| | #1 (mesaj-linki) |
Kendi Lirikleriniz Hey Rapciler....Rap Dinleyenler..! Rap Sözü Yazanlar...! Elinizde Bulunan Lirikleri Bizimle Paylaşın Hep beraber Rapin Tadına Varalım..Yeni YazdığıM Liriği Sizlere Sunuyorum.. ::: Sessizlik Sensizliğe Dönüşmeden ::: Sensizlik Kapıma Dayandı Yine,Yakama Yapıştı Sensizlik,Sessizliğe Boğdu Sensizliğin..Gelde Kır Zincirlerimi,Boz Sessizliğimi..DÖn Geri Sessizlik Sensizliğe Dönüşmeden..! Yollarım Hep Sana çıkar olmuş,Kalbim hep senin kalbine karşı olmuş,gözlerim hep senin gözlerinin içine bakmış,baksana bütün hayatım sana bağlı olmuş,ruhum sensiz bir hiç olmuş..! sensiz yaşamak,ruhsuz yaşamak gibi,ruhsuz insan nasıldır bilirmisin? gözü dönmüştür..Benide gözü dönmüş biri haline getirme,ruhum sen ol,bedenimden dışarı çıkma,kalbim senle dolsun,gözlerim senle mutlu olsun,beynim senin isminle dolsun..! Uykularım seninle olsun,kabuslarım senden uzak olsun,hayatın zorlukları yanından geçmez olsun... Kapımda senin sesin,elimde senin elin,kulağımda seni seviyorum deyişlerin kalsın... Çabuk dön ...! Sessizliğim Sensizliğe Dönüşmeden...! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi LiriğimEskiden yazmış olduğum ve yarım kalmış olan sözlerimi tamamladım ve burda paylaşmak istedim... Sevgiler 'kırmısı ba$LıkLı kıs'dan, bütün dünya olmuş saydam, gözyaşımın tadına bakan adam, büyük hatıra oldu ankaram.beni dinle, oynadık hep biz körebe, kazanan içti nargile, sokaklar dar gelse bile, saf kalır sevgisi geriye, ne etmeli ki nafile, unutma her zaman yanında melike __________________________________________________ _______________________ Elveda 'kırmısı ba$LıkLı kıs'dan, yırtıldı koca bir yalan tamda orta kısmından, istediğim tek şeydi dürüst olman, artık gerek kalmadı , hadi yıkıl karşımdan.. Dinlediğin ihtilalde devrilen adamın şiiri, yıkıntıyı kaldırmak bize yetmedi, ezmek farz oldu sanki, üstüne mi bastım çekil şimdi.Bana benim sözlerim yetti bitti, bitter gitti, bilmem anlatabildim mi.. İçinde kalsın kiminse bu izler...Bizim masal burda çoktan biter.Bıçağını saplar ve terkeder..Çok geç demek için bile çok çok geçse eğer, bu kız geçirenler sağolsun der ve gider q: {Allah’a Havale} | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz yeniler ve eskiler her an yazabileceğim lyriclerimle burdayım ![]() subyan koğuşunda yazdım ilk günlüğümü hayatın sillesini yedim ben doğdumda çıplak bir yetimdim,tek bacaklı bir yengecim sularda kaldı bedenim ben hiç istemedim ama oldu isyanım beni atmosferde boğdu tek tabanca lyirclerimle kaldım dünyanın ortasında bir yaldım hamaldım sırtımda günahlarım meleklerde donmuş zikri kaybetmiş fikri almış şeytan satar insanı ateşe ben ise sualsiz yandım dünyada kaldım cezamı aldım çoktan yanıma kanıma girme lan *** sanal afet rüyasına daldım amaçtan öte bir maldım kullanıldım ve satıldım kahrı çektim asıldım urganı gerdim fasıldın en güzel melodi bende artık nefesimi sessiz bir korada şarkı söylerken alıyorum kalıyorum en geride ucuz bir kemanın tellerinde bir mızrabım sende diyetini öde ve kurtul 25 yaşında bir tırtılım artık kollarım ve bacaklarımın arasında kalan bedenim taşımaz oldu beni,son duamı ettim çaresiz bir yektim tektim evrenin ortasında bir bektim son savunmamı yaptım ve çürüdüm tabuduma yattım.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz Başlangıcım sonun devamıdır,fire vermek yok Çerçeveden baktım kapattım açmak için penceremi savaştım tencerenin dibide yanmış kanayan bir yaraymış barıştan önce savaşmış benim bedenim sınırları çoktan aşmış ilk defa çıkıyorum kapıma dengesiz düşüncelere kapılma benim kadar seninde dünya orta doğuda barış olmuş bir rüya bırak artık savaşmayı bırak son damla yere düşmeden barış gelsin ümit bitmeden lanet etsin evren atrafında olan biten mantığınla bak çevir kafanı bacaklarının arasından çıkar beyin tasını artık gör manzarayı çocuk,kadın,yaşlı genç birini artık seç kanlı çiçek böylemi bitecek patlıyan bombalar kafana kafana düşecek bedenim bu çirkefliği zorla kabullensede ruhum asla pes etmiyecek benim şehrimide gördü muson gibi bombalalar rapim barış için haykırır kan akar, can yakar bu yapılanlarda petrolden bir çıkar amaçtan öte insanlık için büsbütün bir zarar hakanın tükçe rapi gerçekleri söyledi bu acı gerçekleri herkes idrak etmeli(for the peace...) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Kendi Lirikleriniz ""yanlız lyricler"" sahte yaşama wardı 2 sözüm annem derdi ölüm tek çözüm yalana karşı ağlayan 2 çift gözüm lyriclerimi kusmaya yetmez ömrüm bu hayat felsefesinde kötü kadere boyun eğmek mi doğru olan kalbimde onca acıyla solan karamsar satırlarıyla yeniden doğan bedeniyle diil lyricleriyle yaşayan öfkesini satırlarından çıkaran tek kelimesiyle dünyayı karşısına alan kendi penceresini aralayan tek kişilik ordu misali haykıran sence kaç kişi war bu psikolojide olan Ωk∂λ Nın gölgesinde kalan Rapın bebesi boşuna zıwalama bu sözleri almaya yetmez paran. | |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| bütün dünya olmuş saydam kendi isminle melodi dinle kendi lirikleriniz lirikleriniz rap kendi lirikleriniz rapor 2 körebe mp3 sana çıkar yollarım mp3 arşiv subyan koğuşunda yazdım |
| Konu Araçları | |
Kendi Lirikleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Din Nedir? | ThinkerBeLL | Din/İlahiyat | 18 | 02-02-2008 00:47 |
| Sanat Eleştirisi | NoRanynn | Sanat | 4 | 24-12-2007 13:08 |
| Felsefe ve Müzik | Hay_LaZ | Felsefi Mevzular | 2 | 21-09-2007 04:36 |
| Tom Cruise (Tom Cruise Kimdir? - Tom Cruise Hakkında) | virtuecat | Sinema ww | 1 | 15-07-2007 05:49 |
| Çelişki Üzerine Materyalist Bakış Açısı | Misafir | Felsefi Mevzular | 2 | 09-11-2006 15:44 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||