| | #1 (mesaj-linki) |
İntizar - Gelincik İntizar - Gelincik - Şarkı Sözleri Getirirdim tabiki Bütün yildizlari sana Istersen doldururdum Ay isigini avucuna Gökyüzünde Parlayan yildiz Sen orda aya asik Ben burda yalniz Ne yapsam ne düsünsem Aklimda yine sen Birtürlü seni söküp Cikaramadim icimden off... Sen doya doya Baktin o aya Ben daha doymadim Ne askina ne sana.. Yillara muhtac yüregim Seni unutmak icin Azad olmussun kusum Dön artik gelincigim.. Gökyüzünde Parlayan yildiz Sen orda aya asik ben burda yalniz Ne yapsam ne düsünsem Aklimda yine sen Birtürlü seni söküp cikaramadim icimden ooff... Sen doya doya Baktin o aya Ben daha doymadim Ne askina ne sana.. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| intizar gelincik, intizar gelincik şarkı sözleri, intizar gelincik şarkısı, intizar gelinciğim, intizar gökyüzü, intizar gökyüzünde parlayan yıldız, intizar sen doya doya, intizar şarkısı, sen doya doya, sen doya doya baktın aya, |
İntizar - Gelincik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ayna - Gelincik | Misafir | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-03-2008 13:20 |
| Kıraç - Beyaz Gelincik | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 20:00 |
| İntizar - İntizar Nedir - İntizar Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 12-01-2008 14:21 |
| İntizar (İntizar Kimdir? - İntizar Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 0 | 24-11-2006 15:05 |
| Beyaz Gelincik | green almond | Yerli Diziler | 0 | 20-10-2006 20:18 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||