Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Lirikler - Şarkı Sözleri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-07-2006   #16 (mesaj-linki)
rap_man
Cvp: Kendi Lirikleriniz

aramızda küfürlü söz yazan oldumu ? en azından ben görmedim argo ile küfürün arasındaki farkı ayırmak gerekiyor.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-07-2006   #17 (mesaj-linki)
rap_man

TÜRKÇE RAP

Mutlu olmak için rap yapmalı
tapmalı sadece zikri ile almalı yaradana bakmalı
aç susuz kalmalı müziği beynine çakmalı
gücün yokmu yoksa tokmu karnın bir lokma rap,bir nefes sende çek
en back,track volüm santrack rap nedir bilmek gerek sinek olmaz bir binek
bundan sonra herkes gerçekleri görecek..

Eski 18-07-2006   #18 (mesaj-linki)
rap_man

Ucuz Masal Müzikler

Yaprağın üstüne düşen bir damla
Rapimle beni anla sadece sözlerim var kardeşlerim beni kollar
Ahtopot misali yakalarım sirkeler tokalarım
Dönek eder zokalarım tükçe raple yakalarım
Sanalda acı veren tipler sözülerim sizleri bipler(küfür yok demiştik değilmi )
Takınmayın rapime tavır birtarfınızdan(bakın yine küfür yok ) gelir kahır
Ahırda öperim ağır sonrasında olursun sağır
Olamadım bir raper amacım ve hislerim beni toprağa gömer
Emer bu dünyanın çilesi bizide yener diyeninde rapimle işi olmaz
Koymaz bu hayat sanada rapimide koymaz
Doymaz bu dünyanın gözüde doymaz
Ne metal ne pop nede ucuz masal müzikleri olmaz dostum olmaz..
Eski 20-07-2006   #19 (mesaj-linki)

GÜL ve YANGIN

Bedenim soğuk şimdi üşüyor dudaklarım,göğsüne düştü başım hüzünlü yılların terkedilmiş cümlelerin satırlarında gazellere yazılmış bir kırık öykü hayatım sıradan ve anlamsız bazen kaygısız,duyarsız ve duasız ve insafsızca üzerime gelen hayat savurdu yapraklarımı bir kanayan rüzgarla dilimi kanatan lyricler üşüşüyor parmak uçlarıma her gece güz kanadında geleceğe bakan çıplak ayaklı bir çocuğun gökyüzüne savurduğu bin bir hece seçimi değildi onun yalnızlığın en orta yerinde öksüz ve yaralı olmayı da ben mi seçmişim geçmişimi düşündükçe anlamsızlaşıyor gözümde dünya,hayat,sevgi,aşk ne varsa renkleri solmuş güz yapraklarıyla saklıyorum yüzümü,inadına kimsesiz sözcüklerle yürüyorum saklarken kalbimin hüznünü...Uykularıma acılar sızıyor,içim sızlıyor,küle dönüyor,karabasan oluyor rüyalarım düşündükçe yabancılaşıyor duygularım soğuk,ıssız ve eğreti bir gülüşle hayatı anlamlandırmaya çalışıyorum..ormanları yandı ruhumun,tabut örtülerinde bıraktım yeşili,yalanlarla harcanan zamanlar işte sana delice hislerimin bedeli kime anlatırım ki,o gece toprağa verdim en güzel günlerimi...

GÖZLERİM ÇOCUKLARI YOKSUL BİR ÜLKE ŞİMDİ
İÇİMİN KIZILLIĞINCA GÜL VE YANGIN
DALGALARINI DALGINLIĞINDA SAKLAYIP
ACILARINI İÇİNE GÖMEN BİR DENİZİM BEN
DURMADAN ÜŞÜRÜM KİRLİ BENİM HAYAT SAHNEM

Çocukluğumu düşürdüm umudun kollarında,öksüz kaldı lyriclerim baharın dudaklarında kimse anlayamadı ağıt gibi bıçaklanmış bu yüreği göğsümün ortasında gece zalim gelir bu kalbe, gözyaşıyla gelir her gelişinde yalnızlık ise kocaman bir dağ olup büyüdü gözlerimde..Hayat bir türküdür sanardım dağ eteklerinde söylenen acımasızlığını gördüm hayatın dağ başlarında güneşler batarken bu çölleri hayat yarattı iflah olmaz ömrüme her bahar kuşlar kanat çırpınca özgürlüklere ben yine yalnız ve savunmasız bir bebek yaradanın kucağında kaderden aldım bu kadar sevmeyi,özlemeyi,kahrolmayı varsın kurusun güller,sular kararsın,kumlar yansın savunmasızım,sus ey kalbim intizarın sende kalsın..Ben!!!ASFALOTH!!her gece uykuya yatmış bir dağ gibi kederli,bir kar çölü ıssızlığıyım durgun bir göl suyu sessizliği bir başka bahara açmak için çiçeklerimi her gece bir ateş dağına tırmanıyorum ve kalbimi iki buzdağının arasına koyup uyuyorum baharlara geç kalmış yorgun ve yaralı bir yolcuyum ben hüznün ıslattığı kirpiklerimde bütün yağmurların adı gözyaşı..yokum artık yokum sayın beni ölmüş gibi değil, hiç doğmamış gibi!!!!

DURMADAN ÜŞÜRÜM KİRLİ BENİM HAYAT SAHNEM

Sen ve vesvesen cehalet,ben ve benliğim asalet kısmet değil mutluluk gel bu kalbe hürmet et içindeki acıyı keşfet fazla ses etme ortalık kasvet yolu uzun bir hayat hep yokuş bir doğuşla başlayan hayatım aslında bir yok oluş durma ASFA konuş dök içindekini neden korkuyorsun bırak gitsin kelimelerini ses tellerini kopart çıkmasın haykırışın dudaklarından ömrünün duraklarında mola verme germe bu bedeni daha fazla dayanamaz okunamaz mı diyorsun bu kalbin kitabı yüzüm gülse de vardır duygularımın bir aslı kasıntı bir askıntı hüzün gözlerime kırkikindi yağmurları düşüyor güllerin üzerine tek bir damla gözyaşını götürüyor martılar acılar denizinde ise haykırışlar..okyanus ortasında bir sığlık sevgisizlik kurumuş dudaklardan dökülen bir hece ilgisizlik kasvetle doğan her gece kimsesizlik beynimin içindeki bir bilmece bir bilinmezlik sarıyor dört yanımı bir bir birbiri ardına gelen acı birer mum yakın karanlığa budur onun ilacı sar artık bedenimi çok kan aktı duy artık isyanımı gündüzümde güneşim battı....

DURMADAN ÜŞÜRÜM KİRLİ BENİM HAYAT SAHNEM..

Kirpiklerinde baharı saklayan yaşlı,yorgun bir çocuğum ben...Yüreğimde rapimin hıçkırıkları...
Eski 09-08-2006   #20 (mesaj-linki)
MC pitBULL_35

KÖK BU BÖLÜNMEZ söz bu kesilmez öz bu değişmez insanlık ölmüş kimse s..klemez
16 yaş beyni pekmez öss mantığı hayatı kurtarmaya yetmez
farkında değilsin hayat bu bir tokat la yere düşmez
kirli çamaşır bu masa üstüne serilmez
namus mu artık sözü edilmez
çürüyen gençlik görülmez bilinmez
yakında ne olur gün ışığı belki soğurulur
devlet bile kaçakçı olmuş doğrudur
içilen artık su mudur
bu dil bilinmez belki durdurur
ama tek hesap bilinir kardeş kardeşi vurdurur
durur bir gün elbet
o gün herkes biliyo kıyamet
bu bir alamet
hakka hukuka yaptın ihanet
helal den aldın kanlı bir et
sen harama devam et...
alnım ak yüzüm pak
ama ölüyoz iki kurşunla tak tak
yolum parlak
kesemez kurşun bırak
kıllı kalbinize benden tarak
tek düşüncen petrol ve ırak
çatlak iyliğin iki gözü patlak ..

petrol sahte bi rol
yüzünden gitti bi kol
beklemiyor bizi uzun bi yol
sankin ol
eylem bitmez cümleler ağır stok bol
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
durmadan üşürüm, gece güz, kan dil geceleri neler yapmaliyiz, kısmet degilmiş mutluluk, kısmet açmak için ne yapmalı, kısmet açmak için ne yapmalıyız, kısmet açmak için neler yapmalıyız, sanane lan, sen ve vesvesen cehalet, yalanlarla harcanan zamanlar,
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Din Nedir? ThinkerBeLL Din/İlahiyat 10 2 Hafta Önce 17:03
Tom Cruise (Tom Cruise Kimdir? - Tom Cruise Hakkında) virtuecat Sinema ww 1 19-07-2008 22:29
Sanat Eleştirisi NoRanynn Sanat 4 24-12-2007 13:08
Felsefe ve Müzik HayLaZ61 Felsefe 2 21-09-2007 04:36
Çelişki Üzerine Materyalist Bakış Açısı Misafir Felsefe 2 09-11-2006 15:44
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:16Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12861609 saniyede (59.53% PHP - 40.47% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR