| | #1 (mesaj-linki) |
Yunus Emre feat. İdil Aydoğdu - Yetmiyor (Track) ![]() Alternatif Rock müziğin yeni isimlerinden İdil Aydoğdu ve daha önce yer aldığı çeşitli çalışmalarla kendinden sıkça söz ettiren Türkçe Rap'in başarılı isimlerinden Yunus Emre ortak bir parçada buluştu. Rock ve Rap müziğin bir arada olabileceğinin en büyük ispatlarından biri olan "Yetmiyor" isimli parçanın bestesi Yunus Emre ve İdil Aydilge'nin ortak çalışması sonucu ortaya çıktı ve parçada kullanılan tüm enstrumanlar canlı çalındı. Parçanın mix işlemleri ise Onur Mercana ait. Keyifli dinlemeler... Myspace: MySpace.com - yunus emre - 20 - Male - Ankara & Istanbul, TR - www.myspace.com/yunusemre06 Myspace: MySpace.com - Idil Aydogdu - - Rock - www.myspace.com/idilaydogdu Download:RapidShare: 1-Click Webhosting Rar şifresi: msxlabs.com | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Yunus Emre feat. İdil Aydoğdu - Yetmiyor (Track)
qünceLLein linki ii olur
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Yunus Emre feat. İdil Aydoğdu - Yetmiyor (Track) ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| feat yunus emre, idil aydogdu, idil aydoğdu, yunus emre feat, yunus emre feat. idil aydoğdu - yetmiyor, yunus emre ft idil aydoğdu - yetmiyor, yunus emre idil aydoğdu, yunus emre idil aydoğdu yetmiyor, yunus emre myspace, yunus emre yetmiyor, |
Yunus Emre feat. İdil Aydoğdu - Yetmiyor (Track) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yunus Emre (Yunus Emre Kimdir? - Yunus Emre Hakkında) | kompetankedi | Edebiyat tr | 19 | 03-12-2007 13:56 |
| Yunus Emre - Ama Yok! (Track) | Ghostlover | Haberler - Tanıtım | 0 | 04-11-2007 21:15 |
| Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam (Track) | MeLtisH | Haberler - Tanıtım | 1 | 13-07-2007 11:49 |
| Yunus Emre & Frekans - Sinan Şamil Sam | uSer7o2 | Haberler - Tanıtım | 3 | 07-07-2007 14:28 |
| Yunus Emre & Frekans - Bana Ne Yapacağımı Söyleme (Track) | ThinkerBeLL | Haberler - Tanıtım | 2 | 28-05-2007 20:03 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||