| | #26 (mesaj-linki) |
mikrop emo --- umutlar adında bır yol, yolunu kaybedenler yapmış rol, sag sol kavgası bol,kayıba uramıs kontrol, herkes keşmekeş ,kardeş dediğin kalleş,ısyanlar beleş, hayel kurmakmı puşluk yoksa madııat pesinde üç kurusluk mutluluk nerde dengesel yasam nerde adalaletsel buysa eger küfürüm daha kültürel buda benden yorum beklerim lirik tek kelimelik milyonlarca hecelik mikropEMO hayyelerimdi temınatım her dramada bır adım dahada cok yaklasdım yaşarken tutulmuş yasım yalnızlıgım olsun mırasım peşin sıra gözyaşlarım umutların peşinde koşdurmakdı tek savaşım rüyalarımda ruyaları sayıkladım dıledıklerım ıcın durmuş kalp atışlarım tek dosdum olan yalnızlıgımla baş başa kalırım gun batımından şafağa derdımı anlatırım yalnızlığıma içimdeki mezarımı sularım göz yaşlarımla sessizliğin sesiini son ses dinlerim ıssız ucube köşeler dediğin benim kalbim lakin kalbim kalbinde kalpsizim ımza mıkrop emo OLSUN YORUM YAPALIM AÇIK OTURUM Son Düzenleyen mikropEMO; 19-09-2006 @ 01:19. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #27 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
Walla beyler süpersiniz ya.Ellerinize sağılk | |
|
| | #28 (mesaj-linki) |
valla iyisiniz.bende paylaşmak isterdim ama daha bitirmedim.bitiriyim öle paylaşırım | |
|
| | #29 (mesaj-linki) |
Beyler BEn Bu Rap Sözlerini Bi Albümünü Çıkarmak İstiyorum tabi izniniz olursa ilerde ünlü olursam bana tazminat davası açmayın lütfen özelime msj larınızı bekliyorum rap de yeni bi moda yaratmak için uğraşıyorum sponsor falan arıyorum bunuda bilin
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz TANRIM BENİ ÇOK KIRDIN ancak ahlakadır tavrım yarım kalan duygularda yardım sevgi bağlarındaki düğüm çözene aşk olsun tanrım yinemi günahım kaderde buda varmış alt üst yasamım..dur sevdiğim...nereye gidersin...bensiz sen yolda kalmış yolculardan birisin hancıdan medet umar yer dilenirsin hatamı edersın...ılerısını duşünmezsın...bir elveda sözcugu yureklere kaya gıbı düştü agrısı agır hastalandım kanım uyuşmaz sendekı kalemın faydası ıksırı bılınmez edebıyatın kaygısı yoktur azmınde asgarı kotuluk zorbası..yerde mi kaldı son round dırenme sabrı....dayanmak gelecege en buyuk mumu yakmak faydası...ısıldasın ısıgımda senın kıbrıtın sönmesın ocagımda ateşin...DEGERMISIN?EY AHALI BUNA CEVAP BİÇSİN....gece vaktı boş umutlarda bılensın duygularımı kaybettım umudumu asla yıtırmedım..karamsarlıkta mabedım ışık tutum parıldasın gelecegım...BEN KENDIMDE SENI BILDIM.....7 SORU da tek cevap aradım rabbımden tek kapı sonuca vardım...ağlardım...son zamanlarda özlem umudu kayıp dertlerde sadece cabalama ıle alınan sevgi derslerı ıle...bitmesın lan bu çile..süregelsin gidişimiz acılarla birliğimiz bozulmazcasına..razıyım aldım kaderı karsıma...sevdiğim ne olur beni bırakma.. sesleri yankılanır kalp araları saygı dagarcıgında... şimdi ASFA armağanı arkadasına dostuna kardesıne yoldaşına aşkına...yorumlamak sendekı ufukta.... NAKARAT huzru ve bunalım altı yaşayan kaçta vucudu tanıdım ...anlarmısın ...gördüklerim sancı bağladı ..ağlarmısın ...yanımdaki eşik ...beşikten beri...deşik bi kesik...acır mısın…sert bileşik ...yanlızlık berbatlık yandaşı.....aklımda dolanan hayat kuralları....aykırı mısın…sana bi borcum var sevdiğim..hatırlar mısın? uzaktan çalar sirenım hayatım sahıbesı benım dertlerımle varoldum kendımde değer bıldım...her zorda kardeş tanıdım rabden ödul aldım...tek canıma 7 can kattı bahşedılen sevgıde benı bana bıraktı..az zamanda buyuk umutlar serpti afak a ...nıce gelişmelerde geçişlere zorluk dayadı erciş bunyede ermiş kokusu aldı...felekmış takıbımde kalbime gömdum dıleklerımı 7 kat katrana gul sebebı biçtim zehri elinden serbet niyetıne içtim...geçiştim zamanında yetiştim kıvamında üstadlardan yer veerıldım ısmımde sevdiğim...anlamında herkesı hayrana dusurdum emın adımlarda sert tabakalara ayak bastım ay kıvamında el üstü tutuldum yerı geldı aglayanıma ağladım..felek ne bu bana kastın..DAHA KAÇ KERE BENİ UTANDIRACAKSIN...kaderımı içime tıkadım başka alemde cocuklar gıbı yaşadım unuttuklarım zararıma adadım adaklarımda sevaba bulandım..kendı yagımda benden çok başkalarını yagladım..KADERE BİRE BORCUM vardı yaptım...yerı geldı sevgi sıfatında sevgıde yucelık yasadım aşk ahkamında her katta mertebe buldum..ama artık yoruldum...içime attıgım kaderde agırlık hıssettım..yavaş yavaş buyurcesıne....huzur aradım her mutalada harblerıme huzra sebeben verdım... yaz bi lyric daha tek anlamda tum huzunlerı ara...kendını boğma..savaşlarımı dedım ya huzura adadım reallikte gerçeklik tatlım özlemden ten tadı alamadım SEVDİĞİM usul yolda yoldaşım karaladım sayfalara....satır araları mazı zamana hüzünlerde deryam okyanuslara karıştı ırmaklarım...ben hep kendimi yaraladım..huzur ara bana ama belli etme yetinme sahiplendiklerinle övünme...prensesim benim...kalbimin sarayında yer belledim kayıplarda elemim sen mısın intihara teşebbüs yine yaranı desti dilim..susmaz benim hayat kesimim....esir etmiş kader ben onu içimde bilirken beni kendine....isyana sürüklenmiş karamsarlık her seferinde...aynı alemde sevdiğim aynı değerde Rabbim katında kul....farklı olma yolları zararda makul.. NAKARAT huzru ve bunalım altı yaşayan kaçta vucudu tanıdım ...anlarmısın ...gördüklerim sancı bağladı ..ağlarmısın ...yanımdaki eşik ...beşikten beri...deşik bi kesik...acır mısın…sert bileşik ...yanlızlık berbatlık yandaşı.....aklımda dolanan hayat kuralları....aykırı mısın…sana bi borcum var sevdiğim..hatırlar mısın? Sevdiğim sana izinde kabul yazma...derdini anlattım senin dilinde ama fikir atım benim kalemimde..affında sadakat ararım ver bana kılıcı kesım...kusura meal bildim özrümü gizlemedim...çocuk kalbime yüklenmeyin...bunca senesi hayat yorgunluğu dinlenme sebebin..bahşedilsin arkasından ağıtlar yakılmasın rapte...yeri tutulsun her gördüğünde unutulmasın gözleri dolsun...ufuklara adadık biz kendimizi elemlerde yas tuttuk sevgimizi...AMACIMIZ VAR MOLAMIZ DOGAL...hasret havası ıslı bizi boğar..adım atmak üzere her ferdi zorlar...köstek olana bu kalem kızar destekte zamana akıtın tüm lirikallerde unutulmasın ASFA bu saygılara hürmet sunar.............................................................. NAKARAT huzru ve bunalım altı yaşayan kaçta vucudu tanıdım ...anlarmısın ...gördüklerim sancı bağladı ..ağlarmısın ...yanımdaki eşik ...beşikten beri...deşik bi kesik...acır mısın…sert bileşik ...yanlızlık berbatlık yandaşı.....aklımda dolanan hayat kuralları....aykırı mısın…sana bi borcum var sevdiğim..hatırlar mısın? saygılar... | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| mikrop emo, rapte ses yankılanma, uzaktan çalar sirenım hayatım sahıbesı, |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Objektifimizden Fotoğraflar | slimselim | Fotoğraflar Gezegeni | 422 | 7 Saat Önce 23:39 |
| MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun | Silverday | Messenger Plus! Live Scripts | 26 | 3 Hafta Önce 21:24 |
| Kendi Okulumuza Doğru | Yavru_Aslan | Yerli Diziler | 0 | 4 Hafta Önce 19:05 |
| Kendi Sesleriniz | metglass | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-04-2008 17:36 |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 5 | 11-01-2008 18:32 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||