| | #1 (mesaj-linki) |
Tarkan - Hüp Tarkan - Hüp - Şarkı Sözleri Kalpten kalbe bir yol varsa Bu aşktır elbet Rüzgarın yetti bana Koptu bir kıyamet Aç kapını,ben geldim Giydiğim ateşten gömlek Kuş sütüyle beslerim seni Mis yerine koklarım seni Kalbimin sarayları senin Sen ağlat,ben severim seni El üstünde tutarım seni Dizimde uyuturum seni Kalbimin sarayları senin Ben seni yaşatırım seni Tut kolumdan çek götür beni Hüüüüp diye içine çek beni Yalnız taştan duvar olmaz Bunu yaz bir yere Sarılıp yatmazsam uyku girmez gözüme Dünya gözümde değil Olmuşum sana pervane..... | |
|
![]() |
Tarkan - Hüp Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tarkan (Tarkan Kimdir? - Tarkan Hakkında) | SweeT-DeWiL | Müzik tr | 15 | 29-08-2008 01:24 |
| Tarkan - Dön Bebeğim | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 16:41 |
| Tarkan - Dudu | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 16:30 |
| Tarkan - Ay | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 16:26 |
| Tarkan - Aşk | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 16:24 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||