| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Nu-Metal
linkinpark artık nu-metal grubundan cok bir alternatif rock grubudur.bilmeyenler bilsin | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
benim için olmasada olur
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Cvp: Nu-Metal Alıntı:
Son albumlerini baz alirsak bu tespitin dogru kardesim..Ama diger albumlerine bakarsak ta Nu-Metal tarihinin en basarili grubudur..Gerci cok Commercial'dir Linkin Park ondan dunya capinda Rapcisi,Popcusu,Rockcusu,Metalcisi sever Linkin'i.. | ||
|
| | #9 (mesaj-linki) |
yani dinlediğim müziğin tamamı nerdeyse rap ama bildiğim kadarıyla evanescence de nu-metalci.ben mi yanlış biliyorum yoksa?
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| numetal, |
Nu-Metal Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Folk Metal | SatanpisT | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 0 | 28-08-2008 16:06 |
| Metal ve Yaş | Misafir | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 39 | 03-07-2008 14:15 |
| Metal Sözlük | Misafir | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 5 | 13-05-2008 21:01 |
| Metal Militia (Metal Militia Kimdir? - Metal Militia Hakkında) | MetaLi-X | Türkçe Rock | 0 | 12-05-2008 11:56 |
| Gothic Metal - Goth Metal | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 46 | 29-04-2008 10:41 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||