| | #1 (mesaj-linki) |
Ecel Feat E.M & Salim - Sicil Kirli (Track) ![]() Ankarada sessiz sedasız calısmalarını sürdüren Ecel ilk albüm projesine K.ören yeraltından Rapert ve Mythx ile devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda çıkması planlanan albümden ''Sicil Kirli'' Parçasını bizlere sunuyor. Parçaya E.M ve Silencer'dan tanıdığımız Salimde eşlik ediyor. Şarkının altyapısı "Ehlirap" imzası taşıyor.Kaydı ise Splendid Recordz'da alınmıştır.. keyifli dinlemeler Ecel Feat E.M & Salim - Sicil Kirli Download >> Ecel MySpace << Son Düzenleyen Misafir; 17-09-2007 @ 23:49. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Ecel Feat E.M & Salim - Sicil Kirli (Track) mc_ecel destek:!!!! ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ecel ft e.m & salim - sicil kirli, sicil ören, |
Ecel Feat E.M & Salim - Sicil Kirli (Track) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mevtai feat Nca - Hadi Yol Al (Tek Track) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 5 | 11-06-2008 23:16 |
| Meister-X feat. Cem Sultan - Bu Sabah (Track) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 1 | 21-03-2008 15:49 |
| Ecel - Ecel Nedir - Ecel Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 16-01-2008 23:47 |
| Mecal Feat. Mussy - Anlamı Yok (Track) | Mecall | Haberler - Tanıtım | 1 | 12-05-2007 18:34 |
| Kirli - Kardeşlik Başlangıcı (Track) | MaKaLeLe | Haberler - Tanıtım | 0 | 04-03-2007 18:43 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||