| | #1 (mesaj-linki) | |
| Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler
Türkçe RAP MP3/Video Klip indirebileceğiniz adresleri bu konu altında belirtebilirsiniz ![]() Not: Yalnızca yasal MP3 ve Video klip dosyalarını paylaşabilirsiniz. Son Düzenleyen Ghostlover; 20-03-2008 @ 20:44. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler
BELAZ Satir Mahsun Düsünce Atm_ve_Ezy Eylülde Gel http://big.black.bang.googlepages.co...z---walker.rar B CEY Artik_millet konussun Basbakana mektup Enseyi karartmayin http://big.black.bang.googlepages.com/bcey---walker.rar BASKENT RAPİES anlat derdini SaVAs RÜZGARLARI 30 sn http://big.black.bang.googlepages.co...S---walker.rar Boarshill - insanlar Boarshill - Yapmasana Boarshill - Jtight http://big.black.bang.googlepages.co...l---walker.rar | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Korsan & X Factor - Anlamani Beklemem Korsan - Dosta Serre Korsan - Zaman Olur http://big.black.bang.googlepages.co...____walker.rar | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
slm arkadaslar sagopa nezaman kaset cikaracak bilgisi olan varmi
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Yankı Acimak yok Kıyamet Günü Kaptan rap zamanı Volkan Güven dolu sözler Hakkım Helal Son Kez Trajedi Hicv-i Kafi Savaş Molası Rockets Crew Rockets Crew - Neuroleptika Rockets Crew - steh nicht still Rockets Crew - Vergaenglichkeit Rockets Crew - Zor Hayat Rockets Crew - Psychoshit Rockets Crew - RAP Soldat RAP Asker Rockets Crew - Schizophren Ottoman Empire bu askim hayat bir çile tatli tatli Bir Başka Melodi Bir Başka Melodi - Cahil Bir Başka Melodi - Türk Milleti asiatic warriors D-Flame & Azad are Asiatic Warriors - Das Letzte Attentat Asiatic Warriors - Das Auge des Kriegers (Azad & D-Flame - 1996) Arslan Dünya Haram Garibanın Çilesi Rapimle tepelerim Tacını satan kral Ako Ako feat pit10 - ölümle tango Ako & KMK & Pit10 - Yakalayamazsın Kaliteyi Timur -Rapanizma Timur Feat 2 Quick General - Jey Joe Timur - Gravityzero Timur - Skirt Timur - Kelepceler Kolumda Timur Feat Jason - New York Timur Feat Jason - Pompala Timur - Rapanizma Timur Feat Sepet - Aci Uskudar Yolu Sindikat sindikat - Etrafımız Karanlık Sindikat feat gamedogg - raptela Sindikat - Para Sindikat - Atam Özel Haraket Ozel Haraket-GuclerBirlesti(2005) OzeLHarakeT - RaPiM VurDu (2005) OzeLHaraKeT - ALDaNMa (2005) OzeLHarakeT - GeRCeKLeR (2005) OzeLHarakeT - VaRLiGiN KaDaR VaRMiSiN (2005) $iki PA! & Muhabbet $iki PA! & Muhabbet - Kalbim $iki PA! & Muhabbet - komm $iki PA! & Muhabbet-Memleket_Koeln Ma'Canto Ft $Iki Pa! & Muhabbet - Nex Generation $iki PA! & Muhabbet - ek NULL ft. Ma'Canto UnitedLiberty United Liberty - Kafalari Kaldirin United Liberty feat. Internation associations - baglantilar United liberty feat. Zaza mc - ari Kovani UnitedLiberty - Haramzadeler United Liberty feat Zaza MC & Koyak- Suikast ULAŞ U.l.a.s. feat Rapozof - Seri Sair U.L.A.Ş - Laf Yap u.l.a.ş. - anlat ULAS - Toprak Elverişli Çağdaş, Emir Esir, İz, Tef, Volkan - 1 Milyon Fademir-Dream (ft. E-Life) Da Poet feat. Saian - Barış için Savaş LT feat Taziii - Yinede Son Kusku - Avda Avlanan Avci Echo ft. Mozole Mirach - Boşluk Ortasında Halfmoon feat Malik - Caddeler Dehset Crew feat. Nasihat - cakkidi cakkidi Cino G - asil adim hiphop Cribb 199 - Kimse Karışamaz Çelişki feat. Gözde & Dj Sato - Ölü bebekler Doğarken 2 delikan - stepmasterd ve djk DARBE - Burasi Fransa Crak - Hesap Ver Despo - 24.Semfoni dinaimt ft orkun - oniki dikiş DJ MURAD - ISTANBUL DA GECE VAKTi Drainoff ft. Ertu - Aç Kulaklarını Duman - Haram ya sila Efeflow feat Toprak - Susturamassın emir - risk Emir - icimde Biri Var Falcon - Gokyuzu Duman Oldu Anne HaZaR - YER6 İhtilal feat Merdiven - Kadıköy Dost Bakırköy Mekan Jet Aydin Feat. Mc Panik - Turk Rap Kaplan feat. Surveyan - Canını Yakarim (Hardcore Version) Kmk - hadi Kozmos Parodi feat. Mirza - Arkadan Dolan! Malik - Muhammed dogdu gece 2.Nesil - Neler 2Ran feat. CevCev - Önüne Geleni Kerim [Mic Rap] - Her Gece Farklı Bir Aşkla (Feat. Yunus Emre) Alper Tunga - Müslüman mı Döktü Kan Eko fresh - bazen (feat.killa hakan & ayaz kapli) Game dogg feat.Sindikat - Mapus Bektaş - Schnelles Rennen Altın Vuruş - Kalibre Bela & Snow - Parodiss Deli MC - Anlatim Dj Cagdas feat. Yener & Volkan - Kim Karsi Gelecek Dj Mahmut & Murat G - Garip Dünya Evren - You and I Fresh Familee - Ahmet Giyotin feat Sansar - Tutamadım Verdiğim Sözleri HAKAN MC - Genel Varsayım Haluk levent feat.Hedef 12 - Alışamadım Hedef 12 - Metropol In-T-Come - In-T-Come'min kanunu Le Cadro - Seni Düşündüm Mehmet Börükçü - Le Cadro Mercan Dede feat.Ceza - Ab-ı Nafi Michael Mic feat Ceza & Killa Hakan & Nizam - Bitirin Rza feat.Fuat & Bekats - Uzaktan Gelen Ses(orijinal albümden) Sener E ft Ceycey - Introoo walker mix Walker flex mix walker rap mix 50Cent & Emine & Ceza & Fuat & Dr.Fuchs & Yener & Static & Ses & Westside Connection & Dmx & Beyonce - herşey vatan için & in da club Ceza feat.Fuat & Brandy - rap muharabara(WaLk_Er mix) Ceza & Fuat & Mercan Dede -AbiNaf-i Muharraba(WaLk_Er mix) nefret feat.sir-hot & Fuat - Anahtar(WaLk_Er mix) mt & mc kill myers & kubus - çilekeş(mixed by walker) Walker Big Mix | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
tehlikeli madde Tehlikeli Madde - Agla Gozlerim Tehlikeli Madde - Anne Tehlikeli Madde - Beddua Tehlikeli Madde - Bitchesss Tehlikeli Madde - Diss Haters Tehlikeli Madde - Dunya Tehlikeli Madde - Elveda Tehlikeli Madde - **** The Haters Tehlikeli Madde - Gitme Tehlikeli Madde - Gidiyorum Tehlikeli Madde - ***** Hayat Tehlikeli Madde - Kizlar Tehlikeli Madde - ossi nin hayalet ! Tehlikeli Madde - Para Tehlikeli Madde - Seni Ozledim Tehlikeli Madde - Seni Seviyorum Tehlikeli Madde - Sevdim Ama Sevilemedim Tehlikeli Madde - Tehlikeyim Tehlikeli Madde - Vatan hayinleri Tehlikeli Madde - West side Tehlikeli Madde - Yalan Dunya Tehlikeli Madde - Yalanci Ask Sozlerin Tehlikeli Madde - Yanlis Tehlikeli Madde - Yarali kalbim Tehlikeli Madde - Yetimler Tehlikeli Madde - Yolculuk Tehlikeli Madde - Zalim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Direct Linktir Şarkıları 5 parça halinde upload ettiğim için öncelikle tüm partları indirin ve sonra rar klasöründen çıkartın. LİSTE Rapizm Cagla feat Sürveyan - Ayrintilar Rapizm Cagla Feat Eral - Sonu Gelmez Oldu Rapizm Cagla feat Medusa - Marifetini G”ster Rapizm Cagla feat Sir - Hediyem Olsun Rapizm Cagla feat Izah - Melankoli Rapizm Cagla feat Enkaz - Kasarli Baby Rapizm Cagla feat Dumanyak - Maskaralari Cikar Rapizm Çağla feat Medusa - Kız Kıza Rapizm Çağla feat Medusa - Git Rapizm Çağla feat Medusa - Duygu Sallarım Rapizm Çağla feat Fieber,Hayki,Kaplan,Garez,Aycha- 6 ÇEKER Corrupt & RapizmCagla - Hiciv Olsun Rapizm Cagla - Uçuruma Dogru Rapizm Cagla - Sonunu Yazdim Rapizm Cagla - Sirlari Anla Rapizm Cagla - Ala Turka PART 1 PART 2 PART 3 PART 4 PART 5 2 Part halinde upload ettiğim için öncelikle 2 sinide indirin ve sonra rar dosyasından çıkartınız. Boulevard Bou & fuat - track 1 mixed by WaLk_Er aka.Big bang Boulevard Bou - track 2 mixed by WaLk_Er aka.BiG BaNg Boulevard Bou - track 3 mixed by WaLk_Er aka.BiG BaNg Boulevard Bou - track 4 mixed by WaLk_Er aka.BiG BaNg Boulevard Bou - track 5 mixed by WaLk_Er aka.BiG BaNg PART 1 PART 2 | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler walker dostum sen kralsın.Bu Cribb 199'un albumunu de bulsan o kadar muhteşem olur ki | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler NEDEN kimse dj akman'in o çikan çogu rap'lerle alakasi oldugunu bilmio? Akman, SON-NEFES ve TEHLIKELI-MADDE gibi insanlar sayesinde adini duyurdu, raplerin ismini degistirip kendi adini koydu basa. Tmm, bikaç rapte rap'i gerçekten yapmis ve söylemis insanlarin adi yazio, ama ya öbürleri? Akman rap'ten ne anlar ![]() Hollanda'da çocugun yüzüne bakan yok, Türkiye'de çogu kisi hayrani. Ama nasil oluyo? Rapler ona ait bile deyil! Ha bide klibi çikmis, rap sözleri çok komik. Hollandada dogmus büyümüs, durumu ii olan bi aileden gelen çocuk, milletin gözünü boyamak için, güya kendi rapi olan ve klibini çeken parçada acilarin çocugunu oynuyo. Vay yavrum benim.. Herneyse, bide son konu: DJ akman? Kardesim dj'sen djlicigini bil, mc'lige bulasma! | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| klip download, rap download, rap mp3 download, türkçe rap download, video klip download, |
Türkçe RAP MP3/Video Klip İndirebileceğiniz Adresler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ceza - Sitem | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 2 | 25-03-2009 05:14 |
| Özgür B. - Aşk ve Toprak (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 16-10-2008 05:40 |
| C-IT - Komando Video Klip | NeutralizeR | Haberler - Tanıtım | 15 | 19-01-2008 12:38 |
| AKO - Mahşerde Bilge VIDEO Klip | NeutralizeR | Haberler - Tanıtım | 52 | 01-09-2007 14:35 |
| C-IT - Hikayem (Video Klip) | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 1 | 21-02-2007 04:52 |