| | #116 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
GeceL ft Goci-Bakarımyoluma GeceL ft. Goci - Bakarım Yoluma.mp3 ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Ima GeceL ft Lodoss-Umut yok Gecel ft Lodoss- Umut Yok.mp3 ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Host GeceL-Çekilmez Dünya GeceL - Çekilmez Dünya.mp3 ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosti[/align] GeceL-Toplanın Gelin GeceL-ToplanınGelin.mp3 ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, GeceL ft Lodoss-Yeraltı mumu GeceL ft Lodoss- yeraltı mumu.mp3 ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image | |
|
| | #117 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz | |
|
| | #118 (mesaj-linki) |
kalemi aldım elime rap im sağlam gelde bu raple coşma elde varmıki cepte kalan son parça track track dağılan zaman aman duymasınlar sakın ***üne girsin akın akın dağı gökü deldi aman sakın bakıpta korkmayın cas ı hafife almayın bizi sayın gio dan çıkan rap e bi bakın bizi ayakta alkışlayın izmir rapi kulaklara sarın yeah | |
|
| | #119 (mesaj-linki) |
rapine yaptığın tanıtım çok berbat cas rapi savunurken ellerinle yapma jaz her kelime wurur diline dikkat zor gelir bağlasanda durmaz her dil ele kefil kendi tanıtımında kendini rezil etmek mi yaptığın ish budur yada benzeri el verirken rape kaptırma kendini reklam yaparken moron milleti dissledi adımdan sorumludur her terimdeki sertlik adımı okuyabilirsen disslerimde cömertlik seni alkıshlayan eller biraz nasırlı kafan bi milyon sanırım çokmu kastın dediklerini birbirine bağdashtıramıyorum lyriclerine saygı göstereni sakince dissliyorum hisslerim budur yazdığın 8 bara sözlerimin anlamını ara be pishkin budala... | |
|
| | #120 (mesaj-linki) |
lan burası diss atma yerimi hançer it kendine çok güwnion heralde sikit lan söylemiyeyim diorum kendimi tutamıyorum senin yazdıkların çok mu anlamlı bak geliyorum olur olmas işlerle uğraşma yok gerek tüfek tanka sen brak rapi haydar dümenle sen kanka benim dilim sivridir hançerden rapertuvar ım iridir etkilenmes darbeden sen sakince disslemeye dewam et bitch laflarımı sakince içine al *** başka derdin yok ki kancılıktan başka oof durduramıyorum kendimi geldim aşka milletin lyriclerinden sanane hatalarınla yüzleş tükürdüğünü yala ben bi akbabaysam sen kötü bi leş kendini rapper mi sanıyosun hiçbiyerde tanınmazsın Allah bilir disslerini kaç saatte yazarsın neyse bu kadar yeter heralde bundan böle akıllı ol görmiyim seni bidaha buralarda gözümün önünden kaybol.. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| gecel diss, rapertuvar, |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Din Nedir? | ThinkerBeLL | Din/İlahiyat | 10 | 3 Hafta Önce 17:03 |
| Tom Cruise (Tom Cruise Kimdir? - Tom Cruise Hakkında) | virtuecat | Sinema ww | 1 | 19-07-2008 22:29 |
| Sanat Eleştirisi | NoRanynn | Sanat | 4 | 24-12-2007 13:08 |
| Felsefe ve Müzik | HayLaZ61 | Felsefe | 2 | 21-09-2007 04:36 |
| Çelişki Üzerine Materyalist Bakış Açısı | Misafir | Felsefe | 2 | 09-11-2006 15:44 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||