| | #1 (mesaj-linki) |
Leman Sam - İstanbulu Dinliyorum Leman Sam - İstanbulu Dinliyorum - Şarkı Sözleri İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı Önce hafiften bir rüzgar esiyor Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar ağaçlarda İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı Önce hafiften bir rüzgar esiyor Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar ağaçlarda İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı Başımda eski alemlerin sarhoşluğu Loş kayıkhaneleriyle bir yalı İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı Bir kuş çırpınıyor eteklerinde Alnı sıcak mı değil mi biliyorum Dudakların ıslak mı değil mi biliyorum Kalbinin vuruşundan anlıyorum İstanbul'u dinliyorum İstanbul'u dinliyorum | |
|
![]() |
Leman Sam - İstanbulu Dinliyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 79 | 6 Gün Önce 09:50 |
| Msnde Ne Dinliyorum özelliğini Renkli Yapma | sefra | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-06-2008 02:26 |
| Zülfü Livaneli - İstanbul'u Dinliyorum | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 17:18 |
| Ne Dinliyorum X - Now Playing X - YouTube Destekli | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 7 | 24-01-2008 22:00 |
| Leman Sam (Leman Sam Hakkında - Leman Sam Kimdir?) | NoRanynn | Müzik tr | 16 | 16-02-2007 13:48 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||