| | #66 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları
MClere uygun ücretler karşılığında profosyonel kayıt,mix ve beat imkanı sağlanmaktadır. Dirty Whitey,Mister KA,Lil J, ve MasterMindz(Underground Rapciler çok iyi tanır Bu isimleri) tarafından hazırlanacak beatlere yine aynı isimler tarafından kayıt alınacak ve mixleri yine Dirty Whitey tarafından yapılacaktır. Fiyat Listesi: 1 parça kayıt+mix : 40 YTL 1 beat: 20 YTL 1 parça beat+kayıt+mix:: 50 YTL Ekipmanlar: * Behringer B2 Pro Mikrofon * Behringer Euro Rack Mixer * M Audio Delta 1010LT Ses Kartı * Samson Resolv 65a Monitör Kolon Mix Kalitesi Için Dinliyebilceğiniz Parça: %100 Oksijen - YoK oLmu$ http://www.zshare.net/audio/43055453bb21dc/ (Bayanın Ilk Track'idir Aklınızda Bulunsun Iletişim:0555 702 09 10 Msn: DirtyWhitey@vampirefreaks.com Adres: Ata caddesi No 91 Ramazanoğlu apt Kat 3 Daire 1 Balçova/Izmir | |
|
| | #67 (mesaj-linki) |
Akıll Tv'de İstanbul Attack'la Rapimi Dinle Başlıyor!!! ![]() İstanbulAttack’ın Sunduğu Akıllı TV’de yayına başlayan RapimiDinle Bomba Gibi Videolar Bomba Gibi Haberler Bomba gibi konuklarla ve süprizlerle Türkiyenin ilk ve tek video paylaşım kanalı Akıllı tv’de 1.Programı ile 16.10.2007 Salı günü ekranlarda Fuchs ,Timur,Kasırga’nın sunduğu programda amatör rapçilerin ve dansçıların Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi adresine yolladıkları videolardan en başarılı videoları seçip yayınlayacaklar ve en başarılı seçilen rap cliplerinin sahiplerine canlı perfonmans imkanı tanııyacaklar kısaca videonu gönder hip-hop’un yeni starı sen ol.Rapimi Dinle programında StyleTürk ile birlikte her hafta break dans’ın bir hareketinin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Bu programda Rap-BreakDans-DJ-Graffiiti Her şey var birbirinden ünlü konuklar ve sürprizlerRap & Dans videonu www.akilli.tv’ye yükle Hip-Hop dünyasının yeni yıldızı sen ol Rapimi Dinle’yi izleyebilmek için DIGITURK Kanal 98’den veya uydu alıcınızı Türksat 2A 42 doğu,SR:4444 F:11852 Tp:20 Ver:5/6 şeklinde ayarlayarak izleyebilirsiniz Ayrıntılı Bilgiyi İstanbul Attack ( FUCHS - KASIRGA - TİMUR ) ve rapimidinle@akilli.tv den öğrenebilirsiniz… | |
|
| | #68 (mesaj-linki) |
güsel konu ctrl+c+v bir sanattır Son Düzenleyen ultra_sagopa; 29-10-2007 @ 21:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #69 (mesaj-linki) |
Rapkig Sagopa Kajmer Yea....
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) |
haber
Sahtiyan feat. Buura - Kafama Takmam İlk albümü “Karabüyü EP”yle ismi kulaklarımıza kazınan ve aylar önce satışa sunduğu “7 Katlı” Mixtape’inden sonra uzunca bir süre sessizliğe bürünen Sahtiyan, “Kafama Takmam” isimli parçasıyla bu uzun süren bekleyişe son veriyor. Beat’i “Birdman – U Aint Know” parçasına ait olan çalışmanın prodüksiyon işlemleri de Sahtiyan tarafından yapılmış. Ayrıca parçada Sahto’ya, undergroundın tanınmış isimlerinden ve yakın zamanda yeni albümüyle karşımıza çıkacak olan Buura eşlik ediyor. Keyifli dinlemeler...Makale - Bern'e Yolculuk (Klip) İsviçre’de seçim günü yaklaşmaya başladı. Makale ise İsviçre’de ki yabancılar için yapılan önemli önemsiz her organizasyonda yer almak için büyük çaba sarfediyor. Günbegün İsviçre’de yabancı düşmanlığı artmakta ve bu düşmanlıın daha da ilerlememesi için bu ülkede yaşayan yabancı kökenli gençlerin el ele vermesi gerekiyor.Yabancı ortalamasının yüksek olmasına rağmen bazı seçim kampanyaları abartıya kaçmış durumdalar. Azınlıklar sınırdışı, ağır hapis cezaları ve mültecilere zorluluk yaşatma gibi insiyatiflerle karşı karşıya gelebiliyorlar. Basel’de yaşayan ve Türk kökenli olan milletvekili Sibel Arslan ise senaryosu Basel’li yönetmen Hüseyin Akın’a ait olan bir klip teklifini Makaleye sunuyor. Makale grubu hiç bir parti yandaşı olmamasına rağmen bu teklifi uygun görerek kabul ediyorlar ve ortaya çekimleri tamamen doğaçlama çekilen başarılı bir klip çıkıyor. Klibin hazırlanış aşamasında fazla hazırlık yapılmayıp sadece iki adet kamera ve vinç kullanılmış. “Bern’e Yolculuk » isimli çalışma Basel’de hem video’lu halde hemde promosyon CD’si olarak dağıtılıyor. Temennimiz ileride bu tarz çalışmaların çoğalması yönündedir. Makale’ye ırkçılığa karşı gösterdikleri çaba için Hiphoplife adına teşekkürlerimizi sunarız </SPAN> ![]() Cois - Dinle Ritmi (Full Album) 1989 İstanbul doğumlu Cois, 2005’te ilk parçasını kaydetti. Çeşitli partilerde bir çok saygı gören isimle aynı sahneyi paylaştı. Bir dönem kayıtlarına Haremeyn Alamut Records’da devam ederken kısa bir süre önce “Ekşın Records” isimli kendi stüdyosunu kurdu ve burada albüm çalışmalarına yoğunlaştı. Çalışmalarına aralıksız devam eden Cois ilk albümü “Dinle Ritmi”yi tamamladı ve şimdi Hiphoplife üyelerine sunuyor. On parçadan oluşan albümde Cois’e, Iceberg, Cactyus ve Fatih eşlik ediyor. Albümün mix işlemleriyse Cois’e ait. Keyifli dinlemeler... | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| akill tv, akill.tv, akıllı tv, akıllı tv amatör klip şenol, behringer euro rack mixer, rack dinle, rack mp3 dinle, samson resolv 65a monitör kolon, türkçe rack dinle, yabancı rap dinle, |
Türkçe Rap Haber, Tanıtım ve Röportajları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 81 İlin Tanıtım Videoları / Türkiye İlleri Tanıtım Filmleri | Camilla | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 0 | 23-10-2008 14:56 |
| Ürün Tanıtım Videoları | AngelFRANTIX | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 1 | 16-10-2008 00:35 |
| İllerimizin Tanıtım Belgeselleri | nünü | Türkiye'nin İlleri | 4 | 01-09-2008 03:17 |
| Cash Fiesta tanıtım | vkat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 06-07-2008 00:14 |
| Oscar Röportajları (Konya - Dublaj) | P.u.S.u | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 30-05-2007 21:01 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||