Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Lirikler - Şarkı Sözleri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-12-2006   #41 (mesaj-linki)
bygalloz
Cvp: Kendi Lirikleriniz

freestyle yapmayı severim ve yapıyorum.

asiyiz kimse sevmez bizi
karda yürürüz görünmez *** izi.
basmadan almadan gel bize kızım.
vaktimi harcama önce bilmeden.
döşemiştim odamı ancak.
sahneler daraldı.
geldi bana daraltı sebebi yoktu.
ortam tiki doldu.
dj akman bile rapper oldu.
sebepsiz yere msxlabs.
turn table or nice ass.

umarım iyi omuştur zaten ayaküstü şimdi ayzdım freestyle her tülü varım))(övünmeyi sevmem kendimide)

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-12-2006   #42 (mesaj-linki)
nakarat

BU ŞARKIM SAVAŞA
HAYATA DÖRT GÖZLE BAKMAYI ÖĞRENDİM BEN BU SAVAŞTA
HADİ DURDA BİRAZ YAVAŞLA
HADİ GEL SENDE BİZE KATIL
ANLASANA BU İNANÇLARIN HEPSİ BATIL

HAYAT YALNIZ PETROL VE SÖMÜRGE DEĞİL SADECE
BİZDE SAVAŞACAZ BUNU ANLASANIZA,BİZİM İÇİN ÖNLEM ALSANIZA
BİZ GELDİK BİZİ KARŞILASANIZA
AMERİKA BURAYADA BAKSANA

AMERİKA FÜZEYİ FIRLATTI BANA
BANA DEĞİL TÜM MÜSLÜMAN DOSTLARIMIZA
DOSTLUK KARDEŞLİK NERDE KALDI
AMERİKA BİZİDE YANINA ALDI

AMERİKA IRAKTAYKEN İSRAİL LÜBNANDA
MÜSLÜMAN BEBEKLERİN YANINDA
ONLARIN KANLARINI ALMAKTA
BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMİ UYUMAKTA...
BU ŞARKIM SAVAŞANA YANİ AMERİKAYA
Eski 01-02-2007   #43 (mesaj-linki)
deriniz

arkadaşlar çok melankol ve fazla güncel ve sizi farjkı kılmıyor aksine banel yapıyor biraz daha agressör yazmak lazım en kısa zaman da vercem ve sizinle paylaşıcam inşallah
Eski 02-02-2007   #44 (mesaj-linki)
matrixx_xx

ACIM

Omuzlarımda binlerce sancı
Kemiklerim sızlıyor titriyor ellerim
Etlerim kasıldı sonsuz acı
Güneşi göremiyor artık gözlerim
Bu kadar acı yeter sandım
Kafamı soğuk suya sokmadan uyandım
İçimi kemiren bir fare gibi
Ruhuma esir tutuklu kaldım
Tüm derimi yüzüyor kurtulamıyorum
Yarattığım bu pislik içinde tutsak
Sonumun gelmesi için yalvarıyorum
Bitsin bu acım yaş**ım tüm hayatım

by BURAX
Eski 07-02-2007   #45 (mesaj-linki)
Sana Bir Borcum Var.....

Hani bir şarkı vardı adı adındı,zamana yenik yanıldı,başım eğik uykularım bölük günlerim yandı,karanlığa dokunsam aydınlanır mı,ışıkları söndürmeyin gökkuşağı girsin odama umutlarımı sarın evde yicem...bakın size ne dicem boşuna debelenmem,hakkın rahmetine ulaştı kitabem,bişeyler fısıldadım içime,zorladım biraz da daha sanırım girdim içine,ölüme beş kala cinayet eşiğinde,3 dileğim olsun dar ağacının derme çatma eteklerinde,aklına gelir miydim yar dendiğinde,gömüldüm hepten her unutmak istediğimde,kendi gider hatırası kalır hatra düşer gönle adı deydiğinde,el sallasam sensiz günlerime ,açsam ellerimi göğe dua etsem başım eğik öne,yüzsüzüm tanrım hadi bi dilek daha dile,elim değer mi ellerine,buluşur mu gözlerim gözlerinle,kalbim görünmedi mi avuçlarının tam içinde,çektim yanlızlığı içime yokluğunu kucaklayan her gecede,senden bir özlem her hecede....gülmek ne yime ağlamak varken yerine,kim ister ki güneşi yıldızlarmış yokluğun eşi,nerde kül kedisinin masal perisi,sensin ıssız kalbimin düşleri…

Hasret yumakları bıraktım bütün limanlarda bir avuç sevda bıraktım ve bir ağaç diktim hayatla sohbetime bittiği yerden başladı hep masallar beyaz atlı prensler devler ve cüceler gerçek değiller yere düşen bir parça şarkıydı dünya sensiz ben hüzünler prensiydim çalıntı bir bedene esir bir esrardı tenim şeffaftı yoktu rengim…

hasretinle yoğruldum hızlı bir filmde,dizlerim nedense ağır çekimde,maruz kaldım her seçimde özlemim içimde bu biçimde sevdan tek yüreğimde ******…

huzru ve bunalım altı yaşayan kaçta vucudu tanıdım ...anlarmısın ...

gördüklerim sancı bağladı ..ağlarmısın ...

yanımdaki eşik ...beşikten beri...deşik bi kesik...acır mısın…

sert bileşik ...yanlızlık berbatlık yandaşı.....aklımda dolanan hayat kuralları....aykırı mısın…

sana bi borcum var sevdiğim..hatırlar mısın?

yoldaşım yerliyimde sana yol danıştım çok şaşırdım tek yürekte aktı gözyaşım pusulam ******M anladım varlığında varlığım yok oldu özleminde kaygılarım duy bunları çok saklandım belki korkaktım hasretimi kendim başlattım yaşıma eşdeğer yıllarımda mikrofonumda hala döktüğüm ilk yaşlrım ilklerde ben hep yaşadım hatıralarım hayatımı seninle paylaştım sen vardın gerçeğimde inan her düşündüğümde ağladım ne kadar az yol almışım döktüğüm saç telleri sayfa ararlında canlı sanki her saniye ağlattı kirpiklerimi

ilmim rahmanda güllerim..an anlık hayallerim aklımdan çıkmayan özlemlerim..kıyametin alameti saymışım hasretlerimi kalbe saplandıkça..haykırmak hangi çözümü sunar ki yola..anlama zorluğu duyuldukça karşı taraflarca…

fırtınalar essin ruhumda şahlanılası bir patlama hissi..aşkımda gizli hayatın emelleri belli nedenleri..ölü yitik umutlar yol boyunca bozguna uğramaktalar..yıllara ayna olsan kaç yazar..kaçıncı baharda hasret kapımda..yaşayan ağıtlar kağıtlara süs olursa daim gerçeği işleyen ellerimde dilin emeklere sözcüklerinde anlam üst kademelerde..sevgim sadece sana..yalan dolan dünya insan oldukça sana armağan cennet huzurunda..konuşma fasılları değildi bunlar..gerçek aşkın başımın tacı…kişiliğin zaten onca güzelliğin arasından ayrı bir şuha!!!

hasretinle yoğruldum hızlı bir filmde,dizlerim nedense ağır çekimde,maruz kaldım her seçimde özlemim içimde bu biçimde sevdan tek yüreğimde ******…

sert bileşik ...yanlızlık berbatlık yandaşı.....aklımda dolanan hayat kuralları....aykırı mısın…

******M tek sensin benden ötesin birçok gerçektesin ne dediğini bilmez dilim belki dinlendi çoğu zaman sözlerim aşkında alkışa tutuldu liriklerim yüreğimde ben hep senleyim dalamış da bu dünyaya bırakana dek taşlıkları kuma çevirmek borç oldu bu sevgide gerçekler dirilecek söz oldu gözlerimin çok doldu be sevdiğim hayaller gerçek oldu kazandığım kaybettiklerime eş oldu derken sen doğdun yüreğime günüme güneş oldun..hitabımın mübağalası yok yalansız oldu ilk olsada dilim yalan sanılsada her günüm çözdüm bu kördüğüm sensin benim özüm görmelerde kalınca gözüm hüznüm be gülüm ellerinde şuh bir ışığın nesnesi..duyguları gerçeklere yüz değdirdi..yaşlar silindi artık direnmenin vakti!!!!

Yüzümü kalemin peşine taktım hüznümü potansiyel suçlu eyledim alemim ben günahkar olsam da ******M sen bana sevapsın söyleyin kader azmettirdiyse hayat ne yapsın…cevapları ürettikçe sorular çıkar karşıma ahirimde şairimde yansın kanımca faydamsın..dilendi her dilek umarsızcasına hasretine boğuldu kalbim sanma galibim her tekerrürde meçhuldü failim nailim ben bu şerefe..ve sonsuzluklarıma garibim… “kaybettim hüznümü bugün doğumgünün senin yolunda ömrü feda ederim…kalbim mavzer türküsünde inlesin..defterim mehterim..meleklerin melodisinde her şiirim…”

Vedaların kalbimde sancı meleklerine inancım olsun..duaya susayan bu dilim çatlarcasına kanatsın dudaklarımı varsın o da olsun..YORGUN ZAMAN UNUTTURAMAZ SENİ BANA SEVDİĞİM!!!varsın katran tadayım senin elinden gözyaşlarım pınarlarınsa kurusa,adın sahipsiz değil eminim…Ah şu vedaları kalbime gömmek ne acı verir her okunduğunda..çığlıkların tanrı katında yanıtsız değil sevdiğim eminim..VEDALAR SON MEKTUBU NEDEN HEP SEVDİKLERİMİN ELİNDEN YAZAR ANLAM VEREMEM Bİ TÜRLÜ..olsun döneceksin hani o mavi yaparım dediğin güller varya dikenleri senden hep uzak olacak bilirim..tenine susadım yine bugünümde sefil oldu yazıtlarım…

Aaaaaaaahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!

umut türküsüydü adın hayatıma katıldığın andı nefsi müdafayı bıraktığım figanım okudum anladım anlamlarıma anlam kattı adın çaylaktı ustalığın en ustalardan daha ustaydı çaylak anlamın hürmet sevgi göstergesi dosstu en nadide nakşın ruhuma işlediğin rhyme lar kulağımda sana ait notalar sen bırak çekil ASFA gözünde yaşlar ve başlar haline ağlar yorumsuz fısıltılar çıkarmaz sesim üç harfli tek bileşiğim beni taşlar FERYAT eden yelkene rüzgar nefesin olmadan kimlere veda yollar aşk sesini rap sesine katıksadığım aşkımı kanıksar susar suskunluğu ASFA'nın ayn dolar ebr i indirdim gökten uğruna meleklerim fedai canlar mavi rüyalar hükmetti kurgular kurgusal dünyamdan bir bir çekildi kelamlar . sevdiğim olmadan yok olur geleceğe dair tüm umutlar suskundu yaşlar anlamsızdı boş bakışlar gidişin esasi olmasın ruh dumur kasasını açar ve yanar....

EDHELONE ESTEL..EDHELONE ESLAİM...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
asfa şarkı sözü, başka dj kendi sesime çevirme, dar günümde gelmez oldun yalancı mp3, dj akman seni yazdım kalbime, feryat eden kalbimi, gel bize katıl bize notaları, gelmez oldun yalan cı, hadi durda, her günümde sen vardın, kalbimde sancı,
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kendi Objektifimizden Fotoğraflar slimselim Fotoğraflar Gezegeni 422 8 Saat Önce 23:39
MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun Silverday Messenger Plus! Live Scripts 26 3 Hafta Önce 21:24
Kendi Okulumuza Doğru Yavru_Aslan Yerli Diziler 0 4 Hafta Önce 19:05
Kendi Sesleriniz metglass YouTube'dan Seçmeler 0 05-04-2008 17:36
Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden alperesins Sizin Video'larınız 5 11-01-2008 18:32
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:11Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13560796 saniyede (77.38% PHP - 22.62% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz