| | #1 (mesaj-linki) | |
| Aslı - Gitmiş Gibisin Aslı - Gitmiş Gibisin Yeni yelkenlere açıldın, kıyıdan uzaklaşmadan Ağlamak yeter sandın Şimdi sağlam gibisin,ben de mutlu ol isterdim Sen çoktan gitmiş gibisin Beni bırakıp incitmişsin Ben daha yalnız yüzmeye korkarken Beni salmış gibisin Ben de isterim yalnız koşmayı Hayata karşı dimdik durmayı Sensiz başka tenleri bulmayı Alışmayı, yaşamayı, yalnızlığımdan korkmamayı Sen çoktan gitmiş gibisin Beni bırakıp incitmişsin Ben daha yalnız yüzmeye korkarken Beni salmış gibisin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aslı, gibisin, gitmiş |
Aslı - Gitmiş Gibisin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hilal Aslı (Hilal Aslı Kimdir? - Hilal Aslı Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 8 | 29-09-2008 15:58 |
| Aslı (Aslı Kimdir? - Aslı Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 10 | 08-09-2008 10:32 |
| Aslı Tandoğan (Aslı Tandoğan Kimdir? - Aslı Tandoğan Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema tr | 2 | 16-06-2008 14:28 |
| MFÖ - Silmez Gibisin | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 21:38 |
| Aslı Öngören (Aslı Öngören Kimdir? - Aslı Öngören Hakkında) | KisukE UraharA | Tiyatro tr | 0 | 21-02-2008 09:11 |