| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz bu bölüm kopmaya başladı,raperler kendinizi gösterin | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Masal Müzikleri Dolu yada boş kaldır kıçını koş pop dalında kırıldı metal ise salında battı arabesk yan gelip yattı hakan Lyrclerinle çok can yaktı nedir umudunuz bilmeli her kök hücrende görmeli DNA yapısında kaçak kromazonlar barındıran masal müzikleriyle insanları kandıran insanlık dışkısıyla resmini çizdiniz hayatın kızlığını vermiş kaldıramazsın dünyanın rakıyı şişesinde bırakın mezeyi tadında her kelimem cümle karşıtı bir eylem beyin tümörü olanlar ise cehennem beynin piyonsa rapim şampiyon nal toplayan beklentileriniz mide sıpazmı yaptı ****lik getirisinin peydahlanmış kıllarıyla çıkar şimdi notanı kır rotanı deniz boyu yosun tutmuş balıklar kokmuş zihinsel sapıklık duygularınız ağızda sakız olmuş ne istedin ne verdin el kelepçe rahiyane duyguların komplo getirisi haksız isyanların bir parmaklık ardına sığındı son nefesini verdi çok çekimser karanlığı zorla boğdunuz hayat felsefeniz imkansızlara yitik kaldı çaldı tüm benliğinizi başka boyutlara daldı müziğim masallarınız arasında bir sanattı son noktam olmasaydı virgülünüz Lyrclerimle paslanırdı | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz '' Uykusuz Gözler '' Uykusuz Gözlerime gene keder çöktü, Karanlık gecenin isyanı gibi, Rapimde bu gözlerde büyüdü.. Çok çektim uykusuzluğumda, Kendimi attım liriklerimin arasına, Liriklerim tek ilacım,Derdimin tek dermanı.. Rüzgar eserken aklımda sen, Yağmur Yağarken Aklımda Rap, Uykusuz gözlerimde hep.... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Amerikan P.çleri Yalvarma dünya sana yazık etmiş bana sümük atmış yatmış kalkmaz oldu savaş durdurun artık yavaş tepemde çığ oldun içimde ise yara bumu adeletin 2 yüzlü dünya amerikan p.çleri dünyada b.k olsunlar artık yok kafamda ne dert isterim ne sorun tek istediğim biraz gerçekci yorum raple çıktım bu savaşa istiyen anlar istemeyen oturur başa salak sözlerle işim olmaz rapim yerdede olsa göğe sığmaz dolmaz nefretim bu çirkefliğe doymaz ulan şere.sizin p.ç. kahbeliğinle oyun olmaz... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
Arkadaşım Liriklerinde Küfür ve Argoya Yer Vermessen Sevinirim | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| rahiyane nedir, |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Din Nedir? | ThinkerBeLL | Din/İlahiyat | 10 | 2 Hafta Önce 17:03 |
| Tom Cruise (Tom Cruise Kimdir? - Tom Cruise Hakkında) | virtuecat | Sinema ww | 1 | 19-07-2008 22:29 |
| Sanat Eleştirisi | NoRanynn | Sanat | 4 | 24-12-2007 13:08 |
| Felsefe ve Müzik | HayLaZ61 | Felsefe | 2 | 21-09-2007 04:36 |
| Çelişki Üzerine Materyalist Bakış Açısı | Misafir | Felsefe | 2 | 09-11-2006 15:44 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||