Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe RAP/Hip-Hop Underground > Underground Albümler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-08-2006   #1 (mesaj-linki)
Alkanzi - Zihn-i İblis (Full Albüm)

Uzun süredir stüdyoya kapanan alkanzi nihayet sessizliğini bozdu ve Zihn-i İblis doğdu.Unutursan albümüyle sallamıştı piyasayı Alkanzi konserlerde izledik beyendik, sosyete onu konuştu, Büyük küçük herkez dinledi. Unutursan Unutulmaz bi albüm olmuştu. derken Alkanzi görünmez oldu adeta kayboldu bu alemden.Alkanzi bir süredir ortalarda gözükmüyordu.
Nerelerdesin sorusuna sürekli işim var cevabını veren Alkanzi, Zihn-i İblis' le sessizliğini bozdu. Peki bu albümde kimler var?? Bu albümde Woox var. Woox'u albümde prodüktör olarak görüyoruz ve ikide featuringi var. Featuringler bu kadarla kalmıyor. Albümü henüz çok taze olan dostum Rapozof,samuray,Sevlet ve İmren de destek vermişler Zihn-i İblis'e. Album 14 trackten oluşurken 1 into 1 outro ve 2 bonustrack Unutursan Clip versionu ve Sonu Olmayan 2006 pac editing bulunmakta. Bu seferde Trakya sallanacak.
Albüme ben Trakyanın Sesi dedim. Siz ne derseniz deyin bence müspet.Alkanzi'ye ve Woox Production'a rap alemine bu albümü kazandırdıkları için teşekkür eder ve albümün track listine geçmek isterim.

ZİHN-I IBLİS
1) Intro
2) Zalimin Zulüm'ü
3) On2Otuz
4) Konuşuyorum
5) Zihn i iblis - Featuring Rapozof
6) Benden Uzak Durun
7) Son savaş
8) Yamalı Kalpler
9) Tan Vakti
10) Çak kibriti Featuring - Samuray , Savlet & Imren
11) Kavuşunca 1/05 Featuring Woox
12) Autro

BONUS TRACKS
13) Unutursan Clip version
14) Sonu olmayan 2006. Tupac editing feat woox

Son Düzenleyen GusinapsE; 20-09-2006 @ 22:34.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-08-2006   #2 (mesaj-linki)
aywaz
Cvp: Alkanzi - Zihn-i İblis (Full Albüm Download)

Arkadaşlar , hemşerim diye soylemiyorum , dinlemekten zevk aldığım sayılı insanlardan biri.. kesinlikle tavsiye ediyorum
Eski 19-08-2006   #3 (mesaj-linki)
Dreamcatcher

link çalışmıyorrrrrr
Eski 10-09-2006   #4 (mesaj-linki)
ali_

arkadaslar link ölmüsss alkanzi'nin sitesi kapanmis sanirsam elinde olan birisi bir yerlere upload edebilirmi bi zahmet )
Eski 20-09-2006   #5 (mesaj-linki)
fuchs59

evet gerçekten ya link ölü site kapandı o yüsden bi elinde olun varsa bi zahmet upload ediversin yawss plsss
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
album downloads, albüm download sitesi, full albüm download sitesi, full albüm siteleri, iblis, tupac albümleri, tupac full album, türkce album download, türkçe album download, türkçe albüm downloads,
Alkanzi - Zihn-i İblis (Full Albüm) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Infaz & Serkeş - Bi Albüm Versem (Full Albüm) NoRanynn Underground Albümler 2 2 Hafta Önce 16:19
Alkanzi Hicaz ve RasT 2008 (Full Albüm) SzN Underground Albümler 0 10-09-2008 02:01
İblis - İblis Nedir - İblis Hakkında RuffRyders X-Sözlük 0 04-02-2008 06:52
No.1 - Full Time Tragedy (Full Albüm) Ghostlover Underground Albümler 0 16-10-2007 22:50
Alkanzi - Yalancının Mumu (Track) CrasHofCinneT Haberler - Tanıtım 0 27-01-2007 17:24
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10923290 saniyede (71.57% PHP - 28.43% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz