| | #1 (mesaj-linki) |
Çelik - Dilberim Sar beni, ben sana kendimi feda etmişim Sev beni, bu canı uğruna heba etmişim Sevgilim, herşeyim, gönlüme taht kuran dilberim Sevdalar aşka doymak için Vuslatlar, sana kanmak için Denedim yetmiyor, dertlerim bitmiyor Bu sizi dinmiyor Ne doyarım, ne kanarım, ben sana dilberim Vur beni O gözler, O kaşlar, ne işe yarar Yor beni Feryatlar, figanlar, beni oyalar Sevgilim, her şeyim Gönlüme taht kuran dilberim | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| dilberim mp3, dilberim şakısı, dilberim şarkısı, çelik dilberim, çelik dilberim download, çelik dilberim mp3, çelik dilberim mp3 download, çelik dilberim şarkısı, çelik sar beni, çelik sar beni şarkısı, |
Çelik - Dilberim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Murat Çelik (Murat Çelik Kimdir? - Murat Çelik Hakkında) | TiglonBoYs | Müzik tr | 0 | 25-07-2008 13:27 |
| Sanem Çelik (Sanem Çelik Kimdir? - Sanem Çelik Hakkında) | recruit87 | Sinema tr | 6 | 03-07-2008 17:02 |
| Çelik (Çelik Kimdir? - Çelik Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 4 | 02-07-2008 19:43 |
| Çelik - Çelik Nedir - Çelik Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 0 | 29-12-2007 19:41 |
| Dilberim | boran27 | Sizin Video'larınız | 1 | 14-08-2007 16:28 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||