Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-09-2007   #1 (mesaj-linki)
Yunus Emre feat. İdil Aydoğdu - Yetmiyor (Track)

Alternatif Rock müziğin yeni isimlerinden İdil Aydoğdu ve daha önce yer aldığı çeşitli çalışmalarla kendinden sıkça söz ettiren Türkçe Rap'in başarılı isimlerinden Yunus Emre ortak bir parçada buluştu. Rock ve Rap müziğin bir arada olabileceğinin en büyük ispatlarından biri olan "Yetmiyor" isimli parçanın bestesi Yunus Emre ve İdil Aydilge'nin ortak çalışması sonucu ortaya çıktı ve parçada kullanılan tüm enstrumanlar canlı çalındı. Parçanın mix işlemleri ise Onur Mercana ait. Keyifli dinlemeler...

Myspace: MySpace.com - yunus emre - 20 - Male - Ankara & Istanbul, TR - www.myspace.com/yunusemre06
Myspace: MySpace.com - Idil Aydogdu - - Rock - www.myspace.com/idilaydogdu

Download:RapidShare: 1-Click Webhosting

Rar şifresi: msxlabs.com

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-09-2007   #2 (mesaj-linki)
toochan
Cvp: Yunus Emre feat. İdil Aydoğdu - Yetmiyor (Track)

qünceLLein linki ii olur
Eski 29-09-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Yunus Emre feat. İdil Aydoğdu - Yetmiyor (Track)

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
feat yunus emre, idil aydogdu, idil aydoğdu, yunus emre feat, yunus emre feat. idil aydoğdu - yetmiyor, yunus emre ft idil aydoğdu - yetmiyor, yunus emre idil aydoğdu, yunus emre idil aydoğdu yetmiyor, yunus emre myspace, yunus emre yetmiyor,
Yunus Emre feat. İdil Aydoğdu - Yetmiyor (Track) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yunus Emre (Yunus Emre Kimdir? - Yunus Emre Hakkında) kompetankedi Edebiyat tr 19 03-12-2007 13:56
Yunus Emre - Ama Yok! (Track) Ghostlover Haberler - Tanıtım 0 04-11-2007 21:15
Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam (Track) MeLtisH Haberler - Tanıtım 1 13-07-2007 11:49
Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam uSer7o2 Haberler - Tanıtım 3 07-07-2007 14:28
Yunus Emre & Frekans - Bana Ne Yapacağımı Söyleme (Track) ThinkerBeLL Haberler - Tanıtım 2 28-05-2007 20:03
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 00:27Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10613894 saniyede (59.24% PHP - 40.76% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz