| | #1 (mesaj-linki) | |
| Hande Yener - Acı Veriyor Hande Yener - Acı Veriyor - Şarkı Sözleri Tanrıya yalvarmıştım Yıllar önce yıllar önce Dedim ki onu alma yanına Benden önce benden önce Küçük bir şans daha istiyorum Bunu bütün kalbimle diliyorum Acı veriyor yeni baştan sevmesi Bir gün benle bir gün ayrı geçmesi Acı veriyor yeni baştan sevmesi Yıllar sonra aşka küskün dönmesi Tanrıya yalvarmıştım Yıllar önce yıllar önce Dedim ki onu alma yanına Benden önce benden önce Küçük bir şans daha istiyorum Bunu bütün kalbimle diliyorum 3x:Acı veriyor yeni baştan sevmesi Bir gün benle bir gün ayrı geçmesi Acı veriyor yeni baştan sevmesi Yıllar sonra aşka küskün dönmesi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| acı, hande, veriyor, yener |
Hande Yener - Acı Veriyor Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hande Yener (Hande Yener Kimdir? - Hande Yener Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 12 | 13-06-2009 20:11 |
| Hande Yener - Yarasa | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-06-2008 16:00 |
| Hande Yener - Balon | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 12:03 |
| Hande Yener - Ayrılık | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 11:59 |
| Hande Yener - Armağan | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 11:55 |