| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Rock'N Coke Rock adı altında insanların kandırıldığı bir festival olduğunu düşünmekteyim.tamamen insanların ceplerini sömüren bir organizasyon.sahnede savas çığlıkları atılıyor..… gitmem. savaşa hayır barış'a rock... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Cvp: Rock'N Coke Alıntı:
İnsanların ceplerini sömüren bir organizasyon demişsin.Tamamen katılıyorum ama oraya her çıkan savaş çığlığı atmıyor. Barış'a Rock Rock'N Coke'dan daha güzel.Buna da katılırım. ![]() | ||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Rock'N Coke Festival kapılarını kampçılara 31 Ağustos Cuma saat 18:00’de açacaktır. 31 Ağustos Cuma akş**ı kampçılara özel programı yakında... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Rock'N Coke Rock'n coke a para vericeğime barışa rocka gider ve gerçekten bana para için şarkı söylemeyen sanatcılarla birlikte olurum | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Rock'N Coke
Within Temptation & Hayko Cepkin en iyisiydi.. ![]() Sharon'ma asigim.. Onun o dans beni buyuluyuor ve bana benziyor... ya da ben ona eheh . Bu sene, okulumuz Mujdat Gezen Sahnesi'nde yer alip konser verecegimiz zaman, onun bir sarkisini ve dansini ustlenmeyi planliyorum. Ama Sebo'mdan da olabiler.![]() Onun disinda Pentagram iyiydi gercekten.. Ve Alternatif Sahne'deki Uc Nokta Bir ... superdiler.. gelecekleri parlak. ![]() Chris Cornell de iyiydi diyebilirim. Ah keske ornek aldm, Turkiye'min Rock Kralicesi Sebnem Ferah + Hayko Cepkin + Rammstein + KoRn + Within Temptation + 3 Doors Down + Papa Roach, bir sene hep beraber gelse.. ![]() Cok sey istedim galiba.. ![]() [ Bu arada Turkce karakter problemi var sanirim bu kategoride Neyse duzelttim.. ]
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| yabancı rock kralicesi, |
Rock'N Coke Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rock'N Roll Müzik | SatanpisT | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 0 | 06-05-2008 21:09 |
| Green Day - Poprocks & Coke | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-04-2008 15:16 |
| The Cranberries - It's Only Rock'n Roll | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 20:00 |
| Abba - Rock'n Roll Band | KisukE UraharA | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 08:24 |
| Edward Coke (Edward Coke Kimdir? - Edward Coke Hakkında) | KisukE UraharA | Siyaset ww | 0 | 28-03-2007 02:27 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||