| | #21 (mesaj-linki) |
Rapim,Sevgilim Ve Sen.. Kalleş bıçak saplar arkadan bırakır keskin ucunu delik içimde büklüm olur kan akar can yakar gözlerime açık olur mezar bir tabut yetmez bu darbeye canım 3 kuruşa gitti yetti bu yetim canım çok çekti ölüm benden önce iskeletti Her günüme bir kiralık katil koydum doydum bu kalleş dünyaya sordum bin zikirle eşkiyası oldum yoldum şaçımı başımı yoldum boşluğunda acizane bir kuldum Nefretin piskolejik bir hataydı benim için hayat felsefen ise kanserojen bir trajedi hükmünü geçici heveslere kurban ettim kefenimi gözlerimi kapatıp diktim ölüm için ben en nadidane çiçektim rapim,sevgilim ve sen....... | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz İlk liriğim sayılır. Rap müziği sevmeyen ve hakkında bilip bilmeden kötü konuşan ve yorum yapan rock tayfasına genel bir diss hazırladım.. Rock a Tak Geliyorum ben thehatred, gözlerini kaplayan bulutların ardından bir güneşle doğan ve evrende savaşan. Hayaletiyle yaşayan. Sıkı dur . Arkanı kolla, mikrofon bende, kontrol bende, rap bende Oyna haydi sende, daha sonra veririz bi mola. Sokarım seni acayip bi şoka. Rock çılar .. Rock çılar.. Yaaa Rock çılar. Convers giyen balıkçılar, Entel tayfa ne ala bi mafya. Salla kafayı salla ne de olsa içi boş ya. Yorum yapmazsınız rap e artık bu kafayla.. Rock a Tak Tak geçiririm, Anlayamazsın sizi ben bitiririm, Rock çıları ben dizerim. Gitarınızı yine ben çizerim. Hard takılırsın çevrene uymak için. Ama sordun mu bir gün bu ne için? Bi *** anlamadan, sözleri kavramadan, ne zevk alırsın dum tıs tan lan? Track patlar oldu gökyüzünde, sözlerim özden önce, özün sözü sence neyle? Yırttım attım o lafları, küpene benzer lerin lafları, adam ol ayyaş, bekle biraz yavaş Önüne gelen herkesle dalaş, sorgulama nerde? Niçin neden bu savaş? Arkamda her zaman 12bin yoldaş. Daha zeki olurdun belki, kafanın yerinde olsa bi taş. Aynı ritimi ******ze dizeyim. Bilip bilmeden rap hakkında konuşanların ebesini *******. Etik değerlerini de ağzına sokup karşında 31 çekeyim. Yo Yo Yow.. Rock çıları dikeyim. Rock çılar .. Rock çılar.. Yaaa Rock çılar. Convers giyen balıkçılar, Entel tayfa ne ala bi mafya. Salla kafayı salla ne de olsa içi boş ya. Yorum yapmazsınız rap e artık bu kafayla.. Rock a Tak Tak geçiririm, Anlayamazsın sizi ben bitiririm, Rock çıları ben dizerim. Gitarınızı yine ben çizerim. Atak yaptım, rock a taktım. Siyah kuşandın hep arkandan ben baktım. Delinin aklı olsa ne arardı boş kuyuda? Sen çocukken yükseldim ben bu kavgada. Sefilsiniz, eziksiniz, kerizsiniz ve *****siniz. rock müzikle de hiç bi *** yiyemezsiniz. Solo atıp ta farklılık yarattın sanma. Eziksiniz ve çok ta iyi *****siniz dedik ya.. Size mi kalmış rap i eleştirmek, çekiştirmek ve eşelemek. Yankı yapar sözlerim Ben rapimi gözlerim. Sonra dolar gözlerin ve anlamazsın mikrofonla alayınızı kurşuna dizerim. Dar giyinmişsin pantolonun düşmüş ne güzel bi moda? Mal görmek istiyosan hemen bak aynaya. Kankaya ve arkaya, geçiririm tangaya. Ardından akarız beraber çok sevdiğin tangoya. Rock çılar .. Rock çılar.. Yaaa Rock çılar. Convers giyen balıkçılar, Entel tayfa ne ala bi mafya. Salla kafayı salla ne de olsa içi boş ya. Yorum yapmazsınız rap e artık bu kafayla.. Rock a Tak Tak geçiririm, Anlayamazsın sizi ben bitiririm, Rock çıları ben dizerim. Gitarınızı yine ben çizerim. ThEhAtReD UMARIM ARGO KELİMELER SORUN YARATMAZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Yalnızlık - Duy Beni !
Yalnızlık - Duy Beni ! yanlızlık nedemek bilirmisin duy beni sevgilim seni sensiz yasamak inanki zor ayrılık icimi kor gibi yakar uykusuz gecelerimin tek sebebisin canım hey yanlızlık - duy beni bir ruyaydi seninle yasamak bitmese bu rüya sonsuza kadar sürse seni doya doya yasamak sewmek cok guzel bir duygu ama uzaklardan bir ses beni cagiriyor Seni her aksam rüyamda sevicem güzel sevgilim Son Düzenleyen rapdark; 20-08-2006 @ 20:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
hiç derdı bıtmezmı bır avuç ***in aklınıza kazıyın hersey vatan için bu vatan sadece bızım ,dostum bunu ii bilin ******** besleyemem topraklarımda hadi *****rin gdin senı bıle ağlatır öykusu var her bır ilin yediğin kaba tukuruyosun he kahbeceymiş stilin doğuda hayal mi kurdun , kendınızı harıtadan silin ne istiyosun nankör kürdüm, devletımı olurmuş ıbnenın herkes bır deıl madalyonun ötekı yuzunude cevırın adam gbı sukreden kürt ebedıyen kardesım karnını doyurdun da götunmu kalktı dengesizim kımse iplemedı sizi yıne biz kabullendık, karsılıgı *****lık bınlerce sehıt verdık PKK adı altında toplanmıs serefsızlık ınsan die sizi kabul görmek baslı basına dengesızlık vıcdan zaten sızde yok, al götunuze girsin bu lırık doğu senın mezarın olsun , kefenın olsun pembe gecelık ıbnelık dökuluyor her yanında,bendeyse ısyan tek hecelık vatana ıhanet edın , ot gbı mandası olun herkesın nede olsa onlar sikecek sizi , yazık ki biz sikemedık... hey ***ler bunu bilin kürdistan deyıpde ınlemeyın kabrıstana yolculuk yok kefenın her ıbneye rap yapar benım dilim hepınızı sancagın tepesıne dikerım.... sözlerım ıbneye girsin ınleye ınleye elımız kolumuz baglı sankı yıne cektyık sıneye götvernlık pesındesın hala , yasın geldi ellıye cedıne para sıkıstırmıslar ****** elleye elleye bu kafayla nereye söyle devlet senın neyıne vatan evladı kın tutmus dökecek sizi denıze o kadar pissiniz ki sizi kabullencek denız nerde kardesız sıfatıyla gecındık senelerce ıbnelık senın kalbınde, ısayansa benım hecelerde anan bacın az mı ınledı çıkarcı gecelerde vatan bölunmus dotum yarısı ıbnelerde onu bosverde bak şu 11 yasındakı velede sılah tutyor ellerı kalem tutacak yerde namıussuzluk dunyasında kardese kın varmıs serde terör bıtmedı ıbnelerde, rapım bıtsın bestelerde zula yaptım beyıtlerı , gerı kalanlar mahzende koymadımı lafım , doymadıysa ıbne, nakaratı bır daha dınle..... hey ***ler bunu bilin kürdistan deyıpde ınlemeyın kabrıstana yolculuk yok kefenın her ıbneye rap yapar benım dilim hepınızı sancagın tepesıne dikerım.... ![]() LaZrAiL a.k.a Mustyyy | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Çözüm arayışlarıyla doğdu yine bir gün gözüm açıldı acılarla bugün.ben ,rap ,hüzün .bir sonbahar yaprağı kurumuş,unutulmuş,acımasızca,ezilmişim.hayatı mandanın söğüt dalına yuva yaptı sinek ineğin burnuna sıçtı gibi matrak yaşayan insanların arasında kafama takmışım bi şeyi.ölene kadar ölümle yaşayacağım.90 dakika savunmaya geçmişim artık gol zamanı golün adı konmamıştır ama inletir bütün taraftarı deşarj eder bütün kafaları sessiz sedasız girer içerinden gözünün önüne öyle gelirki söversin anasına avradına düşman olursun böyle hayata .herşeyin doğru yola gitmesi için açar isyan bayraklarını.top olmuş dünyanın dağıtırsın şamyelini siphopunu sende.bidahaki sefere geleceğine göreceğine ve alacağına and içersin,geçmişe perde geleceğe amade olur herşey.dünün bugünün ve yarının birbirine eşitse kayıpsın aynı zamanda ayıpsın.tekerrürle yaşatma tarihi sen çiz,sen yaz,sen.adını,yüreğini ve bileğini koy ortaya.boyun eğme,diz çökme kimseye,kaybetme kendini.Tuzla buz et beyinlerinin tasını kat hepsini önüne batır hepsini cehennemin serin sularına,cayır cayır yansın bedenleri.Kopacaksa kıyamet böyle kopsun!!! Hasta oldum sözlerime,işletilmeye hazır cevherlerine aday oldum.bunu bildim bunu gördüm ben .sesin sesini duydum,ışığın ışığını gördüm umudun umudu olduğunu öğrendim.bunlar yetmedi ki duyularım herkeste aynı düşünüş,yüreğinde aynı sevgi gerek.en temiz en sade en şeffaf düşüncelerimde bile kim vardı söyle!!!... bu güne kadar bir gün görmedim huzur hep kavga ve para hala aynı stil aynı düşünüş.sosyeteye benzemek isteyen kokona karılar onlarla yatmak isteyen salak ile avanakların olduğu bir dünya;ne kadar masum olabilirizki.oldun olacağın bir fotoğraf karesi ne bu şiddet bu celal sevincini hüznünü haykırmak istiyorsan duygularıma kurban ol.sözlerimi kurşun,gövdemi siper ettim ki ben onlara.pençelerini çek üzerimden özümde durmak istiyorum insanlara yardım etmek istiyorum.tek kurtuluş bu kendine bir şans ver yap bunu,ya beynini öldür ya kendini güldür seçim senin demokrasinin ve özgürlüğn en adil olduğu yere gel hadi durma katıl aramıza katılın aramıza gelin hepiniz yanımıza....biz kimmiyiz?BİZ ÖLÜLERİZ,BİZ HAYALCİLERİZ... Asfaloth mahlas Feryat | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| agzına işeyen karılar, altına işeyen karılar, ağzına işeyen karılar, gecelik karılar, işeyen karılar, kokona karılar, rock mafya, sizin lirikleriniz, trajedi - savas molasi mp3, uykusuz karılar, |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Din Nedir? | ThinkerBeLL | Din/İlahiyat | 10 | 1 Hafta Önce 17:03 |
| Tom Cruise (Tom Cruise Kimdir? - Tom Cruise Hakkında) | virtuecat | Sinema ww | 1 | 19-07-2008 22:29 |
| Sanat Eleştirisi | NoRanynn | Sanat | 4 | 24-12-2007 13:08 |
| Felsefe ve Müzik | HayLaZ61 | Felsefe | 2 | 21-09-2007 04:36 |
| Çelişki Üzerine Materyalist Bakış Açısı | Misafir | Felsefe | 2 | 09-11-2006 15:44 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||