| | #51 (mesaj-linki) | |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Alıntı:
ah bide lyricn nasıl yazılıgını ögrensen tam olcak ama sorun değil. bu arada dogru soyliyim hiç begenmedim ama kızma ![]() yine free gelsin bi tane iğrenç olursa karısmam başlarım en başlanmicak yerde dertleri yere serde perde perde dert gelsede rap galloz ve mahzen den sorulur güzel hatunlar sokakta soyunur ibonun en büüyk rakibi k.onur ismayil yeka ve ibrahiym tatlı sekis ve kırroluk budur. saygılar sevgiler galloz Son Düzenleyen bygalloz; 30-03-2007 @ 17:19. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | ||
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
arkadaslar, suphesiz ki lyricleri okuman zaman gerektiriyor... o yuzden.. en azindan lyricleri basit bir bass drum uzerine kayit yapar ve mp3 olarak kaydedersek cok daha verimli olucak bu baslik... ben de yakinda tamamliyicagim "MC Ogi - Filistin EP"nin daha dun kayitlarini tamamladigim 8. tracki olan "8. MC Ogi - Aliterasyon armoni"yi sizler icin upload ettim.. umarim begenirsiniz.. | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz ---SUÇ--- Yazmak zor dinlemek kolay geldiyse beni dinle al senin hayat dinleyen her toy için seni seven her kez için yazılan her lirik şiir için sana döndüm bana bak seni dinlemek için geldim okumak zor geldi karşındayım hadde devam o zaman boş ver yazmak okumak dinlemek dinletmek dinleyen dinlenen şey önemliymiş seni seven her kez için her şey için çabalar yolun sonunu getirmeyecek .yanlışlar doğruları kaybetmez doğruları bulmak yanlışları yaparak bulunur hayata ters bakıp yakıp yıkıp tapıp eksilen kaybedilen her şey için asmak çözümse sevene koşmak zorsa sevilene koşmak nasıl bir şey olabilir zoru başarana kolay nasıl gelir neyse bunları düşünüp boşa giden emekler unutmamalı ki kitabın sen yazan silen başlayan başlatan belirleyen sen ölen sen düşün yanlışlarımla doğrularımla çizdim yolumu unutmamalıyım ki ne kadarda yanlış yaparsak yapalım durmak çözüm olmayacaktır.Biz silgimizin kalemizden önce bitmemesine önem vermeliyim düşünülen şeyler cevaplar olanaklar zorluklar başaranların insanlar………………..OLDUĞUNU UNUTMAMAYALIM ----------- Fatal frex----- abe bunuda ben yazdım | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
turk3r's lyric
yüreğime damlasın bir küçük yağmur damlası kalemime aksın beni esir oldugum yalanlar dünyasından alsın bu beden kaderemi yansın gökyüzü ağlasın duysun sesimi tanrım yardım yollasın ben düşerken dost sandıklarım dedikodu kazanını kaynatsın en iyi bildikleri katagulleri sıralasın kalbimi yaralasın aklımı bocalasın zehir zıkkım kovalasın beni bertaraftan mahkum ettim hepinizi gelmişi geçmişi sildim ne var ne yoksa hepsini küle çevirdim içimdeki hüzün ateşimi dindiremedim ama az da olsa sindirdim umudum vardı her daim sayenizde oldu harabe şiirlerimle yazsam 19 katlı bina boyu olur kitabe karagözüm nerde derdime biçare aradım dostumu günlerce veyselim der dolaşırım beyhude gönlümün duvarları çizildi kare kare annem yapsada yesem bir güzel gözleme özledim özümü bırakında gideyim bir gece durmaksızın geri dönüşü olmaksızın bakıp bakıp ağlamaksızın ben imansızın hakkından gelen kansızım haksızın kafasını ezen gamsızım düşünce sistemim hepinizden farkım ben olmasamda hatırlanacak bıraktıklarım bu şarkı türkoloji bilimi zor değil alt tarafı anlatmaya çalıştım bendimi HAYAT-I MEAL hayat bayattır bazen meşakatlıdır fedarkardır geldi zaman yeri geldi acıdır istisma edilir şanslar gülmez sıralıdır pişmiş aşın başına gelenler yazılıdır sefasını çekemeden ömrü hayat cefa kolay değil yaşam meselesi tombala ziyan ettiğin günlerin dönüşü yoktur anla kuralına göre oyna oyunu saf dışı kalma hayat-ı mealdir yazdığım satırlarım sistem dışı kalan hayali umutlarım ruhumun nurudur aklım aklım benim şahım birine değil alayınadır benim atarım sahc ve ben aydınlık yeni bir ses kalemimiz non stop yazar yenilmez beden işi değil beyindir bu kesilmez ümidim para şan şöhret değil değişmez isyan bayrağım hiphop ta asılı rapim benim herşeyim alnımda yazılı sonum gelmez sözlerim özümde kazılı msxlabs.com burası türkerin alanı gel hadi burada oyna sen hadi gel hadi burada oyna sen | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
SeN sen oL aşkm Aşkını bırakma Aşkın senı bırakmaz ÖLümLü DünyaM aşkım La doLdu ama anLatamıyorum sana aşkmı AnLatabiLmeyi isterdm sana oLan aşkımı ALdatabiLmeyi isTErdim Seni SoraN arkadasLarıma Yağmur Yağıyor sen Yoksun..Yanımda Yağmur ne kadar güzeL değiL mi güzeLim Resmin VaR eLimde Ve sensiz AcıLar AyrıLık Ne zormuş Be Unutamıyorm Yine KendimLe kaldm,KendiMLe yüzLeşmekteyim Kendimi Kandırıyorum, Ve ağLıyorum GözYaşı Aksada bu gönüL unutmuyor Burda HerşeY cok Zor.Sensiz hayat GEçmiyor Ben AğLarken Sen oLsaydın yanımda, KimsE yok KaLbimde Senden başKa Ben ne istedim ki Senden ne kadaR veRdin ? galiba bana göre değil bu aşk işi Aşk bana YamuK Yaptı güzeLim üzülerek görüşemeyeceğimizi biliyorum ama şunu BiL Bu çocuK Sensiz Yapamadı GüzeLim.. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ismayil yeka yı dinle, ismayilyeka şarkısı, kapıma dayandı ayrılık dinle, kapıma dayandı ayrılık mp3 indir, kendi lirikleriniz, kendi lyriclerin, kendi okulumuza doğru aşk şarkısını dinle, kendi sesimden kendi kalemim den, lirikleriniz, sekıs, |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Objektifimizden Fotoğraflar | slimselim | Fotoğraflar Gezegeni | 422 | 7 Saat Önce 23:39 |
| MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun | Silverday | Messenger Plus! Live Scripts | 26 | 3 Hafta Önce 21:24 |
| Kendi Okulumuza Doğru | Yavru_Aslan | Yerli Diziler | 0 | 4 Hafta Önce 19:05 |
| Kendi Sesleriniz | metglass | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-04-2008 17:36 |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 5 | 11-01-2008 18:32 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||