cevap&fieber yanlızlıgımla sozlerı, rap istek, |
| Konu Araçları | |
Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 03-06-2008 22:06 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 14:50 |
| Canka - Karışık (Track'ler) | PskolojiK MaynaĞ | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 3 | 03-01-2008 02:43 |
| Bir Şarkı Çal Bana [Arşiv] | NoRanynn | Arşive Kaldırılan Konular | 1550 | 15-04-2007 11:05 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||