| | #1 (mesaj-linki) |
Sirhot - Nakavt (Snippet) ![]() Albümde çok değişik tarzlar var.Kimi zaman aşk, kimi zaman isyankâr, kimi zaman sitem, kimi zamanda psikopat!Featlerinde Sirhot´ ın daha öncede birlikte çalıştığı Türk Pop müziğinin önde gelen 2 ismi "Yonca Evcimik" ve "Metin Arolat".Almanyada çalışmalarını sürdüren "Ali-T".Türkiye´ nin en başarılı ve aktif Dj´ lerinden "Dj Funky C" ve Amerika´ da dergilere kapak olup adı "Dişi Eminem" diye bilinen "Eternia" Sirhot´ a eşlik ediyor. Albümün Beatlerinde ve Scratch´ lerinde ise Sirhot´ ın Dj´ i "Dj Walkie D" ve Sirhot´ ın ortak çalışmalari olacak.Ayrıca "Seyhan Müzik" şirketi tarafından çıkarılacaktır. Snippet indirmek için tıklayınız | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| mp3 sirhot nakavt, sirhot - nakavt, sirhot album download, sirhot albüm download, sirhot mp3 download, sirhot nakavt, sirhot nakavt 2007 albüm download, sirhot nakavt download, sirhot-nakavt, sırhot nakavt, |
Sirhot - Nakavt (Snippet) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sirhot (Sirhot Kimdir? - Sirhot Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 3 | 10-03-2008 16:07 |
| A.P.O. - APOLLO (Snippet Albüm) | G_dope | Haberler - Tanıtım | 1 | 22-02-2008 17:02 |
| Karaçalı - Şimdi Git Zombi (Snippet) | Ghostlover | Haberler - Tanıtım | 0 | 22-01-2008 11:06 |
| Kuvvetmira - Kafile Snippet | SailorGirl | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 11-08-2007 10:53 |
| Her An Hera - Snippet Albüm | Asfaloth | Haberler - Tanıtım | 5 | 02-04-2007 22:23 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||