Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Haberler - Tanıtım
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-09-2007   #1 (mesaj-linki)
mahsar
Dadaloğlu aka Kızıl Akrep - 3 Track

DaDaLoGLu Ft mc KoRKuSuZ DaGLaRaYazDiM.mp3 DaDaLoGLu Ft mc KoRKuSuZ DaGLaRa YazDiM - www.TurkishPlace.nl.mp3

DaDaLoGLu feat MiissKaRaBeala vs XL-PKK Hard DISS - .mp3 DaDaLoGLu feat MiissKaRaBeala vs XL-PKK Hard DISS - www.TurkishPla.mp3

DaDaLoGLu vs Rotterdam XL HARD DiiS 1.mp3 DaDaLoGLu vs Roterdam XL HARD DiiS 1.mp3
DaDaLoGLu vs ghettoliet.mp3 DaDaLoGLu vs ghettoliet.mp3

yeah bi bomba yorumlara acik dinleyin

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
dadaloglu aka, dadaloglu diss, dadaloglu.mp3, dadaloğlu mp3, kızıl akrep, mc akrep diss, turkishpla, turkishplace, turkishplace mp3,
Dadaloğlu aka Kızıl Akrep - 3 Track Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Akrep (Scorpiones) - Akrep Resimleri P.u.S.u Doğadan Manzaralar 65 28-09-2008 00:58
Akrep ve Koç NoRanynn Akrep Burcu 1 14-09-2008 03:17
Akrep ve Yay NoRanynn Akrep Burcu 0 19-08-2008 12:06
Akrep ve Akrep NoRanynn Akrep Burcu 0 19-08-2008 12:06
Akrep Nalan - Akrep Nalan Hakkında ( Akrep Nalan Kimdir? ) KisukE UraharA Müzik tr 0 04-07-2007 16:23
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 23:13Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08365798 saniyede (52.57% PHP - 47.43% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz