| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bu konuda Rock & Metal video klipler yer almaktadır. Rock & Metal video klipler için konunun tüm sayfalarını gözden geçirebilirsiniz. --- Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 20-06-2008 @ 00:00. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rock & Metal Video Klipler
Telif hakları ihlali sayılabilecek klipleri eklemeyiniz lütfen... Amatör grupların mp3-video çalışmalarını ekleyebilirsiniz. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rock & Metal Video KliplerTwo-Rock Signature Amp Demo Mysteria - Hail and Kill (Manowar Cover) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| 8 Yaşındaki ÇocukLarın SepuLtura Cover'ı8 Yaşındaki ÇocukLarın SepuLtura Cover'ı Nargaroth - BLack MetaL Ist Krieg Son Düzenleyen SatanpisT; 16-05-2007 @ 15:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rock & Metal Video Klipler valla süpersin slipknot sesine sağlık ve şarkıda süper.. kayıt az sesi bozmuş ama okadarda önemli değil başarılarının devamını dilerim senin ve grubunun | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rock & Metal Video KliplerAbam cok güzel olmus.....insallah devami gelir... yumusak ve insani dinlendiren bir sesin var emegine ve gönlüne saglik ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Anathema-One Last GoodbyeEn Sevdiğim Şarkı...Bu Şarkıyı Her DinLediğimde İçimde Bir Üzüntü Vede HoşnutLuk oLuyor ![]() ![]() ![]() Not:TeLif Hakkı İçerecek Bir KLip DeğiL(SLayt) #...Şarkının TR Çevirisi...# Nasıl muhtaçtım sana Nasıl üzüldüm gittiğinde Seni görüyorum rüyalarımda Uyanıyorum yalnız başıma Biliyorum gitmek istemediğini Kalbinin kalmayı yeğlediğini Fakat hep sevdiğim sendeki o güç Sonunda sana yolunu gösterdi Beni böyle bırakacağını biliyordum her nasılsa Asla kalamayacağını - kalamayacağını - biliyordum her nasılsa Ve sabahın erken saatindeki ilk ışıkla Huzur dolu sakin bir geceden sonra Kalbimi ayırdın benden Ve kahroldum Görebiliyorum seni rüyalarımda Anlatabiliyorum nasıl hissettiğimi sana Dokunabiliyorum sana rüyalarımda Ve bu çok gerçek hissettiriyor seni bana Hala hissediyorum acıyı Hala hissediyorum aşkını Hala hissediyorum acıyı Hala hissediyorum aşkını Ve biliyordum her nasılsa asla kalamayacağını, kalamayacağını Ve biliyordum her nasılsa beni bırakacağını Ve sabahın erken saatindeki ışıkla Huzur dolu bakin bir geceden sonra Kalbimi ayırdın benden İsterdim ki, kalabilmeni isterdim . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rock & Metal Video KliplerEve 6-Open Road Song (CanLı Performans ) | #...By SLipKNoT...# | Son Düzenleyen SatanpisT; 27-06-2007 @ 23:46. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rock & Metal Video Klipler abı super bu ya | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Rock & Metal Video KliplerChris Daughtry - Home Dandadadan-KaLtakLar(CanLı Performans) Ehiehi AdamLar BiLiyor İşi![]() Son Düzenleyen SatanpisT; 27-06-2007 @ 23:47. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Rock & Metal Video Klipler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Türkçe Rap Video Klipler | Ghostlover | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 86 | 1 Gün Önce 11:16 |
| Gothic Metal - Goth Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 7 | 4 Hafta Önce 18:43 |
| Kid Rock (Kid Rock Kimdir? - Kid Rock Hakkında) | Requiem | Yabancı Rock | 5 | 18-07-2008 01:10 |
| Rock Lee (Rock Lee Kimdir? - Rock Lee Hakkında) | kakarotto | Masal Kahramanları | 1 | 21-06-2008 17:22 |
| Offspring Video Klipler | PiSiK0PATR | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 08-10-2006 17:51 |