| | #71 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
hayallerımı kırlettın defol umutlarımı kırlettın defol en gusel zevkımı mahvettı n defol renklerımı kırlettın defol genclıgımı bıtırdın defol zevlerımı bıtırdın defol hayat akısımı degıstırdın defol butun gusellıgımı bıtırdın defol saclarımı beyazlattın defol yuzndekı cızgılerı cogalttın defol.defol defgol defol artık cık gıt hayatımdan defol. dusuncelerımı kırlettın defol gunesı mı karattın defol zevklerımı ekşittin defol yanlızmlıgımı bıle caldın defol varlıgımı oldurdun defol yeter artık bırak benı lutfen cıkhayatımdan defol mahsumuyetımı aldın defol yıllarımı harcadın defol bakıslarımı caldın defol saygınlıgımı caldın defol arkadaslarımı aldın defol omrumu bıtırdın artık defol cık gıt ruyalarımdan duslerımden hayatımdan cık gıt t defdol defol defol defolu ruhlara tahammulum yok artık defol --- bu sıırı yazdıgım kısı bvellı olmustur sanırım .. 24 hazıran 2007 Son Düzenleyen Misafir; 19-09-2007 @ 00:42. | |
|
| | #72 (mesaj-linki) |
arkadaşlar hepınızın ellerıne sağlık çok gusel olmuslar bunları parçalarda okumak ıçın ızın ıstıyorum sızden ızın werırsenız gerçekten çok gusel olmuslar elımda çok sağlam programlar we beatler yanı herşey war
| |
|
| | #73 (mesaj-linki) |
söyleyin ey einsanlar ne bu dünya düzeni ülkeme hakim oldu usa düzeni görün ve düşünün olması gerekeni gençlerimiz unuttu saygı ve sevgiyi büyükleri dinleyelim onlar doğruyu söyler ******** çocuk gider babasını döver sanki marifetmişte arkadaşına söyler söyleyin dostlarım ülkem böyle nereye gider nereye gidiyor uğruna gemiler yakılan istanbul bu gittiğimiz gerçekten yanlış yol gençler tiner çeker dolu onlarla her karakol eygüzel tanrım bize göster artık doğru biryol ellerim havada dualarım sana başladım ben hergün ağlamaya dayanamıyorum artık bunca olana bu gidişle gidecek sonum intihara | |
|
| | #74 (mesaj-linki) |
yalanın biri ediyor bin para bu yüzden herkesin kalbinde yara bu yalanlar ülkeyi düşürdü dara ülkemde herkes mecbur bu yalanlara ey ş.siz bu sözlerim geliyor sana yaptığın yanlışı unutamam asla doğruyu öğretecem size ve topluma yıkıldım dostum deyip sırtımdan vurunca hani biz kardeştik seni pis yalancı sende göreceksin bana attığın kazığı söyle hadi gerçeksen doğruları itiraf et herkese benden çaldın o k.şarı insanlar ş.siz yüzler hep sahte hep yalan söylerler ne geçer ellerine dost dediğim sırtından vurdu beni be yine de yıkılmadım ayaktayım işte acaba benim sevdiimi ayartmak ne kazandırdı niye söyledin acaba bu kadar yalanı bu kalbim sadece dostlarım için yaşardı ama sen beni sattın ey büyük yalancı ben affetsem kalbim affetmez seni beğendim sen yorulma karacaahmette yerini benim sevdiğimdi o düğünün gelini nasıl kandırıyorsun hala babanla anneni söylesene yüreksiz itiraf etsene hadi musti seni sattım desene adam gibi şöyle karşıma çıksana ama çıkamazsın sen alışmışsın yalana yüzünde var iblisin ifadesi ağzından çıkan şeytanın sesi beliki çok iyiydi yaş**ının öncesi ama dikkat et bundan sonra SİLECEĞİM SENİ(CANERE) | |
|
| | #75 (mesaj-linki) |
bak yalanın ortaya çıktı ey rapçi tomas sen durma devam et sevgiliye lirik yaz ağla hatta istersen mezarını kendin kaz haksızın ş.sizin üstüne böcek gibi bas söylediğim sadece beyaz bir yalan işte oydu seni benden alan sendin çekip giderek beni benden alan herkes değişti benim aşkım yerinde duran geliyorum işte dinleyin ey böcekler tomas ve gökmer sizi ezecekler hoşunuza gitmedi bütün bu gerçekler sizi ezip yerinize koyacağız çiçekler bakın yüzümüze doğruları söyleyin siz çok konuştunuz birazda bu rapi dinleyin bu sokak sanatını sakın engellemeyin gençlerin ufkunu açmalrının önünü kesmeyin işte undergroundın kralı karşınızda yalancılara geliyor sert tokatlarıyla çekilin ve sakın durmayın yolumuza istemeyiz başlamanızı ağlamaya ezeceğiz göreceksiniz hepinizi yayacağız tüm dünyaya rapimizi duyuracaz cümle aleme sesimizi bize destek olun verin elinizi ben tomas gerçeği söylerim size dinleyin kulak verin sesimize geleceksiniz elbet sözümüze sataşmayı bırakacaksınız rapimize işte bu rap dinleyin görün gerçeği ben bununla öğrendim sevilip sevmeyi istemesenizde güdeceksiniz bu deveyi ki göze alamazsınız bu diyardan gitmeyi | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| yıkılmadım, |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Objektifimizden Fotoğraflar | slimselim | Fotoğraflar Gezegeni | 422 | 8 Saat Önce 23:39 |
| MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun | Silverday | Messenger Plus! Live Scripts | 26 | 3 Hafta Önce 21:24 |
| Kendi Okulumuza Doğru | Yavru_Aslan | Yerli Diziler | 0 | 4 Hafta Önce 19:05 |
| Kendi Sesleriniz | metglass | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-04-2008 17:36 |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 5 | 11-01-2008 18:32 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||