Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 13-12-2006   #11 (mesaj-linki)
Cvp: AKO - Deja vu Full Album Cvp: AKO - Deja vu Full Album

Akonun sesi gerçekten çok kaliteli...
Daha dinlemedim indiriyorum şu anda...
Teşekkürler...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-12-2006   #12 (mesaj-linki)
pasa_58

elerine saglık
Eski 24-12-2006   #13 (mesaj-linki)
Alicem

saol gsll şarkılar emegine sağlık
Eski 24-12-2006   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
crazydeli adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
gerçekten güzel müzikler dj akman sonra bu yayılacak galiba sanırsam ama çok başarılı bir grup beğendimmmmmm...!
NOT: Ya ben burada video bulamadım eğer güzel videolar varsa haberdar ederseniz sevinirim herkeze hayatta başarılar.

ya yapmayın arkadaslar dj akmandan sonra bu yayılcakmıs dj akman kim ya müzikmi yapıo saçmalayan garip sözler söyleyen bi adam

rice ediyorum diss e bile küfür diyen adamları dinliyosunuz(ako için sölemiyorum)
zevksiz renksiz kalitesiz yaratıcılığı olmayan müziklerden sarkılardan beatlardan rapper lardan mc lerden uzak durun
SEÇİCİ OLALIM YETER
Eski 15-01-2007   #15 (mesaj-linki)
eternya13

ama zip acılmıoooooo hata veriyor neden?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ako dejavu sozler, ako raper son albümü, deja vu son albüm, deja-vu son album, deja-vu son albüm, dj akmandan ful albüm,
Konu Araçları

AKO - Deja vu Full Album Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
AKO - Venüs Zevkleri Full Album NeutralizeR Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 107 1 Hafta Önce 10:52
AKO - Sahipsiz Trackler - Solo Album NeutralizeR Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 23 18-07-2008 18:11
AKO - Trajikomedi Kozmozu (Full Album) NeutralizeR Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 31 30-06-2008 12:41
SiRmC - Son Tango (Full Album) CrasHofCinneT Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 7 21-03-2008 15:23
FLIP Flash Album Deluxe virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 16-07-2007 00:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.15190411 saniyede (95.29% PHP - 4.71% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR