| | #1 (mesaj-linki) |
Teoman - Sürpriz Ne güzel sürpriz bu böyle Hoşgeldin Boşver çabalama, konuşmak zorunda değilsin Hem hareketlerinden, Küçücük mimiklerinden kalbini okurum ben. Bütün gün yataktaydım, yüzümde yastık izi Seninse geçmisinde binlerce ağır yenilgi Çok şaka yaptıysam Aslında korktuğumdan Beni zaten tanırsın sen Derler ki , bir yerden sonra Acımaz daha fazla Zaten aşk kötü bir şaka Anlamaya çalışma Her güzel sey bitermiş Aşk nedensiz sevmekmiş Kulağımda gürültüyle, uyurken televizyon açık kalmış Bir ülkenin bodrum katında Kirli bir savaş varmış Midem bulanıyor, galiba dünya tuttu Beni hep unuttu Derler ki , bir yerden sonra Acımaz daha fazla Zaten aşk kötü bir şaka Anlamaya çalışma Her güzel sey bitermiş Aşk nedensiz sevmekmiş | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| surpriz sözleri, süpriz sözleri, sürpriz sözleri, teoman surpriz sozler, teoman süpriz, teoman süpriz sözleri, teoman sürpriz, teoman sürpriz sözleri, |
Teoman - Sürpriz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Teoman (Teoman Kimdir? - Teoman Hakkında) | ThinkerBeLL | Türkçe Rock | 7 | 20-09-2008 19:00 |
| Sürpriz Hikayeler | ThinkerBeLL | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 54 | 22-04-2008 18:24 |
| Teoman - Sürpriz (Aşk Nedensiz Sevmekmiş) | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 17:09 |
| Sürpriz - Sürpriz Nedir - Sürpriz Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 17-12-2007 16:22 |
| Teoman (lider) (Teoman Kimdir? - Teoman Hakkında) | NoRanynn | Siyaset tr | 0 | 19-11-2006 19:33 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||