| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler
Direct Linktir Şarkıları 5 parça halinde upload ettiğim için öncelikle tüm partları indirin ve sonra rar klasöründen çıkartın. LİSTE Rapizm Cagla feat Sürveyan - Ayrintilar Rapizm Cagla Feat Eral - Sonu Gelmez Oldu Rapizm Cagla feat Medusa - Marifetini G”ster Rapizm Cagla feat Sir - Hediyem Olsun Rapizm Cagla feat Izah - Melankoli Rapizm Cagla feat Enkaz - Kasarli Baby Rapizm Cagla feat Dumanyak - Maskaralari Cikar Rapizm Çağla feat Medusa - Kız Kıza Rapizm Çağla feat Medusa - Git Rapizm Çağla feat Medusa - Duygu Sallarım Rapizm Çağla feat Fieber,Hayki,Kaplan,Garez,Aycha- 6 ÇEKER Corrupt & RapizmCagla - Hiciv Olsun Rapizm Cagla - Uçuruma Dogru Rapizm Cagla - Sonunu Yazdim Rapizm Cagla - Sirlari Anla Rapizm Cagla - Ala Turka PART 1 PART 2 PART 3 PART 4 PART 5 2 Part halinde upload ettiğim için öncelikle 2 sinide indirin ve sonra rar dosyasından çıkartınız. Boulevard Bou & fuat - track 1 mixed by WaLk_Er aka.Big bang Boulevard Bou - track 2 mixed by WaLk_Er aka.BiG BaNg Boulevard Bou - track 3 mixed by WaLk_Er aka.BiG BaNg Boulevard Bou - track 4 mixed by WaLk_Er aka.BiG BaNg Boulevard Bou - track 5 mixed by WaLk_Er aka.BiG BaNg PART 1 PART 2 | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler walker dostum sen kralsın.Bu Cribb 199'un albumunu de bulsan o kadar muhteşem olur ki | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler NEDEN kimse dj akman'in o çikan çogu rap'lerle alakasi oldugunu bilmio? Akman, SON-NEFES ve TEHLIKELI-MADDE gibi insanlar sayesinde adini duyurdu, raplerin ismini degistirip kendi adini koydu basa. Tmm, bikaç rapte rap'i gerçekten yapmis ve söylemis insanlarin adi yazio, ama ya öbürleri? Akman rap'ten ne anlar ![]() Hollanda'da çocugun yüzüne bakan yok, Türkiye'de çogu kisi hayrani. Ama nasil oluyo? Rapler ona ait bile deyil! Ha bide klibi çikmis, rap sözleri çok komik. Hollandada dogmus büyümüs, durumu ii olan bi aileden gelen çocuk, milletin gözünü boyamak için, güya kendi rapi olan ve klibini çeken parçada acilarin çocugunu oynuyo. Vay yavrum benim.. Herneyse, bide son konu: DJ akman? Kardesim dj'sen djlicigini bil, mc'lige bulasma! | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bütün şarkılar video, bütün şarkıların videosu, dicey akmanın hayatı, dicey akmanın şarkıları, dj akmanın bütün şarkıları, dj akmanın bütün şarkılarını dinle, dj akmanın klipleri, dj akmanın videoları, dj akmanın şarkıları, dj akmanın şarkılarını dinle, |
Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ceza - Sitem | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 2 Hafta Önce 17:34 |
| Özgür B. - Aşk ve Toprak (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 16-10-2008 04:40 |
| C-IT - Komando Video Klip | NeutralizeR | Haberler - Tanıtım | 15 | 19-01-2008 11:38 |
| AKO - Mahşerde Bilge VIDEO Klip | NeutralizeR | Haberler - Tanıtım | 52 | 01-09-2007 13:35 |
| C-IT - Hikayem (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 1 | 21-02-2007 03:52 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||