Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 17-07-2006   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Kendi Lirikleriniz Cvp: Kendi Lirikleriniz

Son sözüm öLüm, gözüm görür mü, dünüm karanLık, günahlar özrüm mü?Yürür mü ayak adım atmaz oldum.Soldum,içimdeki korkumla doldum.Yoldum saçlarımı kendimi vurdum.Yek kurşunla bin ömür uçurdum.Kendimi harcadım bozdurup, düşünCelerim para etmez oldu.3 kuruşLuk dünyaya 4. kuruşu sundum.ama yine de alamadım.Ölümü çektim içime her lahzada bir çiçek gibi lanetimle soldum!..
Dünümde koşuyordum şimdiyse kaçıyorum.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-07-2006   #12 (mesaj-linki)
SailorGirl

Ciğerime çektim şehrimin kokusunu,
Son kez dinledim Rapimi,
Damarlarımda hissettim rap dolu kanımı,
Rap damarlarıma karışmış,
Sen beynime dolaşmış...

Sabrın Sonu selamettir derler,
Sabrımın tek nedeni rap,
Rapim hep yanımda ,
Hayatım boyunca yanımda yürür,
Rap olmazsa ben olmam,
Ben olmazsam sen olmazsın..!

Sen yokken rap yoldaşım,
Sen varken rap sırdaşım,
Sen yanlızken rap arkadaşım...!
Geldim işte kapına..!
Rapimle kabul edebilecek misin?
Rap Yaşama sebebim olmuş,
Yemeklerim lirikler olmuş,
Arkadaşlarım kağıtlar olmuş,
Karamsar dünyamda rap dolu..
Birde sen...
Eski 17-07-2006   #13 (mesaj-linki)
SailorGirl

Peki Özür Dilerim Haddim Olmayarak Bi İşe Karıştım Pardon..
Eski 17-07-2006   #14 (mesaj-linki)
rap_man
UCUZ HAYAT UCUZ HAYAT

küfür konusunda hem fikiriz ancak argo ; rap müziğinin bir parçası,ara sıra lyriclerimizin tuzu biberi olmasında ne sakınca olabilir ki bura kimse bir diğerine diss atmıyor bana kalırsa bu artı bir durum umarım bu şekilde devam ader.

Dört duvar arasında kalmış bir hayat çalınmaya hazır denize naazır bir dünyanın içinde kahır çeken bir kokocu çek sende yok ölüm sana tokmu zannettin içtiğin b.k ulan b.k çokmu tatlı geldi sana şekeride var tuzuda yalan ulan dünya yalan bana inan kardeşim tek eşim sen benim bir el terside ver geber ulan geber tahtası eksik döneklik seninkisi döneklik bir sıkımlık aşkımızda bitti istediğin kefene gittii tekti sekti topum bekti hayatım forveti seçti gol attı ve bedenim ölüme yattı..
Eski 17-07-2006   #15 (mesaj-linki)

Forumun hiçbir bölümünde küfürlü söz görmek istemiyorum.

Lütfen bu konuda duyarlı davranınız.
Türkçe RAP ya da başka bir müzik türüne ait şarkıların sözleri için de geçerli olursa bu duyarlılık, sevinirim.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kendi rap sözüm,
Konu Araçları

Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Din Nedir? ThinkerBeLL Din/İlahiyat 20 2 Hafta Önce 10:40
Tom Cruise (Tom Cruise Kimdir? - Tom Cruise Hakkında) virtuecat Sinema ww 1 19-07-2008 22:29
Sanat Eleştirisi NoRanynn Sanat 4 24-12-2007 13:08
Felsefe ve Müzik Hay_LaZ Felsefi Mevzular 2 21-09-2007 04:36
Çelişki Üzerine Materyalist Bakış Açısı Misafir Felsefi Mevzular 2 09-11-2006 15:44
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:58Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12708211 saniyede (64.03% PHP - 35.97% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR