| | #6 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Rock & Metal Video Klipler Abam cok güzel olmus.....insallah devami gelir... yumusak ve insani dinlendiren bir sesin var emegine ve gönlüne saglik ![]() |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Anathema-One Last Goodbye En Sevdiğim Şarkı...Bu Şarkıyı Her DinLediğimde İçimde Bir Üzüntü Vede HoşnutLuk oLuyor ![]() ![]() ![]() Not:TeLif Hakkı İçerecek Bir KLip DeğiL(SLayt) #...Şarkının TR Çevirisi...# Nasıl muhtaçtım sana Nasıl üzüldüm gittiğinde Seni görüyorum rüyalarımda Uyanıyorum yalnız başıma Biliyorum gitmek istemediğini Kalbinin kalmayı yeğlediğini Fakat hep sevdiğim sendeki o güç Sonunda sana yolunu gösterdi Beni böyle bırakacağını biliyordum her nasılsa Asla kalamayacağını - kalamayacağını - biliyordum her nasılsa Ve sabahın erken saatindeki ilk ışıkla Huzur dolu sakin bir geceden sonra Kalbimi ayırdın benden Ve kahroldum Görebiliyorum seni rüyalarımda Anlatabiliyorum nasıl hissettiğimi sana Dokunabiliyorum sana rüyalarımda Ve bu çok gerçek hissettiriyor seni bana Hala hissediyorum acıyı Hala hissediyorum aşkını Hala hissediyorum acıyı Hala hissediyorum aşkını Ve biliyordum her nasılsa asla kalamayacağını, kalamayacağını Ve biliyordum her nasılsa beni bırakacağını Ve sabahın erken saatindeki ışıkla Huzur dolu bakin bir geceden sonra Kalbimi ayırdın benden İsterdim ki, kalabilmeni isterdim . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Rock & Metal Video Klipler Eve 6-Open Road Song (CanLı Performans ) | #...By SLipKNoT...# | Son Düzenleyen SatanpisT; 27-06-2007 @ 23:46. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Rock & Metal Video Klipler abı super bu ya | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Rock & Metal Video Klipler Chris Daughtry - Home Dandadadan-KaLtakLar(CanLı Performans) Ehiehi AdamLar BiLiyor İşi![]() Son Düzenleyen SatanpisT; 27-06-2007 @ 23:47. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| chris daughtry home, chris daughtry şarkı çevirileri, daughtry home türkçesi, daughtry şarkı çevirileri, metal klip, metal müzik klipleri, metal şarkılar video, metallic şarkılar video klibi, yabancı rock şarkılar video, yabancı ve türkçe rock şarkı ve klipleri, |
Rock & Metal Video Klipler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Video Klipler | Ghostlover | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 79 | 4 Gün Önce 18:21 |
| Kid Rock (Kid Rock Kimdir? - Kid Rock Hakkında) | Requiem | Yabancı Rock | 5 | 18-07-2008 01:10 |
| Rock Lee (Rock Lee Kimdir? - Rock Lee Hakkında) | kakarotto | Masal Kahramanları | 1 | 21-06-2008 17:22 |
| Gothic Metal - Goth Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 46 | 29-04-2008 11:41 |
| Offspring Video Klipler | PiSiK0PATR | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 08-10-2006 17:51 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||