| | #36 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz
Beyler Bayanlar Biraz Aşk Yazmayında... Düzgün Rap Yazın. Aşk Yazcaksanız BAşka bi konu açınn.bide arkadaşlar diss bölümü açıcam.gelin disslenin zuhahhh mrhb ben JACKPOTBeyleR Çok Konuştu Kızlar Az Rap Yaparak Gelinmez Biyere Bu Benim Tarz. Stilime Laf Koyana Farz.Nigga Olmaya Çalışan Özentinin Kralı Ama Bundan Sakının. Sakın Ha Benim Karşıma Böyle Çıkmayın.Adresi Tekrar Söyliim Çanakkale Batı Yakası. Arayın Beni Telefondan Olmadı Çıkın Merkezin Damına Lan. Osurturuz Sözleri 1-2 Saat Bekleyin Tanıtalım Kendimizi. Nasıl Buldunuz Beni ? Söylerim Size Kendi Sözlerimi İnletelim Buraları Hadii Sakın Bekleme Beni Çünkü Ben Çoktan Gittim Gerçek Yeri Buldum Aha Burası Rap Yaparak Coşturdum Dinlemeyen Herkesi. Artık Yeter Bekliyorum Lafları Sizden Teker Teker Güle Güle Öpüyorum Sizi Gözlerinizdennnn.... _________________________________________________________________ jackpot - batı yakası - çanakkale merkez Son Düzenleyen jackpot; 08-12-2006 @ 21:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #37 (mesaj-linki) |
ana öğün ölmek zor olur beni gömmek kolay olur kafandan silmek kabusunlarında görebilmek senin için zordur sewmek zordu bana göre gülmek en kolay kendimi kesmek kelimeleri yerine getirmek diss-erin işi kendine küfür etmek sabahın ayazında kendimi dışarıda buldum yemek bile yemeden sigaramın dibini buldum kanayan yaramın üstüne sigaramın külünü koydum dişimi sıktım aşk acısında acılan bu kalbi bi kere daha oydum sırtımı buzlardan görünmeyen betona yasladım o soğukluk senden daha sıcaktı bunu anladım kuşların sesi daha güzeldi küçük bi haz yaşadım erken bitti artık kendimi koyduğum gibi bulamadım diss-eri bunalımın doruk noktasına ulaştırdın kaldığı odasında sigara dumanından oksijensiz bıraktın mutluluğu kalbinin hiç bi odasına sokamadın ben borclu oldum sense rahat yaşadın hayata bi diss yazmak istedim bütün gücümü bunun için harcadım yaşamak denilen bu olaya artık dayanamıyorum birinin beni kurtarmasını istemek için yalawarıyorum allaha dayancak gücü kendimde arayamıyorum tutunmak iiçin tek ihtiyac eksik etmediğim dua çok kez çektim hayata fake intara bile gittim ama olmadı beni daha çok sürkledi ucuruma diss-er yaşama bir diss bile yazamıyo hakkın werdiği bu edepsiz olaya yazamadım konusuna başlamama rağmen tadında bıraktı son nokta için kendini mecbur tuttu kelimeleri susuz yuttu artık bu çoçuk korktu değer werecek hiç bişey yoktu elindeki kalemi gözüne soktu boş kalan dudaklarının arasına sigarsını soktu kaleminden çıkan son sözlerinde bunlar yoktu....... eh işte yüremizden gelen buydu bügün | |
|
| | #38 (mesaj-linki) |
artık elweda kelimesinin anlamını daha ii anladım sana bunusölemeye bie çekindim en iisi ben kafama sıkayım bu olaydan çekilirim hayata son bir kez daha gülümserim son kelimelerim içimden gelerek olsa şunları derdim aşkımmm seni çok sewiyorum sewerekde gidiyorum BU DÜNYADAN ........ kalp kırıdımı düzelirmi be güzelim hayatımda sadece kendimi sewerim buda böyle der gülüp geceerim aşkın werdiği sancıyı kalbime aşkla beraber ******* klitleyip anahtarını en yüce denizlere weririm hediyem olsun bu lirikleer benden sna ben nasıl olsa her gün kelle koltukta gezerim tek celsede kalbimi söker ellerine teslim ederim senin ne yapapacığını düşlerimde hayal ederim bir yelkensiz gemiyle bu diyarı senin için terk ederim benim içimi gördüğün için bu liriklerde sana çok teşekkür ederim aşk dedikleri duyguyu tatmak ne damak tadıdırki ben o tadı alamadım yaptıklarıma bakarsan ben deli olmuş gibiyim en son matematik dersinden kaldım aşk sınawında sadece sfır aldım ewde yorganı ısırarak ağladım gözümü kalbine odakladım artık sen benim tuktuksun belkide öyle sandım kandım iki kelimeyle sana taptım yandım sütü sıcak içme duygusundan da büyük bi acı ile kıwrandım sandım sende beni sewiyorsun ama tam tersi ben sende kaldım kalbiim sende haciz malı gibi diyarları gezmekte işte ben buna ağlarım tatlım şeker hastalığı olmasına rağmen seni bandım yaptım iki kelime birr cümle ile sana aşkımı haykırdım yaktım bu ciğerler üstünde duman örtüyle sanki bir dağdım patladım bir wolkan gibi kükredim daraldım bu acıya daha fazla katlanamazdım bunaldım hayata son care olarak gülümseme bıraktım zorlandım yediremez oldum bu hayatı kendime zorla yaşattırdım kaldım yanlız bu dünyada bir tek sen eksiksin yanımda hayalinle yaşadım bayıldım seni görmeme zor geliyordu kırılıyorsun diye alkolü bıraktım yalnızım koca dünyada sanki ben warım kulaklarım sesini duymadan geçirdiği her dakka sağır oldu duyamadım bittim artık sonunda bende sende tükendim bittim.... bir an için ben buyummu diye düşündüM | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Alıntı:
)))) Benim ilk kayıtımın sözlerini aklıma getirdin seçilmiş olan biziz hadi sizde seçiniz filan pehhh ))))) Dostlarımızla Bulmaca Olsak Aramızdaki 7 Farkı Bulsak Kalsak (ortada) Çengele Takılsak Sağdan İnsek Sol Taraf Karışık Geri Dönme Boşver Bu Kalp Hasrete Alışık Heheh son kayıtımın sözleri yazmakdan zarar gelmez )))
| ||
|
| | #40 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Mc Adil – Arabesk Diss kısırlasmıs beyınlerı sıkılmıs muzıklerı, dınledıklerı sacma sacma anlam bulabılirsen bravo sana, arabesk müzik adam hatası, dinledikçe bayıyor insanı, sacma sacma lafları, bulandırır kafamı, anlam bulamadım bu laflara dınlersınsın sacmalıklarını, anlarsın o zaman arabesk tarzını, ömrunuz ...ılmekle gecer, rap sızı ezıp gecer melankolip sıkıcı kelimeleri, yeni şeyler üretemez donmuş beyinleri, çalışamaz olmuş ıq ları sıfırın altına inmiş söylerken kendilerinden geçiyorlar sanki çok doğru şeyleri savunuyorlar sadece bence öküz gibi bağırıyorlar bagardıklarını kımse duymaz duyanda ..ıne takmaz dınlıyenlerı onlar gıbı yeahh come on hadı mıkrofonlar elımıze geçti sözlerim kinle dolu kelimelerim ...meye hazır sözlerim underground kalesinde beklerim yeeeah, rap of the best, **** of the rest. **** **** **** ****, **** off!! arabesk **** **** **** ****, **** off!! Arabesk Son Düzenleyen Misafir; 18-09-2007 @ 22:23. | |
|
![]() |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kendi Objektifimizden Fotoğraflar | slimselim | Fotoğraflar Gezegeni | 422 | 7 Saat Önce 23:39 |
| MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun | Silverday | Messenger Plus! Live Scripts | 26 | 3 Hafta Önce 21:24 |
| Kendi Okulumuza Doğru | Yavru_Aslan | Yerli Diziler | 0 | 4 Hafta Önce 19:05 |
| Kendi Sesleriniz | metglass | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 05-04-2008 17:36 |
| Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden | alperesins | Sizin Video'larınız | 5 | 11-01-2008 18:32 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||