Rock Tarihinin Önemli İsimlerinden Sözler Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-02-2009   #1 (mesaj-linki)
king nothing - avatarı
Rock Tarihinin Önemli İsimlerinden Sözler

bazen kendime su soruyu soruyorum;ben melek oldugunu sanan bir adan miyim, yoksa adam oldugunu sanan bir melek mi?...MARILYN MANSON

rock n roll için baska bi isim bulunsaydi; bu mutlaka 'Chuck Berry' olurdu.....JOHN LENNON

yüzünüzdeki makyaji sildiginizde kimsenin sizi tanimadigini bir düsünün, iste söhret böyle bisey.....STEVEN TYLER

bugünlerde yapilan müzigi begenmiyorum. çünki müzik enstrüman kabiliyetiyle yapilir..bilgisayar programlarinin ve prodüktörlerinin kabiliyetiyle deyil....GEEZER BUTTER

herkes bebekleri ile nesil sevismek istedikleri hakkinda biseyler yaziyor ve bu bence çok ****** hatta korkakça..bende romantik bir insanim ama bunlar hakkinda yazmak saçma geliyor...STEVE HARRIS

eger ben metallica dan ayrilmasaydim dünyanin gelmis geçmis en iyi metal grubu olurduk....DAVE MUSTAINE

müzigi birakmak mi?..motörhead den daha iyi bir rock n roll grubu çikti mi ki?....LEMMY KILMISTER

]metallica exodus tan yanlis kisiyi aldi. bence Kirk yerine Gary Holt u almalari gerekirdi......KERRY KING

onlarin yaptigi müzigi beyenmiyoruz...zaten gitarla yapilan müzikte yakinda yok olup gidecek.......DECCA MÜZIK SIRKETI(Beatles ilk çiktiginda ki yorumu)

hayat bir seyahattir..bir hedef degil.......STEVEN TYLER

onu çaliyor olmanin yani sira ben bu gitar denen enstrümanin hayraniyim ayni zamanda........STEVE VAI

tüm gruplardan daha iyiyiz açik bir sekilde...ahh pardon ! bir tek Eagles var bizden daha iyi......SID VICIOUS(SEX PISTOLS)

müzik hakkinda pek sey bilmiyorum..benim yerimde olan birinin çok sey bilmesine gerek yok zaten.......ELVIS PRESLEY

tüm sarkilarimiz sex, kafayi çekmek ve rock n roll hakkinda......BON SCOTT-AC/DC

rock n roll un en iyi yaptigi sey size baska bir boyuta geçmissiniz hissi vermesidir.....PAUL STANLEY-KISS

sönüp gitmektense, yanmak iyidir.....NEIL YOUNG

kadinlar, din ve para...bu üçü disinda herhangi bir sey için savas çikti mi?..onlar olmasaydi sarki sözü yazmakta zorlanirdim......DAVE MUSTAINE-MEGADETH

gitar çalmaya basladigimdan beri ne yapacagima o alet karar vermeye basladi......ANGUS YOUNG-AC/DC

ne kadar iyi olursam olayim grubum olmadan ben bir hiçim......STEVENTYLER

15 yasindayken bir glam grubumuz vardi ..ama makyaj malzemelerine para yetistiremedigim için gruptan atildim.......LAYNE STALEY - ALICEIN CHAINS

Son Düzenleyen Naesse; 21-02-2009 @ 13:57.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-04-2009   #2 (mesaj-linki)
euphrates - avatarı
Cvp: Rock Tarihinin Önemli İsimlerinden Sözler

Bi tek Marly'nin Sözleri Kafamı Kurcalar ve O adamın Kafasını Severım Ve aralarındada Lafını koymus ve kendını göstermıs...
Eski 02-09-2009   #3 (mesaj-linki)
ozanozzy - avatarı
Cvp: Rock Tarihinin Önemli İsimlerinden Sözler

marılyn manson süper söylemiş harbiden...
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
metalci sözler, metalci sözleri, rock sözler, rock sözleri, önemli sözler,
Rock Tarihinin Önemli İsimlerinden Sözler Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Fotoğrafçılık Tarihinin Unutulmaz Resimleri M.S.T Fotoğraflar Gezegeni 33 20-08-2009 08:47
Avrupa tarihinin en önemli olayı nedir? kbra Soru-Cevap 1 17-01-2009 23:12
Yunan tarihinin ilk temsilcisi kimdir? Ziyaretçi Soru-Cevap 1 17-12-2008 01:12
Kid Rock (Kid Rock Kimdir? - Kid Rock Hakkında) Requiem Yabancı Rock 5 18-07-2008 01:10
Rock Lee (Rock Lee Kimdir? - Rock Lee Hakkında) kakarotto Masal Kahramanları 1 21-06-2008 17:22