Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-10-2007   #21 (mesaj-linki)
bazarow
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal

gorgorth'tan baskasini tanimam isi ehline birakmak lazim diimi

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-11-2007   #22 (mesaj-linki)
NereyeeKadar

Alıntı:
MetalixDark adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bence açıkça söylemelisin onları ki daha rahat tartışabilelim...
Metalci birine metali tartışmak yanlış olur doğrusu neyse söyledi doğru söze ne denir ... Metal güzeldir ama hissederek dinlemek daha bir apayrılıktır insanı içinden koparan metaller nerde kaldı bee şimdiki metalleri pek beğenmiyorum ... Ellerine sağlık yorumun hoşuma gitti MetalixDark ..
Eski 05-12-2007   #23 (mesaj-linki)

neden illede herkesi bir sınıfa koyma ihtiyacı duyuyorsunuzki ki kendileri bile bunu umursamıyorken...

hiç bir zaman şu ne tarz söylüyor bu ne tarz söylüyor ha bu şu tarzı söylüyormuş bana uymaz gibisinden düşüncelere kapılmadım böyle şeylerin lafını etmeyi sevmiyorum edenlerinde boşa zaman harcadığını düşünmüşümdür...

önce alır dinlerim kim olduğunu ne olduğunu veya ne söylediğine hiç bakmam söyledikleri beni etkiliyormu bişeyler hissettirebiliyormu kulak zevkime hitab edebiliyormu en önemlisi bu geri kalan herşey boş hikaye vede zaman kaybı.

sırf biri size sorduğunda hangi müzik tarzını dinliyorsun veya beğeniyorsun denildiğinde ben rahatça gothic rock , rock , pop vs demeliyim gibi yersiz düşüncelerinizden sıyrılın kafanızı bu kadar yormayın, ben beğendiğim müziği bana hitab eden müziği dinliyorum diyebilin

bana sorarsanız kimi dinliyorsun diye söyleyim hemen : Keane , Scorpions , Hoobastank , James Blunt , Marilyn Manson , Evanescence , Within Temptation , Metallica , Linkin Park , Ramstein , Placebo , Morbid Angel , Massive Attack , Enrique Iglesias , Maroon 5 , Nelly Furtado , Robbie Williams , Sting , Tatu , Rasmus , Benassi Bros , Blue , Craig David , Gazetto,Lorenna McKenit biraz Michael Jackson Him ve Iron Maiden hiç dinlemedim ama dinlemeyi düşünüyorum daha bir çok isim var şuanda aklıma gelmeyen türkçe rock rap pop arabesk fantazi bile dinledim yeri geldiğinde ...Gördüğünüz gibi karmakarışık nerdeyse her tarzdan var gülebilirsiniz bu ne biçim bir zevk be diye alay edebilirsiniz ama umrumda değil her birinin yeri geldiğinde beni hüzünlendiren yeri geldiğinde uzaklara daldıran yeri keldiğinde içimde fırtınalar koparan yeri geldiğinde sakinleştiren yeri geldiğinde eğlendiren parçaları vardır zaten müziğinde amacı budur diye düşünüyorum özgür bırakın kendinizi müzik özgürlüktür kendinizi şartlandırmayın ben şu tarzdan başkasını dinlememeliyim veya bana uymaz ters gelir vs şeyler umarım anlatabilmişimdir...
Eski 17-12-2007   #24 (mesaj-linki)
macabria

hmm genelde tek dinlediğim şey gothic metaldir diyebilirim
ve burada theatres des vampires ın iç adının geçmemesine şaşırdım.önceden symphonic black yapıyolardı ama şuan gayet gothicler(alexander gitti tabi). ayrıca beseech , Lord vampyr's shadowsreign , to/die/for ve forever slave en çok dinlediklerim arasında sanırım.
evanescancedenen lanet şey gothic metal fln diil ya hiç alakası yok bu arada
Eski 02-01-2008   #25 (mesaj-linki)

Gothicten şaşmayın..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
gothic metal, gothic metal dinle, gothic müzik dinle, metal dınle, metal müzik dinle, müzik dinleme yeri, rock metal müzik dinle, türkçe metal müzik dinle, yabancı metal dinle, yabancı metal müzik dinle,
Gothic Metal - Goth Metal Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Battle Metal SatanpisT Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 1 03-09-2008 22:47
Neo-Classical Metal SatanpisT Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 0 28-08-2008 17:08
Metal ve Yaş Misafir Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 39 03-07-2008 15:15
Nu-Metal ThinkerBeLL Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 8 13-05-2008 16:28
Metal Militia (Metal Militia Kimdir? - Metal Militia Hakkında) MetaLi-X Türkçe Rock 0 12-05-2008 12:56
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.38848710 saniyede (89.78% PHP - 10.22% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz