| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal
fıkırlerıne saygı duyuyorum oyle dıyorsan oyledır ama benım ıcın gothıctır gothıc olacaktır. Su soyle bılınsınkı kulagıma hos gelen her bır kuzıkten bır gothıc tarzı seyler ararım bu benım zevkımdır renkler zevkler tartısılmaz ama sence kendınce haklıbır yorum getırıyordun. | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal Alıntı:
Tabiki çıkarırsın ama grubun genelini öyle yapamazsın arkadaşım...Thrash metalden bile ben bunu çıkarabiliyorsam mutlaka ki olacaktır goth müzik genel bir kapsamdır çünkü ara ara brutaller de girer o brutal kısmına sen diyebilir misin ki death metal yapıyor sadece şarkının ara ara yarısını kapsar ''geneli asla öyle olmaz''... | ||
|
| | #43 (mesaj-linki) |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal
Yok sen hım den bahsedıymussun ya ben yanlıs anladım kendılerı oyle bır prensıp kurmuslarsa o zaman love metal yapıyorlar.Ben evanescence de nbahsettın sanıyordum ama ıyı muzık yapıyorlar ve dınlemekten keyıf aldıgım bır grup evanescence bu aralar dıkatım dagınık yazını yı okuyamadıgım ıcın yanlıs anladım ve sanırsam yanlıs bır yorum yaptım. Sana bır ozur borcum oldu bak sımdı ozur dılerım yanlıs anladıgım ıcın ama nıghtwısh a da tarja donemı dahıl gothıc yapamdıgı konusunda tartısan ınsanlar var bence. Ama tarja donemınde bence nıghtwısh gercek bır gothıc yapabılen uyeydı. Zaten yenı gelen uyeyı pek sevmedım bıraz populermı kacıyor ney. Hım ısterse love metal yapsın ısterse gothıc ama dınlemekten keyıf aldıgım parcaları var. Gothıc uzerıne bu kadar ılgı ve alaka gosterebıldıgın ıcın ıyı bır dınlıyıcı ve yorumcu olmalısın. Tekrar tesekkurler.Gazeteye bır kose acsam sımdı ıssız kalırdım herhalde | |
|
| | #44 (mesaj-linki) |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal Evanescense ve Gothic Öte yandan bazı koyu gothic müziği kültür haline getirmiş ve yaşam biçimlerine uyarlamış insanlar Evanescense'i Goth metal tarzı yapmıyor fakat yapıyor diye lanse edilmekle suçluyor.Fakat onlarında(koyu gothicçiler) kabul ettikleri birşey var ki Evanescense'in yazdığı sözler Goth Metal tarzında.Aslında internette araştırırsanız bu konuda pek çok kulaktan dolma şey yazılıyor.Yok Evanescense pop yapıyormuş falan filan Sadece gülüyorum..Evanescense hem Nu-metal hemde Goth Metal'den çeşitli esintiler taşıyor.Bazı depresif şarkılar Goth metale yönelik olduklarını gösteriyor zaten.Bazı çevreler Evanescense'in başarısını çekemediklerinden dolayı dinleyici kitlesiyle aşağılama yoluna gidiyorlar(Örnek:Evanescense goth metal yapmıyor canım baksana dinleyici kitlesinden anlaşılıyor 16- )Fakat kaliteli müzik yaptıklarını içtenlikle söyleyebilirim gerçekten Amy Başarılı biri![]() alıntıdır Son Düzenleyen king nothing; 27-04-2008 @ 04:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
Cvp: Gothic Metal - Goth Metal Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| evanescence hangi tarz, evanescence ne tarz müzik yapıyor, evanescene ne tür müzik yapıyor, gothic müzik tarzı, gothicçiler, him müzik tarzı, him ne tür müzik yapıyor, him tarzı nedir?, metal tarz, metal tarzı, |
Gothic Metal - Goth Metal Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Battle Metal | SatanpisT | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 1 | 03-09-2008 21:47 |
| Neo-Classical Metal | SatanpisT | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 0 | 28-08-2008 16:08 |
| Metal ve Yaş | Misafir | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 39 | 03-07-2008 14:15 |
| Nu-Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 8 | 13-05-2008 15:28 |
| Metal Militia (Metal Militia Kimdir? - Metal Militia Hakkında) | MetaLi-X | Türkçe Rock | 0 | 12-05-2008 11:56 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||