| | #31 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
Beyler Hala Bi Cevap Gelmedi Israrla Bu konunun üstünde duruyorum çünkü ben çıkarmak istiyorum albümüüüüüüüüü ama derseniz hayır olmaz o zaman da emeğe saygı ok ne derseniz şimdiden tşkrler
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Seni kalpten defederek bu çocuk çekti ipini, Sonsuzlık yolunda ilerlemektir şimdiki hedefi. Ona sırt çevirenlerle doluydu mazisi, Mazisinden sayfa kopartmaktır en asil görev... Kes at tüm fikirleri katlet, Dünya sensiz de dönecektir bunu farket, Çözülecek bu kısır döngü biraz sabret, Atılacak her kurşunu bedenine hapset... HADİ MC'LER KOPARTALIM ŞU FORMU!!! | |
|
| | #33 (mesaj-linki) |
popstar olucam dedi sonrada başladı konuşmaya naneli naneli ünlü oldu bu adamın manyak halleri Ajdar Anik ismi onun .O şahane sesi, Kaldırımtaşı gibi kellesi, Eşşek kuyruğu gibi saç stili Elalem senle dalga geçiyor ama sen zannediyorsunki herkes sana tapıyor böyle gidersen seni çok kötü bir son bekliyor gelmiş yaşın otuza oyuncak oluyorsun çoluk çocuğa kimse seni takmıyor aslında kıçına bu manyak şarkılara bir dur demek lazım bu dandik şarkıları dinlememek lazım senin gibi manyakları izlememek lazım sana o diplomayı verenlerin ben ta aklına... bir çok güzel sözcük geliyor benim aklıma yazıcam daha çok şeyler var aklımda allahım sen yardım et şu ajdar kuluna ben bu sözleri yazarkende biliyorumki ajdar salağı bu sözlerimi dinlemeyecekkir hatta bana kalkıp cevap verecektir aman ajdar rapime dokunma bari bu sözleri yazıyorum çünkü senden iğreniyorum ne olurduki evinde ourup makina yapsan ona bile şaşırırdım bu dünyadan taşınırdım çünkü herşeyin boktan almışsın muzu eline dünya çokta sikine atmışsın iki kızı teknene o kızlarada yazık iki arada bi derede düşmüşler senin eline bu lyriclerimi dinlemelisin naneleri bol yememelisin bu müzik alemine girmemelisin o kadar düşük seviyelisinki şu anda bunu söyleyen kişi sivilceli bir gençtir seni bu alemde istemeyecektir dur daha bitmedi sözlerim dururken senin o güzel sözlerin anlatıcak o kadar çok şey varki 10 verdim bu sözlerime zaten seni dinlerken on vermem içten zaten seni hiç dinleyememki ben sendeki zeka yokki hiç kimsede zekalarımızı aşar senin zekan doldurur bu satırları sercan nefret değil bu kalemimden çıkan sevgi sözcükleride değil ama tabi bu sözler anlayana anlasanda anlamasanda bu sözlerimden kurtulamasanda sercan sana isyan etmekte okumalısın daha mektepte istesekte istemesekte seni kovup ittiremesekte daha kırk fırın ekmek yesende seni sevmeyecektir bu zeki gençlik | |
|
| | #34 (mesaj-linki) |
Kaderine küsmüş,kafiyeler ve sonu olmayan her yazı bi kağıda düşmüş unutulmayan Her hava masmavi ama içinde bir karanlık var-ki anlaşılmayan.Yolda kırmızı kanlara bulanmış aşikar aşklar,kalemimde kağıdımla sevişir olmuş aynı abaza insanlar,bu insanlar boşa yaşamış hergününü yatakta geçirmiş,her hamileyi takmamış ve silmiş,hayatını yalanlarla anlatmış beyaz bi kağıda,benim kağıdımda kalemimde siyah,senin hayatın sonu olmayan yazılar kadar günah,[# bak bi karı duruyo orda,boşa zaman harcama hadi saldır durma#].Saldırdıkça saldırası gelir insanın,karanlık çöktükçe gölge olası gelir insanın,vuslat için uzayan bir gölgedir efkârın,ilk parçası olmasa uyanmak bir inkârın, yutmuşsada bahtımı düşlerdeki son oyun son kuyu,yıkardım ben ahımla tutsak eden uykuyu Yeni baştan kurulan aynı kâbus ve cinnet,sen mecnun ol da benliğimi yok zannet, Buhranlı bir akşamda hasretinle yansam da,Yük sınmadım aşkını,isyânımla durmadım Kavrulsa da bu canım,kor ateşe kansam da, Hicranı ben yüklendim,aşkına kondurmadım. Kader,herşeyi önüne serer,ve terkeder gider şansın seni,ardından ışıklarla donatılmış seni dikkate almamış yakarsın şehrini,bir şehir işa edersin rapinle,karanlıkların içinde, şehrinde ateş yakanı kahredersin sözlerinle,bir müzik işa edersin,gecenin ortasında, gözleri kör,kulakları sağır eden,huzurun üstüne huzurlar ekleyen,nefretle kekeleyen,bi adam bulursun karşında,sonra küfredersin onun adına,belki paralarınla,ama bak dostum, paralarla tek bişeye küfredilir,oda en çok masumları yakalayan sefaletdir,dünyadaki en büyük sevap paralarla sefalete küfretmekdir,zulm etmekdir zulm hak eden insanlara,ve dünyadaki en iyi insan yekdir.. Füsunkâr Leşker | |
|
| | #35 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Pesimist styler.... Sitkomla bi yere waramaz bu rep inan ! Ben ki yırtık pantol kirli ellerle avuç açan sefil insan, Sense kıç büyüt, aş öğüt kalpazan-san Sanma tek elle dilendim, acımasız kalbimin sevdasıyla alevlendim, Öylesine boş öylesine açık kaldı ki elim, Ben benliğimi tatmin ettim, sapına kadar and içtim, yemin ettim, Midem öğütecek besin bulamasada, BEN DİLENMEYECEĞİM! | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ajdar salağı, bedenini hapset, pesimist styler ne demek ?, |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Objektifimizden Fotoğraflar | slimselim | Fotoğraflar Gezegeni | 422 | 7 Saat Önce 23:39 |
| MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun | Silverday | Messenger Plus! Live Scripts | 26 | 3 Hafta Önce 21:24 |
| Kendi Okulumuza Doğru | Yavru_Aslan | Yerli Diziler | 0 | 4 Hafta Önce 19:05 |
| Kendi Sesleriniz | metglass | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-04-2008 17:36 |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 5 | 11-01-2008 18:32 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||