| | #31 (mesaj-linki) |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal
Cradle Of Filth' i gothic metal tarzına almandaki sebebi nymphetamine albümü mü? Ben atmosferik black metal yaptıklarını düşünüyordum. Ama itiraz etmekte istemiyorum açıkçası. Çoğu gurup albümden albüme tarz değiştirir bir hale geldi zamanla. Bu tip müziklerin dünyada ve Türkiye'deki uygulayıcıları çok fazla artınca artık bir çok gurup kendini tekrarlar hale ve hatta birbirlerinden birebir alıntılar yapar hale geldiler. Amatör yada dünyaca tanınmış gruplarda bile bu tekrar ve tarz değişiklerini görebilirisiniz. Bazı guruplar hayran kitllelerini hayal kırıklığına uğratmak pahasına tarz değişikliğine giderken, bazı guruplar da müziği bırakır oldular. Örneğin Lacrimas Profundere. İşte bu yüzden itiraz etmek istemedim ? Ama cradle'ı bu tazra sokmanda başka bi neden varsa bilmek isterim. Hatta black, Death, goth,doom tarzlarında biraz daha muhabbet etmek isterim. teşekkürler bu konuyu açtığın için ukalalık yapmak istemiyorum ama pradise lost' u da doom yapar sanırdım ben | |
|
| | #32 (mesaj-linki) |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal qothıs metal peahs zzzz | |
|
| | #33 (mesaj-linki) |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal C.O.F black metal grubu Gothic metal grubu değil Ve de H.İ.M heavy metal grubu![]() TR de bu müzik türünü en iyi yapan grup Catafalque | |
|
| | #34 (mesaj-linki) |
gotcık kızlara hastayım ya | |
|
| | #35 (mesaj-linki) |
acık olayım 17 yaşları ile 22-23 yaşları arsında ezikler dolu metalciyim die ortada gezen ,en rahatsız oldugum tipler acayip sakal sac tipleri .beni en rahatsız eden şey ellerine gitarı versen adam bi sol major bas desen o ne die yüzüne bakar ama tip tip kılıklara girer bu kişlik sorunlu tipler bana en fazla batan şey metalci felan diyince akla bu tipler gelir yada millete gitar calıom metal müzik yaparım felan dedinmi aaa nie uzun igrenc bi sakalın piercigin yok sacma sapan resimli t-shortun yok gibi sorulara denk gelioz eziklere söylim gidin siz pop felan dinleyin popo sallamak size daha cok yakışır.
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| gothic saçları, metalci saç tipleri, metalci tipleri, rockcı saçları, rocker saç, rocker saç tipleri, rockçı saç tipleri, rockçı saçları, rockçı saçı, rockçı tipleri, |
Gothic Metal - Goth Metal Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Battle Metal | SatanpisT | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 1 | 03-09-2008 21:47 |
| Neo-Classical Metal | SatanpisT | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 0 | 28-08-2008 16:08 |
| Metal ve Yaş | Misafir | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 39 | 03-07-2008 14:15 |
| Nu-Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 8 | 13-05-2008 15:28 |
| Metal Militia (Metal Militia Kimdir? - Metal Militia Hakkında) | MetaLi-X | Türkçe Rock | 0 | 12-05-2008 11:56 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||