| | #16 (mesaj-linki) | |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal Alıntı:
| ||
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal
çok yanlış bilgiler mevcut burda özellikle gruplar hakkında evanescence bile gothic metal gurubu olmuş burda ahaha hele black metal grubu cradle of filth ide görmek çok komik..![]() birde demişsinizki cob ( chıldren of bodom )da olmalı bence iyice bi araştırın arkadaşlar gothic nedir diyerek alıntı yazıları yapıştırmaktansa araştırıp kendi bilgilerinizi paylaşınki böyle komik görüntüler çıkmasın ortaya sırf bu grup listesini gördüğüm için üye oldum.. her kaşını gözünü boyayan grup solistlerine gothic deseydik ohooo ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
cob olayına katılıyorum. harika bir grup ama gothic metalle alakası yok.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Peki sizce gothic metale adres niteligini tasiyan gruplar hangileridir ? =) (Hic msj yamiyordum , ortaya laf koyalim , tartisalim) | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
bir dönem kreator ve lacrimosa albümleri aramıştım arşive katmak için.. lacuna coil-swamped sevdiğim bir parçadır. moonspell- vampiria çalıyor şuan sonra venom var listede
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| gothic gruplar, gothic isim, gothic isimler, gothıc gruplar, yabanci metal grup isimleri, yabancı gothic gruplar, yabancı isim listesi, yabancı metal grup isimleri, yabancı metal grupları, yabancı rock grup isimleri, |
Gothic Metal - Goth Metal Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Battle Metal | SatanpisT | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 1 | 03-09-2008 22:47 |
| Neo-Classical Metal | SatanpisT | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 0 | 28-08-2008 17:08 |
| Metal ve Yaş | Misafir | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 39 | 03-07-2008 15:15 |
| Nu-Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 8 | 13-05-2008 16:28 |
| Metal Militia (Metal Militia Kimdir? - Metal Militia Hakkında) | MetaLi-X | Türkçe Rock | 0 | 12-05-2008 12:56 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||