| | #61 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Negro Diablo hepsi kolpalar hepsi yastalar gün gelir elbet hepside patlar bir yıldız gibi negro doğdu yazdığım rapler düşmana koydu bir güneştim ışıklar saçtım havalı tipleri ben patlattım yolun başında engeller var sanal alemde ********ler var neti bıraktım gerçeğe baktım onlar yoruldu ben ayaktayım wackground danmısın arabesk mc **** gibi negro alayını ***** ilk kaydım Download : negro diablo - demo (diss).mp3 dosyam.net | |
|
| | #62 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Son durakta bekler yolcu,ellerinde çamurdan doğru.. Uçurumdan atladı tutunamadı,boşlukta yankılandı duyulamadı.. Çoktu hevesleri,boştu sevgileri;geriye kalan tek sey ellerinde iyi niyetleri.. Lanetli beyinler sendeledi,tutunamadı kötü kadere kendini hackledi.. Ucuz vaatler uğruna bütün bir ömrü araya verdi.. Karlar altında açan bir kardelendi..Sevdi,sevilmedi.. İnandığı hersey anlamını yitirdi..Çocuktu ama vardı hayalleri.. Mutluluklar ülkesinin hiç anlasılamayan kötü prensesiydi.. ? (((Bas harflere dikkat))) | |
|
| | #63 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
hayatımın sayfalarındaki tayfaların keyfinin kayhası olmadım herkes pembe renge köle olurken mürekkep olup dolmadım kendini yılan kılan yalan salan şeytan yaratmadım hayat oyununda puan toplamak için ...lamadım lakin sakin sinirlerime hakim olamadım ozaman boş kalmış kıtabı içie çektiğin nefret mümürekkebiyle dolduracaksın kıllanmış arkadaşları yıllanmış salaklıkları unutucaksın UNUTMA yeraltında fareler kovulmaz yenmek için beslenir ANLA düşmanlar sizi hataya bağlamak için vardır UYUMA beklediğiniz son pek yakında çift merceğin yansımasında
Son Düzenleyen Misafir; 19-09-2007 @ 00:02. | |
|
| | #64 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
suya düşmüş hayaller dıyarında tek dalgıcım meyvesi taşlanmamış bahçedeki tek ağacım sonsuzluk yolunda kullandığım aracım inancım herşeyi unutmak istiyorsan tek çare şisedeki ilacın DUDAKLARIMDAN HAVAYA KARIŞAN TÜM KAFİYELERE ŞAHİT ALLAHIM..... Son Düzenleyen tarumsx; 22-05-2007 @ 13:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #65 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Sagopa Kajmer´e Dipnot: Diss degildir kendisini sewerek dinlerim... Kendini bilmez. Anlatip durdum senelerce, Soytariliktan baska yoktur isi. Sev(e)medim ben sundugun bestelerini. Anlata durdun ayrimcilik girisimlerini. Kimin daha oteye gider cisi. .. Bu sozlerle mi olacaksin onder kisi! Kim .... (alkislar) seni, ve gibileri. Uc kelimenden biri asirilmis kitaplardan, RAP mi yaptin sen simdi? Duygular(im) yansir gozlerime. Cilekesim yansir yuz cizgilerime, Ruhum ritim tutar HIP-HOP diyince, Aklim bekler sirlarin cozumune, Ne yapayim hosgoru biraz eksik kalmis bedenimde Sevgimi tanimsiz biraktim tumcelerin icinde. RAP`i yansitacagim gazete yazilarindan tut ki bana sordugun bilmecelerine! Dunya hayran kalacak TURK beginlerine! Matem tutacagim emin ol cenazelerine! Git gide geliyor saclarima kar kisi! Derdin derdimdir bilirsin ama dinmez icerimdeki sizi. Nemlenen goz yaslarimla beslerim yavrularimi. Serbest birakirim poyrazlara bildiklerimi, Yinede ayri tutmayi basaramam dusuncelerimi. Ve korkarim elbette her baba gibi! Yetistiririm urksemde, en iyi sekilde dileklerimi. Paylasmayi beceremem bilirim, Ama yazarim istedigim kadar (tipki) senin gibi! Sevgiyle doldururum kucucuk kalplerini. Ozguvenle yetissin diye ayri ayri ceplerine yerlestiririm bir kac tanesini! Beslenme cantalarina koyarim emegimin her terini. Herkez tanisin diye tek tek adlandiririm butun canlilar gibi. Birak dokunma Nefretim bende kalsin. Soz etme ki bilmesin kendisini. Semaverde isitacagim hepsini. Misafirim olunca sevgi, ikram edecegim bilesin (goresin)! Onun isi failimechul, Ne zaman gelecegi bilinmez! Ve bilirim dostlar, Bir geldimi de beni terk etmez! Bir basima koymaz aciz diye nitelendirdigim kalbimi! Yinede dokunma yavruma ve yavrularima, Kim bilir belki zaman gececek. } Belki huzun dolacak gozlerime. } Hasret bitecek, eritecek bedenimi. } ( NAKARAT ) Ama sen olmayacaksin yanimda! } Bak goreceksin duyacaksin soytari, Siirlerim azdirmayacak, Nefretle yeser(t)meyecek kucucuk bedenleri. Inciltmeyecek, sevecek herkezi! Kandiramayacaksin artik bizleri! Inceliktir ruhlarindaki gizemleri! Halimden belli cok yorgunum... Ben senin damarindaki sahinim! Gokte(goklerdeki) (suzulen) en yirtici sahinim! (Sana gore ben bu yolda bir surungenim!) Soy adina surecegim bitiremedigin murekkebini! Silemeyeceksin sayfalardaki isini! Burda kirip oturacagim dizimi! Goturemeyeceksin yikamaya calissanda izimi! Once kalbin olacagim senin! Soz gecirecegim begnine (taa ki) calisana denk! (Merak etme en sonunda) sana devredecegim kalemimi! Aslinda (soylemesemde bakma sen bana) severim seni!.. Ben ne bir RAP`ciyim! Ne de bir sair! Konaklayacak yer arayan gariban bir yolcuyum! Asli konusan, fotokopisini sunan ne bir bakanim, Ne de bir ogretmenim dunyaya yeni umitler yetistiren! Ne bir sarkiciyim kendinden bahsettiren, Ne de bir fotomodelim ..ni gosteren! Ne bir babayim dunyaya neslimi getiren, Ne de bir asigim kiz(larin) kalbini fet eden! Ne zamanim (ben) herseyi curuten, Ne de bir kainim goremedikleri seyleri soyleyen! Ne asim ne yedek, Ne de para hortumlayan bir ac kopek! Ben sadece bir sarabim, Ic(e)medikce aklina gelen, (Ve) eskidikce guzellesen!.. Baslangic: 16 Mayis Ogle siralarinda!.. Bitis: Tahminen baslangis saatinden 1 yada 1 bucuk saat surdu! Son Duzenleme: 16 Mayis 23:33 .. PC ye yazmamla beraber duzenleme 1 saate yakin surdu! Saglicakla.. Son Düzenleyen Misafir; 19-09-2007 @ 00:07. Sebep: argolu sozu sildim | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| fet eden sözler, kendi mp3 yapayım, kızların kalbini fet eden sözler, kızın kalbini alan sözler, negro diablo rap, |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Objektifimizden Fotoğraflar | slimselim | Fotoğraflar Gezegeni | 422 | 7 Saat Önce 23:39 |
| MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun | Silverday | Messenger Plus! Live Scripts | 26 | 3 Hafta Önce 21:24 |
| Kendi Okulumuza Doğru | Yavru_Aslan | Yerli Diziler | 0 | 4 Hafta Önce 19:05 |
| Kendi Sesleriniz | metglass | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-04-2008 17:36 |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 5 | 11-01-2008 18:32 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||