| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Metalci Şövalyeler Progressive metal: Kahraman elinde gitarıyla gelir ve 26 dakikalik bir solo atar. ejderha sıkıntıdan intihar eder. Kahraman prensesin odasına gelir ve konservatuarin son sınıfında öğrendiği tüm teknikleri uygulayarak uzun bir solo atmaya başlar. Prenses kaçar, kahraman solosunu bozmaz. Bu çok deli koptum burda | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Metalci Şövalyeler
bencede..arkadasa katılıyorum. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Metalci Şövalyeler
burdan mantık yürüterek tecavüzcü coşkunun gelmiş geçmiş en büyük metalci olduğu kanısına varıyorum ben. ne bu ya tüm metalciler potansiyel tecavüzcü, kendimden şüphe ettim valla bi an..
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| prenses kaçar, kahraman solosunu bozmaz., |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||