| | #1 (mesaj-linki) |
Aslı - Söylediğim Şarkılarda Saklı Aslı - Söylediğim Şarkılarda Saklı Kapkaranlık bir sokakta yürüyorum sağa sola Kapanan kapılar ardında alıştım yalnızlığa Otuzunda bir kadın aşka aşık ama notu kırık Hayallerimde yaşattım ama henüz rastlayamadım Gölgem oldun heryerde Adım hep seninle Sevdiğim şehirlerde Seçtiğim sözcüklerde saklı Sevdiğim karakterde Söylediğim şarkılarda saklı yalnızlığım | |
|
![]() |
Aslı - Söylediğim Şarkılarda Saklı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şıklık Detaylarda Saklı | Mystic@L | Moda | 9 | 3 Hafta Önce 19:58 |
| Hilal Aslı (Hilal Aslı Kimdir? - Hilal Aslı Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 8 | 29-09-2008 14:58 |
| Aslı (Aslı Kimdir? - Aslı Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 10 | 08-09-2008 09:32 |
| Aslı Tandoğan (Aslı Tandoğan Kimdir? - Aslı Tandoğan Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema tr | 2 | 16-06-2008 13:28 |
| Aslı Öngören (Aslı Öngören Kimdir? - Aslı Öngören Hakkında) | KisukE UraharA | Tiyatro tr | 0 | 21-02-2008 08:11 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||