| | #1 (mesaj-linki) |
Anekdot - Hodri Meydan (Full Albüm) ![]() ![]() Hanedan-ı Morg bünyesine tekrar katılan İstanbul’un üretken isimlerinden Anekdot, 8. albümü “Hodri Meydan” ile yeniden karşınızda. Kapağı Punkid tarafından tasarlanan albümün kayıtları Reetmic Record ve Song Bang Records’ta gerçekleştirilmiş. Düetlerde ise Walkshot, Hüküm a.k.a Flextover, Sessiz Apo ve Zostrich isimleri görülüyor. Ayrıca albümün içinde Rahzen’in 1 adet beati de dinleyicilere hediye olarak sunulmuştur. Keyifli dinlemeler... "Anekdot - Hodri Meydan" Tracklist: 01. Vakit Geldi 02. Siz Kimsiniz Acaba 03. Yaşarken Öldük feat. Walkshot 04. Hiç Yenilmedik feat. Hüküm, Sessiz Apo 05. Kafa Kopsun feat. Zostrich 06. Sen Nesin ki feat. Hüküm 07. Gördüğüme Sevindim 08. Present Bent Myspace: MySpace.com - ANEKDOT - Istanbul (PENDiK), TR - Rap / Hip Hop / R&B - www.myspace.com/anekdot Albümü indirmek icin tıklayınız. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Anekdot - Hodri Meydan (Full Albüm) Çok güzel bir albüm olmuş,başarılar dilerim ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Anekdot - Hodri Meydan (Full Albüm)
Harika Bir Albüm Olmuşş !!
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| anekdot - hodri meydan, anekdot gördügüme sevindim, anekdot gördüğüme sevindim, anekdot pendik, anekdot-hodri meydan, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||