| | #1 (mesaj-linki) | |
| Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı Önceki Konumuzda 25 Sayfa Klip ve Mp3 İstekleri Cevaplandı ve İstekler Temin Edildi.! Konu Temiz Bir Şekilde Tekrar Sizlerin İsteklerini Karşılayak Şekilde Açılmıştır...!
Son Düzenleyen virtuecat; 20-11-2006 @ 23:04. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı
parçaları koymuş olabilirsin ama sitenin kaldırıldığı zamana denk geldi benim girmem heralde..linkleri tekrar eklersen sevinirim dostum.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Sihir - Buyrun
Diğer İstekler Temin Edilememektedir... Yasal Hakkı Olan Mp3'leri Vermiyoruz... Diğer Şarkıda Arşivimde Yok. Son Düzenleyen NeutralizeR; 15-08-2006 @ 07:09. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
hakan mc - intikam varmı sende kardeş? site kapalı olduğundan beri istekler birikti valla | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
selam millet.ben Nefret'ten ŞAhi adlı parçayı arıyorum. içinizde elinde bulunan varsa paaylaşırsa çok sevinirim.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Orontez underground son satirlar ... acil
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||
Killa Hakan'dan İstek Yapıyorsun Sanırım? İntikam İsimli Şarkısı Yok Elimde Üzgünüm..
| |||||||||||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Selam kardesler undeRAPosse mp3'leri bir türlü bulamiyorum bana yardim edermisiniz?
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
yok kardeş izmirden hakan mc demek istedim,intikam diye bi parçası var bi daha bakarsan sevinirim | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
killa hakan - kırda hevesler. o simdi mahkum filminde gokhanin kogusta yatarken dinledigi sarkiydi. download adresini ariyorum. Mail ADresi Vermek Yasaktır.. Son Düzenleyen NihLe; 15-04-2006 @ 12:36. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| alan59, creative destek hattı, en çok istek alan parçalar, istek hatları, rap istek, |
Türkçe Rap - İstek ve Destek Hattı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boru Hattı - Boru Hattı Nedir - Boru Hattı Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 22-09-2008 16:32 |
| Gripin - Bir Anlık İstek | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 16:03 |
| Edip Akbayram - İstek | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 00:16 |
| B34 - Fay Hattı E.P (Albüm) | incel | Underground Albümler | 0 | 11-02-2008 20:28 |
| Destek - Destek Nedir - Destek Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 12-12-2007 20:57 |