| | #1 (mesaj-linki) |
Chaos Dogg - Yalan Dünya (Full Albüm) ![]() Eskisehirde İkamet Eden Chaos Dogg 2 Ay icinde Hazırladıım Albumu Paylaşmak İstedim Beatz:05:Gerilla 06:Anafor 10:Musaf 01. Chaos Dogg - İntro 02. Chaos Dogg - Gelse [Feat.Selin] 03. Chaos Dogg - Hiç Bitmeyen Hikaye [Feat. Anafor & Glycerine] 04. Chaos Dogg - Yalan Dünya [Feat. Anafor] 05. Chaos Dogg - Kemanci [Feat. Gerilla & Adonis] 06. Chaos Dogg - Kahraman Öldü Diyorlar 07. Chaos Dogg - Bazen Önce [Feat. Tenkit] 08. Chaos Dogg - Dinleyin Ahali [Feat.Taki] 09. Chaos Dogg - Uçuştu Sayfalar [Feat. TuBro] 10. Chaos Dogg - 2 dk. Ara [Feat.Musaf] 11. Chaos Dogg - Türk Pastasi [Feat. Glycerine,Adonis,Fatih aka Türk,Anafor,Selin] 12. Chaos Dogg - Outro RapidShare: 1-Click Webhosting isteyenlere No rapid Link Yollayabılırım | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| anafor mp3, chaos dogg yalan dunya, |
Chaos Dogg - Yalan Dünya (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Melodiman - Herşey Yalan (Full Albüm) | NoRanynn | Underground Albümler | 0 | 08-08-2008 17:13 |
| Chaos Dogg - King Kong (Track) | ChaosMavzer | Haberler - Tanıtım | 0 | 04-06-2007 22:56 |
| Chaos Dogg - Yedi Bitirdi ÖSS (Full Album + Klip) | ChaosMavzer | Haberler - Tanıtım | 0 | 15-05-2007 23:18 |
| Chaos Dogg - 2 Track | ChaosMavzer | Haberler - Tanıtım | 2 | 28-04-2007 14:25 |
| Chaos Dogg - Optik Lirikler EP | ChaosMavzer | Underground Albümler | 3 | 26-04-2007 23:18 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||