| | #1 (mesaj-linki) |
Karambol - Merdiven Basak (DissTrack)
Karambol - Merdiven Basak |Merdiven Diss| (çok gırgır bi' diss) Burdan dinleyebilirsiniz... http://www.youtube.com/watch?v=mBPQMnle9xg Burdan indirebilirsiniz... http://rapidshare.com/files/47537423/06-KARAMBOL_-_Merdiven_Basak_diss_.mp3.html | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Karambol - Merdiven Basak (DissTrack)
aga varya sızın kadar berbat bır grup gormedım sız neden bırlestınız ulan ne bıcım bu parca bu mu rap bence varya sız hemen dagılın.......................
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Karambol - Merdiven Basak (DissTrack)
Bu dediğine sadece gülüyorumm Benim karambol'le tek ilişkim MSN | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| karambol - merdiven basak, karambol diss sözleri, karambol merdiven basak, karambol merdiven diss, karambol-merdiven basak, merdiven basak, merdiven basak basak, merdiven basak basak mp3, merdiven basak basak şarkısı, merdiven diss şarkı sözleri, |
Karambol - Merdiven Basak (DissTrack) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Karambol - Karambol Nedir - Karambol Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 27-10-2008 18:43 |
| Merdiven Altından Geçmek | ThinkerBeLL | Bunları biliyor musunuz? | 0 | 14-10-2008 11:00 |
| Yonca Evcimik - Karambol | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 20-06-2008 16:54 |
| Pamela Spence - Merdiven | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 16:17 |
| Dehşet Crew - Ben de Bilirdim (DissTrack) | Turk Crew | Haberler - Tanıtım | 0 | 07-09-2007 15:10 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||