Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-02-2008   #1 (mesaj-linki)
Leman Sam - İstanbulu Dinliyorum

Leman Sam - İstanbulu Dinliyorum - Şarkı Sözleri
İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı
Önce hafiften bir rüzgar esiyor
Yavaş yavaş sallanıyor
Yapraklar ağaçlarda

Önce hafiften bir rüzgar esiyor
Yavaş yavaş sallanıyor
Yapraklar ağaçlarda

Başımda eski alemlerin sarhoşluğu
Loş kayıkhaneleriyle bir yalı

Bir kuş çırpınıyor eteklerinde
Alnı sıcak mı değil mi biliyorum
Dudakların ıslak mı değil mi biliyorum
Kalbinin vuruşundan anlıyorum

İstanbul'u dinliyorum
İstanbul'u dinliyorum

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı mp3, istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı şarkısı, istanbulu dinliyorum mp3, istanbulu dinliyorum şarkısı, istanbulu konu alan şarkılar, istanbulun saati, leman sam istanbulu dinliyorum, mp3 dinliorum, mp3 dinliyorum, şarkı dinliyorum,
Leman Sam - İstanbulu Dinliyorum Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 79 6 Gün Önce 09:50
Msnde Ne Dinliyorum özelliğini Renkli Yapma sefra Arşive Kaldırılan Konular 1 05-06-2008 02:26
Zülfü Livaneli - İstanbul'u Dinliyorum MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 24-02-2008 17:18
Ne Dinliyorum X - Now Playing X - YouTube Destekli Morrigan Diğer MSN Messenger Programları 7 24-01-2008 22:00
Leman Sam (Leman Sam Hakkında - Leman Sam Kimdir?) NoRanynn Müzik tr 16 16-02-2007 13:48
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 04:07Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.48549294 saniyede (10.82% PHP - 89.18% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz