| | #61 (mesaj-linki) |
CaZFiG [ WallPaper ]
Bunu Cevap Olarak Yazdım Buda Son Rapçı Genelde Büyük RaPÇılar Tanır Kendini Sahneye Atmak İstemiyor ![]() Ad : CaZFiG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #62 (mesaj-linki) |
Salman Record'z Home Studio Açıldı
Mersin aRaPh grubundan İNDİFA SERKEŞ'in kurmuş olduğu salman record'z home studio açıldı.Mc'lere uygun kayıt ortamı, mix ve mastering hizmeti sunan salman record'z ekipmanları; Tapco mix 100 mixer, MXL 990 Condencer Mikrofon, Creative Sound Blaster ses kartı ve ses sistemiyle kaliteli kayıt alımlarına başlamıştır.Haber içeriğinde ekipman fotolarını bulabilirsiniz...
| |
|
| | #63 (mesaj-linki) |
Hançer & Ultimatom - Albüm Öncesi Açıklama
indirme linki Balıkesir'in ve Manisa'nın en iyi Mc'lerinden olan Hançer ve Ultimatom yaşlarının genç olmasına rağmen seslerini duyurmaya başlamış bir süper ikili olarak anılmaktadırlar.underground'da üstlerine düşen görevleri yapacaklarını söyleyen Hançer ve Ultimatom albüm öncesi açıklamalarını sizlerle paylaşmak istediler Hançer: Balıkesir'de sesini duyuran genç rapçilerinden olan hançer 1990 doğumlu olmasına rağmen ileride iyi işler için kullanılabilecek iyi seslerden biri olarak gösteriliyor Ultimatom: Manisa'da sesini duyuran genç rapçilerinden olan ultimatom 1990 doğumlu olmasına rağmen ileride iyi işler için kullanılabilecek iyi seslerden biri olarak gösteriliyor Albüm öncesi son çıkışlarını yapan bu iki rapçi yeni albümleri ile ve kendilerini yenilemiş olarak underground'da seslerini duyuracaklarını ve ileride iyi işler yapacaklarını söylüyorlar......... iletişi için: bad.boys.1903@hotmaill.com | |
|
| | #64 (mesaj-linki) |
mersin mafia tanıtım ![]() MersinMafia 2001 senesinde ilk temelleri atilan grup, Yorumsuz ve Rapilayz tarafindan kuruldu, grup iki rapperin arka arkaya askerlik sorunlari yüzünden 2 sene zorunlu ara vermek zorunda kaldi, askerlik dönüşü Mersinden kardesleri ve Mersinde belli bir seviyeye oturup kitle yapmis tecrübeli Rapper RapLeeKhaN ı Geminin Dümenine Dahil ettiler, 2003 senesinde RapLeeKhan ın eski grubu Wudan ekibinden Raptetiği 2006 senesinde ise Lost Dreameri gruba takviye eden ekip şuan birbirinden farklı ses ve sitillere sahip 5 kişilik bir kadroda yollarına tam gaz devam etmektedir. . Şu sıralar Mersinin en popüler ve en iyi ekibi olmalarının yani sıra RapLeeKhan Liderliğinde, 2003 den bu yana Yanarım, ****** ettim aşkı, özürdileme kanka gibi gerek arabesk gerekse çok başarılı gangsta raplerle geniş bir tarz yelpazesi içinde hem owerda hemde undergrounda adını çok daha geniş kitlelere duyurmayı başardı! | |
|
| | #65 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları hastayım koleraya sagoyaa : paylaşım için teşekkürler | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| balıkesir rap, balıkesir rap studio, en popüler rapcılar, en popüler türk rap, indifa serkeş, mersinmafia - yanarım mp3 download, mixer mxl, mxl 990 kalitesi, rapcılara özel açılan web site, raphaber indir, |
Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 81 İlin Tanıtım Videoları / Türkiye İlleri Tanıtım Filmleri | Camilla | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 0 | 23-10-2008 13:56 |
| Ürün Tanıtım Videoları | AngelFRANTIX | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 1 | 15-10-2008 23:35 |
| İllerimizin Tanıtım Belgeselleri | nünü | Türkiye'nin İlleri | 4 | 01-09-2008 02:17 |
| Cash Fiesta tanıtım | vkat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 05-07-2008 23:14 |
| Oscar Röportajları (Konya - Dublaj) | P.u.S.u | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 30-05-2007 20:01 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||