| | #121 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
ilk okul çaından bi diss mi geldi ne gözlerini kapamıshta disslerini yazmısh bi **** lafı üzerine alın ve atlada ol sazan sivri ucuyla hançer lyriclerinde mezar kazan beni tanımadıın belli yazdıın lyriclerden eksi puanla ayrıldın kan geldi iliklerden belki geç oldu cevabım korkma lan ben burdayım disslerimi yazarken hizalandı emrimdeki tugayım kar ve soğuk kalmadı günesh tam tepede canın rampadan ashaa sürüklenirken tehlikede sen yazdıklarınla gelirken ashka ben sûkûnetimle ulashıyordum o an arsha her bi harpten ufak yaralarım kalmısh olabilir lyrclerim teslim olmadıkça düshman düshebilir nerden gelmish it bana satashır ve naashı kaldıralacak zincirli kuyudan beden ve kesik bashı dünkü *** olduun belli fazla kasma ne kadar böbürlensende boynunda kalın tasma eline geçen noldu bana diss atmakla beraber kesik kafa, kırık bi kol mecaz anlamlı hitabe | |
|
| | #122 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz YALAN![]() ya ya ya Baktım birgün hayatıma hepsi hüsran Ne kaldı geriye dünyam boktan [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/_B_A_Y_R_A_M_/Desktop/B_A_Y_R_A_M/manzara_0005%5B1%5D.jpg[/IMG] ![]() Kaf dagından bakarken geçmişime sisli bir duman Ben ne anladım bu hayattan bu nasıl hayat, bu ne lan Kadere boyun eyseydim keşlerle takılırdım inan Şaşalı günlerimde yanımda olanlar nerde Hepsi kocaman birer yalan bu hayat sınavsa kırık not aldım tamam Düserken elimden tutup kaldıran dostlarım yoktu suç bende mi lan Bu hayatta tek şeyim herşeyim sadece rapim lan Banada güç verin banada dost verin güzel pozisyon verin demedim Ben sadece hakkımı istedim terslendim bittim artık tamam Okadar çalıstım arkama baktıgımda ne vardı ki elimde kalan ölüm yakın yok artık zaman | |
|
| | #123 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Yıkık dökük harabeler içinde kalmış inancın boynu bükük. Bulanık gözlerin baktığı her yıldızın ışığı sönük. Rotası şaşmış geminin yelkeni rüzgârın esmediği yöne dönük. İyinin rengine boyanır olmuş artık her kötülük. Sülük gibi kanını emerde şeytan gık çıkarmaz insan. Bük şu iblisin bileğini fasık değilsin sen. Bu küslük bitmeli kendinle arandaki. Bık şu inattan. Her sözcük sana hitap eder en yalın haliyle. Uyanık ol biran. Üçgünlük bir eğlence değil bu hayat, ukbaya inan. Küçük düşme bu kez gel de büyüklük et. İçindeki çocuğu ağlatma; gülümset. Vicdandaki o sökük perden dikilir elbet. Belki Eyüp değilsin ama sen yinede sabret ve bilki her sabrın sonu mutlak bir selamet! Evet; Bu bir inanç meselesi, bir utanç değil. Bu bir kazanç muhasebesi bir usanç değil..! Bakın öyle pis ki bu deniz atılmaz kulaç.Kendi dibinde bir batıksın su üstüne çıkarılmaya muhtaç. Ben de sen gibi olurdum sıradan olsaydı güttüğüm amaç. Ama ben sen değilim yazık ki senden daha işe yarar kurumuş kalmış bir ağaç. Bir saç teli kadar ince o geçeceğin köprü. Benim üzerime değil kendi üzerine yürü.Bir sürü günahın eşiğindesin aklına gelir mi şu azaların şükrü.? Ama bunların bir özrü olmalı bir azaptan ziyade bir rahmetten ötürü. Bu bendeki taklidi değil, tahkiki bir aşk, şu içimdeki geçici değil daimi bir aşk.! Bin tabur göndersende üzerime kalbim zaptedilmez bir sur. Bu aşk zuhur ettikten sonra ben sende kalmışım mahsur. Bugün bilmeyen seni yarın tanımaya mecbur. Onu bilmiyorsan, doğrulmaz belin, kalırsın başın eğik omuzların kambur ve üzerinden dökülür bir başkasında gördüğün her kusur. Zerre nur yok o meymenetsiz suratında çünkü ruhun nefsin elinde mağdur. Ama sen habire o obur nefsini doyur (a) dur! | |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
"Bu bendeki taklidi değil, tahkiki bir aşk, şu içimdeki geçici değil daimi bir aşk.! Bin tabur göndersende üzerime kalbim zaptedilmez bir sur. Bu aşk zuhur ettikten sonra ben sende kalmışım mahsur. Bugün bilmeyen seni yarın tanımaya mecbur. Onu bilmiyorsan, doğrulmaz belin, kalırsın başın eğik omuzların kambur ve üzerinden dökülür bir başkasında gördüğün her kusur. Zerre nur yok o meymenetsiz suratında çünkü ruhun nefsin elinde mağdur. Ama sen habire o obur nefsini doyur (a) dur!" Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| sizin lirikleriniz aşk, |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Objektifimizden Fotoğraflar | slimselim | Fotoğraflar Gezegeni | 422 | 7 Saat Önce 23:39 |
| MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun | Silverday | Messenger Plus! Live Scripts | 26 | 3 Hafta Önce 21:24 |
| Kendi Okulumuza Doğru | Yavru_Aslan | Yerli Diziler | 0 | 4 Hafta Önce 19:05 |
| Kendi Sesleriniz | metglass | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-04-2008 17:36 |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 5 | 11-01-2008 18:32 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||